Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αρχικα να τονισω πως δεν ηξερα σε ποιο section του forum να τοποθετησω το θεμα μου οποτε αν δεν ανηκει εδω

ας το μετακινησουν οι mods. Ευχαριστω.

Παρηγγειλα τα κατωθι αντικειμενα απο amazon

http://www.amazon.co.uk/Karrimor-Traveller-Gunsmoke-Walking-K408GNS155/dp/B004PEII9C/ref=sr_1_3?s=shoes&ie=UTF8&qid=1327157017&sr=1-3

http://www.amazon.co.uk/Karrimor-Bodmin-weathertite-Walking-K300BLC155/dp/B004PEIHGG/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1327157017&sr=1-1

ομως δυστυχως το μεγεθος μου πεφτει ενα νουμερο μεγαλυτερο (οχι λογω λαθους του amazon - εγω εβαλα 11UK και τελικα χρειαζομαι το 10 UK).

Οπως μαλλον μπορειτε να δειτε στα links αναφερεται "this item Delivered FREE in the UK, plus Free Returns"

και για τα δυο προιοντα. Σημειωτεον παραδοθηκαν ελλαδα χωρις επιπλεον χρεωση με super saver delivery.

Θα ηθελα να τα επιστρεψω και να παραγγειλω τα ιδια σε μεγεθος 10 UK.

Οποτε αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια και μπορει να με βοηθησει να καταλαβω τη διαδικασια και τα πιθανα κοστη θα ημουν ευγνωμων.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Στην καρτελα του προιοντος (στις αγορες σου) έχει παρομοια αιτιολογια για να το γυρισεις πισω, τη διαδικασια που θα ακολουθησεις δεν τη γνωρίζω αλλά μπορεις να ρωτησεις και στο ιδιο το αμαζον.

Δημοσ.

Θα πας Help-Contact Us

Από εκεί, επιλέγοντας τα κατάλληλα πεδία, θα τους εξηγήσεις ακριβώς το θέμα που έχεις.

Θα σου ζητήσουν να τους τα στείλεις πίσω και θα σου στείλουν το σωστό μέγεθος ή θα σου κάνουν refund τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Θα σου εξηγήσουν τα πάντα αναλυτικά. :)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια κι ευχαριστω για τις απαντησεις.

Το θεμα ειναι πως μιλησα μεσω chatting με καποιον υπαλληλο αλλα

δεν εβγαλα ακρη οσον αφορα τα κοστη.Τα παπουτσια κοστισαν 33 και 24 €.

Οποτε αν ειναι η ολη διαδικασια να μου κοστισει καμια 20αρια ευρω τοτε

δεν αξιζει και θα προτιμησω να βρω καποιον απο αθηνα να του τα δωσω σε χαμηλοτερη τιμη

ειτε να τα χαρισω σε κανα φιλο μου με μεγαλυτερο ποδι.

Δημοσ.

Θα πληρώσεις τα μεταφορικά, όντως δεν αξίζει η διαδικασία.

Αν θες τη γνώμη μου δοκίμασε να βάλεις πάτο και αν δεν βολέψει δώστα σε κάποιο συγγενή η φίλο

Απο ποιότητα τόσο καλά όσο φαίνονται στις φωτογραφίες;Πήρα και εγώ ένα ζευγάρι αυτής της μάρκας για τον πατέρα μου

Δημοσ.

τα ταχυδρομικα να πανε πισω τα πληρωνεις εσυ.οποτε για παπουτσια που εχουν ενα x βαρος ολο και κατι αρκετο θα πληρωσεις.

Δημοσ.

Κατάλαβα...καπως ετσι το βλεπα κι εγω...οτι δεν θα αξιζει.

Τα καλοκαιρινα φιλε Porg ειναι πιστευω πολυ ωραια για τα λεφτα τους.

Τα μποτακια δεν τα πηρα για την εμφανιση αλλα για την λειτουργικοτητα τους...

Θα χρειαζοταν μια δοκιμη σε βουνο βροχερη μερα για να σου απαντησω.

Ο πατος δε νομιζω να το σωσει γιατι ειμαι ευκολα 1 με 1.5 ποντο απο τη μυτη του παπουτσιου.

Μαλλον θα τα βαλω καμια αγγελια εδω στο insomnia και βλεπουμε...

Δημοσ.

Μαλλον θα τα βαλω καμια αγγελια εδω στο insomnia και βλεπουμε...

Να τα βάλεις και στα παρακάτω είναι δωρεάν.

http://www.agoramou.gr/?search=&nopic=&cheap=&lang=&cat=17&city=*

http://www.patari.gr/showlist.php?key=0341+fAm3FyDufC/4Tsu3QxVFNot1SSnQPoU8ScirfzLF1S8mZhx4qWkw==

Δημοσ.

τα στέλνεις πίσω και σου επιστρέφουν τα μεταφορικά

πριν κανά 2μηνο είχα πάρει κάτι ηχεία αξίας 90€ και είχαν πρόβλημα , την ίδια μέρα που τα παρέλαβα ακολούθησα τη διαδικασία που χρειάζεται από το site για επιστροφή

τα έστειλα με courier με κόστος αποστολής 55€ και την ίδια μέρα μου έστειλαν καινούρια , μόλις τα παρέλαβαν μου επέστρεψαν την αξία της αποστολής

τώρα για σένα που δεν έχει κάποιο πρόβλημα το προϊόν δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση επειδή σκοπεύω να αγοράσω κάτι από Αmazon αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα αξίζει

(υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω να το  δοκιμάσω και να δεν μου κάνει να το στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν το ποσό...? κάτι σαν π.χ. αυτό που έχουμε στην Ελλάδα 2 βδομάδες σε μερικά μαγαζιά δικαίωμα επιστροφής.

Δημοσ.

<p>Να κάνω και εγώ μια ερώτηση επειδή σκοπεύω να αγοράσω κάτι από Αmazon αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα αξίζει</p>

<p><span style="font-size:14px;">(υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω να το δοκιμάσω και να δεν μου κάνει να το στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν το ποσό...? κάτι σαν π.χ. αυτό που έχουμε στην Ελλάδα 2 βδομάδες σε μερικά μαγαζιά δικαίωμα επιστροφής.</span></p>

εχεις περιθωριο 15 ή 30 μερες απο την παραλαβη να επιστρεψεις κατι και ειτε να σου επιστρεψουν τε χρηματα ειτε να σου στειλουν το ιδιο προιον

σε πριπτωση που το γυρνας γιατι το προιον ειναι χαλασμενο, σου πληρωνουν τα μεταφορικα επιστροφης αλλιως τα πληρωνεις εσυ

Δημοσ.

Προς topic starter.

Εφοσον δεν ειναι λαθος του amazon τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ. Επισης δεν ξερω τι παιζει με το γεγονος οτι οι τιμες των αντικειμενων που παρηγγειλες εχουν πλεον αλλαξει. Το καλυτερο πιστευω ειναι να τα βαλεις αγγελια και να τα πουλησεις.

εχεις περιθωριο 15 ή 30 μερες απο την παραλαβη να επιστρεψεις κατι και ειτε να σου επιστρεψουν τε χρηματα ειτε να σου στειλουν το ιδιο προιον

σε πριπτωση που το γυρνας γιατι το προιον ειναι χαλασμενο, σου πληρωνουν τα μεταφορικα επιστροφης αλλιως τα πληρωνεις εσυ

Εισαι σιγουρος για την επιστροφη χρηματων? Νομιζω πως χρηματα σου επιστρεφουν μονο εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο προιον.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα παραγγελια  απο το amazon.it μετα το μετανιωσα και εκανα cancel το δεχτηκαν και ολα οκ..... εκτος απο τα χρηματα που δεσμευτηκαν απο την καρτα εδω και 2 βδομαδες δεν ειναι διαθεσιμα τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Τίποτα. Αν στο έχουν στείλει όμως θα πρέπει να το στείλεις πίσω.

οχι δεν το χουν στειλει.....εγινε ακυρωση πριν αλλα μου δεσμευτηκαν τα λ7 απο την τραπεζα τεσπα σημερα που περασα απο τη τραπεζα ειπανε αν αυριο μεθαυριο δεν ειναι διαθεσιμα να περασω να κανω χαρτι οτι δεν αποδεχομαι την συναλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...