Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Την ανοιξα χθες το βραδυ να της αλλαξω παστα.και παρατηρισα αυτο....... Αντε πειτε τωρα απο τι μπορει να ειναι.Η καρτα εχει παρει και 1.30V απο το afterburner αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.Για benching ηταν με τοσο.Απο εκει που αντεχε 1030 πυρηνα πλεον με το ζορι 1010.
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Θάνο θα σου έλεγα παρόλο που θα με βρίσεις να ξανανοίξεις την κάρτα και να δεις αν είναι ΛΙΩΣΙΜΟ ή όχι. Ξέρω ότι είναι ιστορία αλλά στη φώτο δεν φαίνεται καλά. Τώρα να έχει λιώσει εξωτερικά το πλαστικό και όχι από μέσα που είναι η επαφή δύσκολο απλά πρέπει να δεις και να καταλάβεις τι έχει πάθει το πλαστικό. Το ότι η κάρτα έφτανε 1030 πυρήνα και τώρα όχι μπορεί να μην έχει και καμία σχέση με αυτό που είδες. Την έχεις κουράσει την κάρτα και το ξέρεις.
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μου αρέσει που ο Θανούλης αν λέει υπήρχε θα το θυμότανε edit: Δε μου έκοψε και εμένα το ξερό μου, να βγάλω μία φώτο από τις δικές μου που είναι έτσι και αλλιώς ανοιχτές, αλλά πίστεψα τον γγγγγγεεεεε
ahristos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αυτές οι κάρτες καθυστέρησαν να κυκλοφορήσουν, γιατί αφού είχαν τελειώσει όλα τα στάδια και ήταν έτοιμες να φύγουν για πώληση, ανακάλυψαν ότι σε πολλές χτυπούσε ο ανεμιστήρας εκεί πάνω Λύσιμο λοιπόν, και φάγωμα σε εκείνο το σημείο μία προς μία. Δε γινόταν να τις πετάξουν τόσες που ήταν, ούτε να ξεκολλήσουν το chip να το ξαναχρησιμοποιήσουν.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ω ρε παιδια χιλια thanks.πωπω οντως ψαρωσα.τι να πω.την πο_τα_α την καρτα.αντε και τρομαξα.και οχι τιποτα αλλο,αντε να βρεις τωρα 6950 που να ξεκλειδωνει....χιλια thanks. Με το θεμα οτι δεν περναει πλεον τεστ στα 1030 τι κανουμε?να φανταστω τιποτα ετσι?καλα θα την δοκιμασω στα 1040 Αγαπη μπορουσες να βοηθησεις και δεν το εκανες εε.....φτου σου βγε.Ασε που εαν το παρατηρουσες στην δικη σου αυτο παλι θα γκρινιαζες και θα ελεγες οτι θα τον πεταξεις απο το παραθυρο (αυτα παθαινει κανεις οταν στις 3 τα ξημερωματα δεν μπορει να κοιμηθει και λεει..τι να κανω τι να κανω,κατσε να αλλαξω παστα στην καρτα).....
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Με το θεμα οτι δεν περναει πλεον τεστ στα 1030 τι κανουμε?να φανταστω τιποτα ετσι?καλα θα την δοκιμασω στα 1040 Thanos is back :D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτές οι κάρτες καθυστέρησαν να κυκλοφορήσουν, γιατί αφού είχαν τελειώσει όλα τα στάδια και ήταν έτοιμες να φύγουν για πώληση, ανακάλυψαν ότι σε πολλές χτυπούσε ο ανεμιστήρας εκεί πάνω Λύσιμο λοιπόν, και φάγωμα σε εκείνο το σημείο μία προς μία. Δε γινόταν να τις πετάξουν τόσες που ήταν, ούτε να ξεκολλήσουν το chip να το ξαναχρησιμοποιήσουν. facepalm.jpg φαντάζεσαι στο RMA να σε κατηγορούν ότι είναι χτυπημένη και να στην βγάζουν εκτός εγγύησης? ΕΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
sattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 facepalm.jpg φαντάζεσαι στο RMA να σε κατηγορούν ότι είναι χτυπημένη και να στην βγάζουν εκτός εγγύησης? ΕΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ελα ντε, που να το φανταστουν κατι τετοιο οι τεχνικοι? ενω τις 570 εχουν συνηθισει να τις βλεπουν ψοφιες και τις περνανε RMA σε dt...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ελα ντε, που να το φανταστουν κατι τετοιο οι τεχνικοι? ενω τις 570 εχουν συνηθισει να τις βλεπουν ψοφιες και τις περνανε RMA σε dt... ναι, είδα κι εγώ που περίμενα 2 βδομάδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα