Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας θα ηθελα να μου προτεινεται επεξεργαστει και μητρικη για να παιζω παιχνιδια,εχω ati 5750 vapor-x καρτα γραφικων,γυρο στα 400 ευρω ολα μαζι επεξεργαστης+μητρικη

Δημοσ.

Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου και τι παιχνίδια παίζεις;

Η οθόνη είναι αυτή και απο παιχνιδια δεν μπορο να πω οτι παιζω κατι συγκεκριμένο

Δημοσ.

Για μενα καλυτερα να πουλησεις την καρτα γραφικων σου,να παρεις cpu i5 2500k,μητρικη και μαζι μια καλυτερη καρτουλα γραφικων..

Δημοσ.

Φιλε απο που εισαι?μπορεις να το στησεις μονος σου?ποια ειναι η τωρινη συνθεση σου και επισης πες μας λιγο και το τροφοδοτικο σου.

έχω case:RAIDMAX SMILODON,CPU:intel corequad q6600,ram:ddr2 3gb, κάρτα γραφικών αυτή, σκληρό δίσκο 2tb, τροφοδοτικό:fsp400-60hln, μητρική:g31T-M2 V1.0 Αυτό έχω τώρα. Αλλά θα το δώσω ολόκληρο στην αδερφή μου εκτός απο κουτή κάρτα γραφικών και σκληρούς που έχω 3 μέσα και θα πάρω όλα τα άλλα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας

Δημοσ.

Είσαι ευχαριστημένος μ'αυτό που έχεις (όσο αφορά το gaming);

Ναιιιι σχεδον ολα full τα παιζω, απλώς τον έχω 3 χρόνια και θέλω να τον αλάξω,με έχει πρήξει και η αδερφή μου :P ,στο μονο που δεν μαρεσει ειναι οτι αργή στα windows και κολάι

Δημοσ.

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1511872&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE

Από τις καλύτερες λύσεις! Και είναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο (με SSD 60GB και μνήμη 8GB).Αν είμουν στη θέση σου θα αγόραζα αυτό αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Δημοσ.

1:

Cpu:

AMD Phenom II X4 960T BE

Mobo:

Gigabyte GA-990XA-UD3

2(λιγο ακριβωτερο αλλα με καλυτερη αποδοση):

Cpu:

Intel Core i5 2500K

Mobo:

Gigabyte MB Z68A-D3H-B3

Για καρτα πας σε κατι τετοιο

Sapphire 6870

αμα θες να μην κολανε τοσο τα windows παιρνεις εναν ssd και τα βαζεις μεσα (αφου εχεις ηδη σκληρο παρε και ενα ssd :P)

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν Amd phenom II τετραπύρηνο στα 3.30 ghz και μια κάρτα nvidia geforce gts 250 και παίζω όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση και ποιότητα.

Μην πετάξεις τα χρήματά σου στην Intel !

Δημοσ.

Αυτόν τον επεξεργαστή και την μητρική που σου έστειλα νομίζω μπορείς να τον κάνεις overclock και να τρέχει πολυ πιο ψηλά αλλά αυτό προϋποθέτει να πάρεις καινούρια ψύκτρα,αλλιώς θα πάρει φωτιά το PC σου ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...