bi171184 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Ψάχνω για video converter που να έχει δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων αλλά και split για να "σπάω" μεγάλα αρχεία.. Έχω το xilisoft video ultimate converter αλλά στην ενσωμάτωση δεν μου προβάλλει ελληνικούς χαρακτήρες λόγω έλλειψης (μάλλον) κωδικοποίησης unicode.. Γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα?
soso75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζήτας αλλά ρίξε μια ματιά στο ConvertXtoDVD ίσως να είναι αυτό που χρειάζεσαι. http://www.vso-softw...nvert_x_to_dvd/
dazeman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Ψάχνω για video converter που να έχει δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων αλλά και split για να "σπάω" μεγάλα αρχεία.. Έχω το xilisoft video ultimate converter αλλά στην ενσωμάτωση δεν μου προβάλλει ελληνικούς χαρακτήρες λόγω έλλειψης (μάλλον) κωδικοποίησης unicode.. Γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα? Δοκιμασμένη υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων: Any Video Converter , & dvdfab
flik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το freemake έχει crop αλλά δεν νομίζω να έχει split. Αλλιώς θα στο πρότεινα. Μετά το επόμενο που θα έλεγα είναι το format factory που υποστηρίζει και αυτό πάρα πολλούς τύπους αρχείων και έχει split, και φυσικά και κάψιμο υποτίτλων, και πιο ευέλικτο στο θέμα των υποτίτλων. Και τα 2 δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα