rafail1994 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε σι θα μας τρελάνεις στο προφίλ σου λες οτι εισαι 17 χρονών και έχεις γνωστό τραπεζίτη ;.Έλα πες την αλήθεια είσαι γιος υπουργού και δεν το λες επειδή θα φας πέτρες
Εψιλάντης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν θα φέρει τα ίδια απλά θα είναι απ´ο την ίδια εταιρία.από την amd μου είπε θα πάρει 200 κομμάτια και εγώ έχωσα εκεί μία 6990.το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα όπως επεξεργαστές κτλ. Και επειδή περιμένει παραγγελία τον Ιούνη τότε θα πάρει και τα δικά μου για έγραψα και στο πρώτο μνμ ότι η παραγγελία θα γίνει τον Ιούνη
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν θα φέρει τα ίδια απλά θα είναι απ´ο την ίδια εταιρία.από την amd μου είπε θα πάρει 200 κομμάτια και εγώ έχωσα εκεί μία 6990.το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα όπως επεξεργαστές κτλ. Και επειδή περιμένει παραγγελία τον Ιούνη τότε θα πάρει και τα δικά μου για έγραψα και στο πρώτο μνμ ότι η παραγγελία θα γίνει τον Ιούνη Ωραία θα βάλεις και για μένα; Αλλά εγώ δεν θέλω 6990 αλλα 7990
Εψιλάντης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε σι θα μας τρελάνεις στο προφίλ σου λες οτι εισαι 17 χρονών και έχεις γνωστό τραπεζίτη ;.Έλα πες την αλήθεια είσαι γιος υπουργού και δεν το λες επειδή θα φας πέτρες Δεν είναι τραπεζίτης είναι εισαγωγέας υπολογιστικών και παίρνει παραγγελίες μόνο από εταιρίες και κυρίως τράπεζες δηλαδή παραγγελίες με μεγάλες ποσότητες
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Α και μη το ξεχάσω θέλω και αυτή τη Mobo http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27066&cat=3&sub=378&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Σιγά μην πήγαινα σε τέτοιο μηχάνημα σε Msi
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Η karmen έκανε ένα point άμα πάρεις ότι μπορείς πάρε 7970και όχι 6990 άλλωστε η AMD ισχυρίζεται οτι είναι η fastest single-core gpu μέχρι τώρα και απο ότι είδα στα benchmarks τα ξετίναξε όλα. Και karmen η 7990 βγαίνει " μάλλον " τον Μάρτιο....
Εψιλάντης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε να περιμένω και εγώ αλλά πείτε μου παιδιά τι λ´ετε για το ν´εο χ79 να προχωρήσω σε αυτό ή το παλιό;
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Οκ εντάξει το ξέρουμε οτι τα υπερκοστολογουν αλλά οχι και ετσι οτι τα 5.000+ γίνονται και 1000. Εγώ πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω όπως και αλλά παιδιά αλλα μας φαίνεται γελιο το όλο θέμα. Θα σου κάνω μια πρόταση αλλά θελω όταν το πάρεις να βάλεις φωτογραφίες
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Η karmen έκανε ένα point άμα πάρεις ότι μπορείς πάρε 7970και όχι 6990 άλλωστε η AMD ισχυρίζεται οτι είναι η fastest single-core gpu μέχρι τώρα και απο ότι είδα στα benchmarks τα ξετίναξε όλα. Και karmen η 7990 βγαίνει " μάλλον " τον Μάρτιο.... Μα Ιούνιο θα τα πα΄ρει άρα έχουμε χρόνο και θα δούμε και Benchmarks Λοιπόν εντάξει ας σοβαρευτώ. Μια χαρά είναι το 2011s. Εψιλάντης μια και έχεις τα μέσα και για να σου κρατήσει το μηχάνημα κανένα χρόνο παραπάνω εγώ λέω να κάνεις το εξής 1. Αντί την 6990 όπως σου είπα να πας στην 7990 ένα το κρατούμενο 2. Αντί σε single core motherboard να δεις κάτι σε τέτοιο στυλ http://news.softpedia.com/newsImage/EVGA-Dual-Socket-LGA-2011-Motherboard-Pictured-2.jpg/ Και να προσθέσεις έναν ακόμα cpu στο μηχάνημα. Ετσι θα μπορείς και να είσαι και άνετος και να μην έχεις πρόβλημα στο Multitasking 3. Αντί μία Η100 θα πας σε 2 εννοείται και αργότερα πετάς και μια υδρόψυξη επάνω. Θα είναι κρίμα τέτοιο κουτί να μην έχει νεράκι Τέλος σε τι κουτί λες να πας;
stm00192 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 One more epic thread που για ακομη μια φορα παραμενει ξεκλειδωτο ενω δεν θα επρεπε!
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 karmen αυτό με το dual-socket τί ακριβώς είναι και πώς δουλεύει ;;; ( Αν ξέρεις )
Εψιλάντης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανέβουν φωτογραφίες μόνο που υπ´αρχει ένα μικρό θεματάκι ότι πρέπει να περάσω τις πανελλήνιες αλλιώς νο χάνι και κουτί έχω το χαφ εξ και δεν θέλω να αλλάξω.πάντως πρώτη φορά ακούω για 2 επεξεργαστές σε μόμπο
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 karmen αυτό με το dual-socket τί ακριβώς είναι και πώς δουλεύει ;;; ( Αν ξέρεις ) Τι πως δουλεύει; Οπως δουλεύει και με ένα. Δες το σαν cf αλλά σε cpu
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Και να προσθέσεις έναν ακόμα cpu στο μηχάνημα. Ετσι θα μπορείς και να είσαι και άνετος και να μην έχεις πρόβλημα στο Multitasking Ενώ αλλιώς θα είχε... :confused: Αναφορικά με το κουτί, μην ανησυχείς, θα βρει την λύση ο φίλος μας. Θα γκουγκλάρει "most expensive pc case" και θα πάει σε κάτι τέτοιο: http://pinktentacle.com/2008/01/pc-cases-made-from-platinum-gold-diamonds/ :cool:
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ενώ αλλιώς θα είχε... :confused: Αναφορικά με το κουτί, μην ανησυχείς, θα βρει την λύση ο φίλος μας. Θα γκουγκλάρει "most expensive pc case" και θα πάει σε κάτι τέτοιο: http://pinktentacle.com/2008/01/pc-cases-made-from-platinum-gold-diamonds/ :cool: E φυσικά και θα έχει πρόβλημα. Εδώ πάμε για μηχάνημα να βγάλει κανένα χρόνο παραπάνω. Αχ αχ αχ δε με πιάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα