Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ετοιμος να αγοράσω panasonic 50" plasma. Όμως πρωτου την τελική μου απόφαση θα ήθελα να σιγουρευτω για τα παρακάτω.

1) Για τα τηλεοπτικά κανάλια (μεγκα-αντενα κλπ) μήπως είναι υπερβολή η 50" για απόσταση 2.80μ?? Μήπως 42" είναι γενικώς πιο ξεκούραστει για τετοια απόσταση??

2) Η εναλλαγή απο 2d σε 3d τις πανασονικ μπορει να γινει αξιόλογα από οποιαδήποτε πηγη? πχ dvd ή game?

3) 50st30 ή 50ut30 ??? αξίζει η διαφορα στην τιμή ή εχεται να προτεινετε κάτι ακομα? (850€ MAX)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/355654/Panasonic-TX-P50UT30E.html?from=recommendation

http://www.skroutz.gr/s/330760/Panasonic-TX-P50ST30E.html?keyphrase=Panasonic+50st30

Η st δείχνει να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Η διαφορά στη τιμή δεν είναι και μεγάλη. Άρα αν μπορείς να δώσεις περίπου 900€ πήγαινε στην st. Και πρροτείνω το birdphone.gr απ'όπου έχω ψωνίσει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Για την απόσταση θέασης μην σε ανησυχεί καθόλου. Είναι ότι πρέπει.

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Είμαι ετοιμος να αγοράσω panasonic 50" plasma. Όμως πρωτου την τελική μου απόφαση θα ήθελα να σιγουρευτω για τα παρακάτω.

1) Για τα τηλεοπτικά κανάλια (μεγκα-αντενα κλπ) μήπως είναι υπερβολή η 50" για απόσταση 2.80μ?? Μήπως 42" είναι γενικώς πιο ξεκούραστει για τετοια απόσταση??

2) Η εναλλαγή απο 2d σε 3d τις πανασονικ μπορει να γινει αξιόλογα από οποιαδήποτε πηγη? πχ dvd ή game?

3) 50st30 ή 50ut30 ??? αξίζει η διαφορα στην τιμή ή εχεται να προτεινετε κάτι ακομα? (850€ MAX)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

1) Yπερβολική είναι κατ εμέ. Άσε τι λένε οι οδηγοί. Το θέμα είναι πώς συνήθισες να βλέπεις.

2) Ναι

3) Έχω να προτείνω. Αφού πλησιάζεις το χιλιάρικο πάρε την 42αρα vt30 και δεν θα το μετανιώσεις. Τσέκαρε τα εξειδικευμένα site και θα δεις.

Δημοσ.

οποτε να το θεσω αλλιως.... 50st30 ή 42vt30? ??????? θα μου πειτε τωρα την 50vt30 αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα

Δημοσ.

οποτε να το θεσω αλλιως.... 50st30 ή 42vt30? ??????? θα μου πειτε τωρα την 50vt30 αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα

Tι είχες πριν? Όλα τα site για την απόσταση θέασής σου προτείνουν 50+. Αλλά είναι και θέμα συνήθειας. Μαλλον είναι κυρίως θέμα συνήθειας. Αν είχες crt 27αρα και η 42αρα τεράστια θα σου φανεί.

Δημοσ.

Για την απόσταση που θες πάρε την 50άρα. Η 42άρα που σου γράφει ο dino είναι κορυφαία αλλά ύστερα από λίγο καιρό θα σου φαίνεται πολύ μικρή.

Δημοσ.

Εννοειται πως θα παρεςι 50" ! Αν παρεις κατι μικροτερο σε ενα μηνα θα το μετανοιωσεις..

Μεταξυ 50st30 k 50ut30 :

ουσιαστικα εχουν ιδιο πανελ και το ιδιο πολυ σκουρο μαυρο και εξαιρετικη αντιθεση.

Διαφερουν ουσιαστικα στο οτι η 50st30 εχει φιλτρο για τις αντανακλασεις και θα φαινεται καλυτερα σε φωτεινο περιβαλλον.

Οπως και να εχει εχουν διαφορα μονο 50€, οποτε θα διαλεγα την 50st30.

Δημοσ.

η αποσταση που προτεινουν τα site ειναι για να βλεπεις την λεπτομερεια του HD ευδιακριτα και ξεκαθαρα,οποτε επελεξε εσυ τι θες με βαση τι βλεπεις κυριως

για μενα αυτα ειναι υπερβολες και μαρκετινγκ,εχω 42αρα pany σε αποσταση γυρω στα 5 μετρα και μια χαρα βλεπω HD χωρις να πνιγομαι απο την εικονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις να διαλεξεις μεταξυ περισσοτερων ιντσων και πιο κινηματογραφικης εικονας με πιθανο flicker και σε καλυτερη πιο ξεκουραστη τηλεοπτικη εικονα. Τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι τις διαφορες στα διαφορα μοντελα στις panasonic. Ο κινηματογραφος ειναι εντελως διαφορετικος απο το βιντεο στο home entertainment. Πρεπει βεβαια να λαβεις υπ οψιν σου και το χωρο που εχεις καθως μπορει να μην ειναι ωραια μια τεραστια τηλεοραση σε ενα περιορισμενο χωρο

Επεξ/σία από disqualified

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...