Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να συνδεθώ! Πάτησα μετά το menu και το preset modes πατημένα και μου μου έβγαλε κάτι φόντα red,blue,black,white,τίποτα άλλο! Πως πάω στο service menu...?

Καμία βοήθεια?? Την U2410 έχω..

Δημοσ.

u2410

Ευχαριστώ πάρα πολύ tresh αλλά το έκανα ακριβώς σαν το video και κοίτα τι γίνεται...

Κλείνω την οθόνη. Πατάω το brightness και το menu πατημένα όπως αυτός,ανοίγω την οθόνη,ανεβαίνουν τα μπλε leds που έχει εμένα και όχι άσπρα,απομακρύνω τα χέρια,και μετά κατεβαίνουν τα leds!!! Δεν μένουν, για να πατήσω το πάνω κουμπί και να μπω!

Any help?

Δημοσ.

Και εγώ το rev 08. Μήπως άλλαξε το κόλπο τότε..Θα θέλει τίποτα άλλο λογικά....Γαμώτο, και ήθελα να δω πόσες ώρες λειτουργίας έχει μέχρι τώρα...

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι ισχύει για όλα τα μοντέλα της, αλλά μόνο για τα WFP...

ηταν το πρωτο που βρηκα αφου δεν εγραφε μοντελο.δεν ξερω αν στειλει email στην dell η το πει σε κανα Forum της dell αν θα απαντησουν.

Δημοσ.

Tresh για δοκίμασε και εσύ....αυτό! Το βρήκα σε ένα site..δεν μπόρεσα εγώ...

Dell U2410 - How to access the Service Menu

To activate factory menu, turn off your monitor. Then hold second and forth button(counting from the top), and while holding press the power button. The led will start turning on from the bottom. Once the leds are all on press the first button(the blue factory menu should be opened by now, if not try press the top button again).

(source: dpreview)

That SHOULD get you the backlight hours, the factory menu on the U2311h, at least, is similar in functionality.

Thanks!

Monitor 1: Back Light on Time 1415 H 20 M

Monitor 2:

Monitor 3: Back Light on Time 3345 H 0 M

Will add the 2nd monitor when I can get it to show up..

• Super Moderators
Δημοσ.

nope δεν δουλεύει, το θέμα είναι ότι για να δουλέψουν τα κουμπιά της U2410 πρέπει να έχεις πατήσει το κουμπί που είναι ακριβώς πάνω από το power button, αλλιώς δεν γίνεται κάτι...

Δημοσ.

Γίνεται.δουλεύουν τα κουμπάκια και ας μην είναι αναμμένα! Αν πατήσεις menu και present mode πατημένα και ας μην είναι αναμμένα θα μπεις στα φόντα! και μετά αλλάζεις φόντο πάνω από το κουμπί menu!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...