Προς το περιεχόμενο

Kingston Datatraveler 64gb/128gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες βρηκα προσφορα για USB φλασακι

Datatraveler 200

64GB 80euro

128GB 170euro

το μαγαζι βρισκεται στο Πορτο-Ραφτη(μεσογεια), λεγεται Beat-Electronics

τηλ: 6944246633, 2299772508

μενω κοντα εκει και το πηρε το ματι μου τυχαια

Δημοσ.

παιδια μεγαλη προσοχή την εχω πατησει με fake 64αρι απο μαγαζι στη θεσσαλονίκη (οπου του εκανα και σκοντο στην προσφορά και δεν πήρα αποδειξη ο λαλακας).

:shock:

Δημοσ.

παιδια το καταστημα ειναι κομπλε, με αποδειξη μια χαρα, χτυπησα ενα 64αρι και το εβαλα πριν κανα μισαωρο και ηταν ενταξει

το format του usb ειναι exFAT

Δημοσ.

παιδια το καταστημα ειναι κομπλε, με αποδειξη μια χαρα, χτυπησα ενα 64αρι και το εβαλα πριν κανα μισαωρο και ηταν ενταξει

το format του usb ειναι exFAT

τσεκαρε το με προγράμματα και γεμισε μερικα Gb να εισαι σίγουρος...

Δημοσ.

Επειδη αναφερεις το Usb Και το Usb να διευκρινισουμε οτι και το φλασακι και ο δισκος ειναι Usb....

Λογικά εσυ εννοεις φλασακι

Δημοσ.
Δημοσ.

μπράβο φίλε, +1

(δεν με ενδιαφερει προσωπικα το προιον αλλα οι πληροφοριες σου ειναι σωτηριες για καποιους, και τυχον σε αλλους στο μελλον!)

Δημοσ.

μπράβο φίλε, +1

(δεν με ενδιαφερει προσωπικα το προιον αλλα οι πληροφοριες σου ειναι σωτηριες για καποιους, και τυχον σε αλλους στο μελλον!)

ειναι αμαρτια ρε αδερφε να καει κοσμος ειδικα σε τετοια περιοδο που δεν υπάρχουν φραγκα να περισσεύουν απο τα μπατζακια κανενος... (αντε εστω του 99%)

Δε λεω το μαγαζι μπορει οντως να ειναι οκ και μακαρι, απλα τους εχει φοβηθει το μάτι μου...

• Moderators
Δημοσ.

ναι φλασακι ειναι, να το μοντελο: Datatraveler 200

τι να χρησιμοποιησω για να δοκιμασω αν ειναι fake? υπαρχει καποιο προγραμμα για exFAT?

Αν το γεμισεις με αρχεια και τα διαβαζει ολα οκ, τοτε εισαι σιγουρος οτι ειναι ΟΚ. Πετα μεσα 64GB mkv πχ και κανε play απο το φλασακι, πηγαινε σε διαφορα σημεια της ταινιας κλπ. Βασικα δε νομιζω να χρειαζεται να το γεμισεις εντελως, περνα τουλαχιστον τα 32GB (πχ 35-40).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...