kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εδώ και καιρό για αγορές βιβλίων, BluRay και Dvd χρησιμοποιώ κυρίως το Amazon.co.uk. Οι τιμές στην Ελλάδα δεν παίζονται. Πρόσφατα έχει βγει στα ελληνικά ένα βιβλίο του Brandon Sanderson το οποίο το έχουν κόψει σε τόμο Α και Β και κοστίζει 19.90 ο τόμος! 40 ευρώ για ένα βιβλίο το οποίο (ξενόγλωσσο) είχα αγοράσει 7 ευρώ Μερικοί δεν βάζουν μυαλό. Δεν πειράζει. Υ.Γ. Ξέχασα να πω πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πρώτο μιας τριλογίας. Οπότε να υπολογίζουμε γύρω στα 120 ευρώ! Περαστικά τους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εδώ και καιρό για αγορές βιβλίων, BluRay και Dvd χρησιμοποιώ κυρίως το Amazon.co.uk. Οι τιμές στην Ελλάδα δεν παίζονται. Πρόσφατα έχει βγει στα ελληνικά ένα βιβλίο του Brandon Sanderson το οποίο το έχουν κόψει σε τόμο Α και Β και κοστίζει 19.90 ο τόμος! 40 ευρώ για ένα βιβλίο το οποίο (ξενόγλωσσο) είχα αγοράσει 7 ευρώ Μερικοί δεν βάζουν μυαλό. Δεν πειράζει. Υ.Γ. Ξέχασα να πω πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πρώτο μιας τριλογίας. Οπότε να υπολογίζουμε γύρω στα 120 ευρώ! Περαστικά τους! τα ίδια και με το Song of Ice and Fire του Martin...
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για την σειρά βιβλίων του Robert Jordan. Η ίδια ιστορία. Το κάθε βιβλίο το κάναν 2 τόμους και η τιμή ήταν 22-25 ευρώ ο τόμος! Για να αγοράσεις όλη την σειρά έπρεπε να κάνεις ληστεία σε τράπεζα ή να κερδίσεις στο Καζίνο!
ixthy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αυτό με τις θέσεις εργασίας δε στέκει. Ο κόσμος εξελίσσεται, δε θα μένουμε στάσιμοι για να μη χάσουν τη δουλειά τους ορισμένοι. Διότι κι εγώ μπορώ να πω ότι τι κρίμα που δε χρησιμοποιούμε πλέον γαϊδουράκια αλλά αυτοκίνητα. Ο παππούς μου ο σωμαράς πλέον δεν έχει δουλειά, ποιος θα αγοράσει σαμάρι; Δε μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά (τουλάχιστον όχι απ' αυτό το λόγο). Μειώνονται οι θέσεις πωλητών, αυξάνονται οι θέσεις web developers για παράδειγμα. Όποιος λοιπόν είναι μυαλομένος, δε θα βολεύεται στην ίδια θέση που είχε επί 20-30 χρόνια αλλά θα ψαχτεί για να προλάβει τις εξελίξεις. Θα μάθει να κάνει κάτι άλλο, που να έχει ζήτηση 10 χρόνια πιο μετά. Είμαι άνθρωπος που στα 35 του χρόνια έκανε master και ίσως στα 40 μου κάνω και phd. Δε συμφωνώ όμως με αυτά που γράφεις. Ειδικά το "να μην χάσουν τη δουλειά τους ορισμένοι" ακούγεται πολύ άσχημα. Αυτοί οι "ορισμένοι" έχουν παιδιά να θρέψουν και να σπουδάσουν και ίσως αυτά τα παιδιά να κάνουν κάτι πιο σύγχρονο. Δεν μπορεί η κοινωνία να έχει απαιτήσεις από έναν άνθρωπο να αλλάζει συνεχώς επάγγελμα. Όταν έχεις δουλειά και οικογένεια δε σου μένει πολύς χρόνος για να σπουδάζεις κιόλας. Ειδικά σε καιρούς οικονομικής ανέχειας που όλα πια πρέπει να περνούν από τα χέρια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα