ss13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι κιτρινο ερωτηματικο ρε παιδια δεν καταλαβαινω τι λετε ... Αυτό !! http://digital.ni.com/public.nsf/websearch/634CEF92DEC749CB8625703800708FC5/$FILE/600x.gif
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εδώ λέει ένας πως αρκεί το Realtek HD adio codec driver για να δουλέψει η κάρτα. Αν και φαίνεται αυτουνού να δούλευε ήδη. δεν ξερω αν θα χρειαστε και τους 2 drivers η οχι βεβαια.σε windows xp θυμαμαι οτι περα απο Drivers πχ για ac97 περναγες και Patch για to high definition. αν και ο τοπικ σταρτερ χαθηκε.
MoHiCan21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οχι κιτρινο ερωτηματικο δεν εχει...και αυτο μου φαινεται ειναι απο την καρτα γραφικων το AMDμπλαμπλαμπλα...Μονο αν εχω καλωδιο HDMI θα εχω ηχο απο την καρτα γραφικων.Απλα δεν εχω ηχο επειδη δεν ευπαρχουν τα drivers audio για την μητρικη αυτη.
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οχι κιτρινο ερωτηματικο δεν εχει...και αυτο μου φαινεται ειναι απο την καρτα γραφικων το AMDμπλαμπλαμπλα...Μονο αν εχω καλωδιο HDMI θα εχω ηχο απο την καρτα γραφικων.Απλα δεν εχω ηχο επειδη δεν ευπαρχουν τα drivers audio για την μητρικη αυτη. Αν στην Διαχείριση Συσκευών δεν έχεις κίτρινο ερωτηματικό είσαι εντάξει ; Γράφε καθαρά ( στην κάρτα γραφικών που μας λες έχεις κίτρινο ερωτηματικό ; )
MoHiCan21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πουθενα στην Διαχειριση Συσκευων εχει κιτρινο ερωτηματικο Το προβλημα ειναι απλο: Δεν εχω τα drivers ηχου για windows 7 64bit της μητρικης μου και δεν μπορω να τα βρω πουθενα ! Oυτε καν ξερω αν υπαρχουν !
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και ξαναρωταω.στο bios τι επιλογες εχει για την καρτα ηχου και σε τι κατασταση ειναι .disable,enable<κατι μου βρωμαει.ερωτηματικα δεν εχεις θαυμαστικα δεν εχεις.στις καρτες εχεις μονο το amd.κατι δεν παει καλα.δεν γινεται να μην υπαρχει κατι αλλο εκτος αν δεν εχεις ανοιχτη την καρτα ηχου απο το bios.
MoHiCan21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μπορει και αυτο...πως παω στο bios ;
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πατας το del οταν ξεκιναει το Pc και μπαινεις bios.αν δεν ειναι del τοτε μπορει F1 η f2 η F10 η f12.οταν ξεκιναει το Pc συνηθως σου λεει.μετα λογικα πας intergrated peripherals και εκειμεσα κατι θα πρεπει να εχει για καρτα ηχου.αν ειναι Hd κτλ τοτε μπορει να δεις δυο επιλογες.πες τι βλεπεις.
MoHiCan21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Φιλε πουλινε σε ευχαριστω το εφτιαξα ! Απλα το Onboard Audio ηταν disabled μεσα απο το bios ! Με f10 μπηκα τελικα ! Ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκαν να ειστε καλα ! Και τωρα πουλινε ηρθε η ωρα να κλειδωσεις το τοπικ !
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Φιλε πουλινε σε ευχαριστω το εφτιαξα ! Απλα το Onboard Audio ηταν disabled μεσα απο το bios ! Με f10 μπηκα τελικα ! Ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκαν να ειστε καλα ! Και τωρα πουλινε ηρθε η ωρα να κλειδωσεις το τοπικ ! τελος καλα ολα καλα.δεν στο ειπα απο την αρχη για το bios γιατι θεωρησα οτι πριν το format ειχες κανονικα ηχο οποτε δεν πειραξες τιποτα αλλο ενδιαμεσα .μετα σε καποιο σημειο σου εγραψα οτι ειναι ανοιχτη η καρτα απο το bios αλλα ειτε δεν το προσεξες ειτε δεν απαντησες. και ειχες πει οτι εχεις και το ερωτηματικο και λεω αυτο θα ειναι ο ηχος δεν σκεφτηκα οτι ειναι του Hdmi παρα μονο οταν μου ειπες οτι λεει amd.κρατα και τους drivers που κατεβασες γιατι πραγματι μπορει να του ηθελε και απλα επειδη τους ειχες περασει τους εκανε install μονο του.βεβαια μπορει να παιζει και με windows update η με αυτους που δινουν τα windows απο default.εν παση περιπτωση η τους κρατας η κρατας το link και εισαι μια χαρα. ασε το τοπικ ανοιχτο μηπως θελησει κανεις τιποτα παρομοιο way to go man
MoHiCan21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 τελος καλα ολα καλα.δεν στο ειπα απο την αρχη για το bios γιατι θεωρησα οτι πριν το format ειχες κανονικα ηχο οποτε δεν πειραξες τιποτα αλλο ενδιαμεσα .μετα σε καποιο σημειο σου εγραψα οτι ειναι ανοιχτη η καρτα απο το bios αλλα ειτε δεν το προσεξες ειτε δεν απαντησες. και ειχες πει οτι εχεις και το ερωτηματικο και λεω αυτο θα ειναι ο ηχος δεν σκεφτηκα οτι ειναι του Hdmi παρα μονο οταν μου ειπες οτι λεει amd.κρατα και τους drivers που κατεβασες γιατι πραγματι μπορει να του ηθελε και απλα επειδη τους ειχες περασει τους εκανε install μονο του.βεβαια μπορει να παιζει και με windows update η με αυτους που δινουν τα windows απο default.εν παση περιπτωση η τους κρατας η κρατας το link και εισαι μια χαρα. ασε το τοπικ ανοιχτο μηπως θελησει κανεις τιποτα παρομοιο way to go man Οκ φιλε
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και οταν κατι δεν υπαρχει device manager καθολου η σαν περασμενο η με ερωτηματικο η με θαυμαστικο σημαινει οτι δεν το βλεπει καν το Pc.Οποτε η καμενο η κλειστο απο bios.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 MoHiCan21 άκου έως το πρωί τώρα !! εισαι κακος
Προτεινόμενες αναρτήσεις