Προς το περιεχόμενο

i.Tech BlueBAND Foldable Bluetooth Stereo Headphones 19,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω, το στέλνουν σπίτι δωρεάν ή έχει και έξοδα αποστολής

edit: στο skroutz λέει +4 ευρώ ελάχιστα μεταφορικά + 2 ευρώ για όποιον θέλει αντικαταβολή.

Δημοσ.

Καλή ευκαιρία φαίνεται αλλά κοίταξα ένα review στο amazon (για να συγκρίνω τιμές αρχικά) και λένε ότι δεν αντέχουν και πολλά-πολλά για σπορ...

http://www.amazon.com/i-Tech-BlueBAND-Foldable-Bluetooth-Headphones/product-reviews/B002CVTPEC/ref=cm_cr_dp_all_summary?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

Δημοσ.

Τα παρήγγειλα με κατάθεση σε λογαριασμό τους, για να βγουν όσο το δυνατόν πιο φτηνά. 23,90 με τον courier.

Δημοσ.

Καλή ευκαιρία φαίνεται αλλά κοίταξα ένα review στο amazon (για να συγκρίνω τιμές αρχικά) και λένε ότι δεν αντέχουν και πολλά-πολλά για σπορ...

http://www.amazon.com/i-Tech-BlueBAND-Foldable-Bluetooth-Headphones/product-reviews/B002CVTPEC/ref=cm_cr_dp_all_summary?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

Πιστεύεις ότι του χάλασαν από την υγρασία του...ιδρώτα?

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι του χάλασαν από την υγρασία του...ιδρώτα?

Προφανώς και είναι πιθανό, ο ιδρώτας είναι τοξικός.

Ό,τι αλυσιδες/δερμάτινα κορδόνια φορούσα στο λαιμό παλιότερα αλλοιώνονταν μετά από καιρό λόγω του ιδρώτα. Για να μην αναφέρω το σκούριασμα των χορδών της κιθάρας από ιδρώτα των χεριών (περίπτωση φίλου).

Δημοσ.

Μερικών ανθρώπων είναι πιο τοξικός από άλλους. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Άλλος μου έχει πει ότι ο ιδρώτας του τρώει την πίσω πλευρά του ρολογιού του.

Δημοσ.

ερωτηση , ειχα πριν πολλα χρονια , αντιστοιχα ακουστικα logitech τα οποια ηταν bluetooth , αλλα επιπλέον , ειχαν εναν bluetooth πομπο με καρφι 3,5mm το οποιο μπορουσες να το συνδεσεις στην tv και να συνδεσεις τα ακουστικα στον πομπο...

Αυτα έχουν κατι τετοιο? Η ειναι μονο για pc και κινητο με bluetooth? :-(

Δημοσ.

Προφανώς και είναι πιθανό, ο ιδρώτας είναι τοξικός.

Ίσως το διαβρωτικός να είναι πιο κατάλληλη λέξη για αυτό που εννοείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...