Προς το περιεχόμενο

Επιστροφη προιοντων στο amazon.co.uk

el00019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να επιστρέψω ρούχα πίσω στο Amazon θα πληρώσω τα μεταφορικά ή θα μου τα επιστρέψουν?

Γιατί διάβασα κάτι που λέει εδώ:

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=200182230

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gt_rr_aorp?nodeId=1161002

και μπερδεύτηκα. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Θέλω να επιστρέψω ένα πακέτο στο amazon.co.uk το οποίο μου το έστειλαν παρόλο που είχα ακυρώσει την παραγγελία πριν σταλεί και ενώ έγινε πλήρες refund.

Έχω μπερδευτεί με τις 4 ετικέτες. Η πρώτη (commercial invoice) λέει να επικολληθεί στο πακέτο, το ίδιο και η τρίτη. Η τέταρτη να μπεί μέσα στο πακέτο. Για την δεύτερη δεν καταλαβαίνω που είναι ίδια ακριβώς με την πρώτη. Λέει να την δώσω στα ΕΛΤΑ γιατί είναι απαραίτητη για το τελωνείο και χωρίς αυτήν δεν γίνεται η επιστροφή. Τι ακριβώς την κάνω; Θα την πάρουν τα ΕΛΤΑ;

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Θέλω να επιστρέψω ένα πακέτο στο amazon.co.uk το οποίο μου το έστειλαν παρόλο που είχα ακυρώσει την παραγγελία πριν σταλεί και ενώ έγινε πλήρες refund.

Έχω μπερδευτεί με τις 4 ετικέτες. Η πρώτη (commercial invoice) λέει να επικολληθεί στο πακέτο, το ίδιο και η τρίτη. Η τέταρτη να μπεί μέσα στο πακέτο. Για την δεύτερη δεν καταλαβαίνω που είναι ίδια ακριβώς με την πρώτη. Λέει να την δώσω στα ΕΛΤΑ γιατί είναι απαραίτητη για το τελωνείο και χωρίς αυτήν δεν γίνεται η επιστροφή. Τι ακριβώς την κάνω; Θα την πάρουν τα ΕΛΤΑ;

Το τελωνειο που κολλα?

• 1 χρόνο αργότερα...

Kαλησπερα .Αγορασα μια καμερα παρακολουθησης εξωτερικου χωρου  ,απο το Γερμανικο Αμαζον (απο καταστημα) καινουρια , ηρθε σημερα αλλα οταν την ανοιξα τα καλωδια ηταν μεσα στα χωματα και η θυρα ethernet κατεστραμενη.

Εστειλα μηνυμα ask product question εγραψα οτι ειναι κατεστραμενα τα καλωδια και μεταχειρισμενη αλλα δεν μου απαντησε κανεις απο το πρωι.

Στις παραγγελιες μου διπλα σ'αυτην την καμερα εχει Return item , βαζω σχολια και φωτος οτι ειναι χαλια η καμερα και με βγαζει στο τελος μηνυμα

I'll Send & Pay
Varies

Please arrange shipment for the return items with order ID and return ID.
We'll refund up to €8.40 in return postage costs once we receive the item.

Printer required – print the label at any time from Your Orders. We’ll also e-mail it to you.

Νομιζω λεει μεχρι 8.40 ευρω για ταχυδρομιο. Το κουτι πρεπει να ειναι 2 κιλα και για Γερμανια να κοστιζει ακριβοτερα τι παιζει ?

Καποιο claim η κανενα μηνυμα στην amazon δεν βρισκω να στειλω. Να προχωρησω το return item και να πληρωσω τα εξοδα αποστολης οσα και ναναι ? Υποψην το δεμα ηρθε με γενικη ταχυδρομικη να το στειλω απο εκει ?

• 1 μήνα μετά...

Έκανα μια επιστροφή στο amazon.de με ταχυδρομείο και ενώ φαίνεται στο tracking ότι το παρέλαβαν πριν 2 μέρες δεν φαίνεται στην σελίδα του αμαζον να έχουν παραλάβει. Eχω ζητήσει εν τω μεταξύ να μου πιστωθεί το ποσό στο Gift cart ballance για πιο γρήγορα μην περιμένω επιστροφές σε κάρτες κτλ. Ξέρει κάποιος πόσο θα πάρει η διαδικασία για να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Από ότι λένε χρειάζονται 3-5 μέρες να ελέγξουν το προιόν και να σου δώσουν τα χρήματα αλλά δεν νομίζω να στα βάλουν σε GC.

Πάντα τα χρήματα επιστρέφουν από εκεί που έφυγαν.

Λοιπόν εχθές τους έστειλα μαιλ και τους εξήγησα ότι φαίνεται ότι έχουν παραλάβει και χωρίς πολλά πολλά μου απάντησαν ότι θα μου επιστραφεί το ποσό σε 1 εργασιμη.Μεσα σε ένα 2ωρο τα λεφτά μπήκαν στο balance και τα έξοδα αποστολής μου πιστώθηκαν στην κάρτα(δεν φάνηκαν ακόμη και είναι λογικό) Amazon και πάλι Amazon

• 5 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Στις 16/1/2023 στις 10:20 ΠΜ, d_gkal είπε

Επιστροφές στο amazon.co.uk είναι εφικτές;

Τι παίζει με το κόστος επιστροφής και ενδεχόμενη χρέωση τελωνείου;

Ανακινώ λίγο το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Έχει κάνει κανένας επιστροφή λόγο βλάβης σε συσκευή. Για να το στείλουμε πίσω υπάρχουν δασμοί??

έχει κάνει κανείς τη διαδικασία??

6 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Ανακινώ λίγο το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Έχει κάνει κανένας επιστροφή λόγο βλάβης σε συσκευή. Για να το στείλουμε πίσω υπάρχουν δασμοί??

έχει κάνει κανείς τη διαδικασία??

τι σου χάλασε ρε?

• Like 1

Ένα samsung s24 ultra, ξεκίνησε χθες να loopαρει  συνεχόμενα σβήσιμο -άνοιγμα μόνο του. Oπότε σήμερα το πήγαν σε service center της Samsung εδώ. Απλά αν χρειαστεί να το στείλουν amazon.co.uk γιατί από εκεί αγοράστηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...