Προς το περιεχόμενο

Ψάλτης, Μουστάκας και λοιποί...

Γηρυόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί απο εδώ το παίζουν δυστηχώς πολυ κουλτούρα. Αυτές οι ταινίες είναι καθαρά για διασκέδαση. Βέβαια μπορει να τις λενε σκουπίδια αλλά οι περισσότεροι απο απο αυτούς τις έχουν δει. Αφου λετε οτι ειναι σκουπιδια για να ακούσουμε τα επιχειρήματα σας.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ορίστε μερικά επιχειρήματα...

Σενάριο, μηδέν

Σκηνοθεσία, μηδέν

Ερμηνίες, συνήθως κάτω από το μηδέν

Φωτογραφία, μηδέν

Μουσική, χειρότερη και από τσόντες της δεκαετίας του '80.

Εσύ μπορείς να φέρεις μερικά επιχειρήματα γιά το ότι δεν είναι σκουπίδια; :roll:

Δε λέω, μπορεί κάποιοι να διασκεδάζουν με αυτού του είδους τις ταινίες (ξέρω και εγώ κάποιον που λατρεύει τον Ψάλτη), αλλά αυτό δεν τις κάνει καλύτερες ταινίες. Ευτυχώς, πέρα από την καθαρά υποκειμενική άποψη που μπορεί να έχει κανείς, υπάρχουν και μερικά αντικειμενικά κριτήρια γιά να διαχωρίζουμε τις ταινίες (καλές, μέτριες ή κακές) από τα σκουπίδια.

btw, μπορώ να σου παραθέσω εκατοντάδες ανάλαφρες ταινίες που μοναδικός σκοπός τους είναι η διασκέδαση του θεατή, αλλά έχουν τουλάχιστον αξιοπρεπείς ερμηνίες, σκηνοθεσία, σενάριο κλπ.

Δημοσ.

Τυχαιο ειναι οτι ελαχιστοι απο αυτους εκαναν καρριερα εκτος απο αυτες τις βιντεοκασσετες του σωρου ?

Βασικα -κατα εμενα- ο Ψαλτης πουλησε πολυ γιατι ηταν η γενια του ροδα -κοπανα και βρισιας ( πεταγε εκει ,που λες, ο Ψαλτης οτι αισχρολογια υπηρχε προχειρη και ΝΑ , εγινε τρανος ηθοποιος ..!)

Τυχαιο ειναι οτι σε ολες τις ταινιες του δεν μιλαει κανονικα αλλα βριζει ( και να το εκανε και με στυλ να πω παει στο καλο , αλλα ουτε αυτο δεν ειχε..)

Δημοσ.

εμενα μου τη σπαει λιγακι οτι σε κατι επιθεωρησεις προσβαλλουν καποια ατομα απο το κοινο για να "βγαλουν γελιο"...το εχω προσεξει απο κατι επιθεωρησεις που παιζονται στον αντεννα...και κυριως ο ψαλτης νομιζω....

Δημοσ.
Ορίστε μερικά επιχειρήματα...

Σενάριο' date=' μηδέν

Σκηνοθεσία, μηδέν

Ερμηνίες, συνήθως κάτω από το μηδέν

Φωτογραφία, μηδέν

Μουσική, χειρότερη και από τσόντες της δεκαετίας του '80.

Εσύ μπορείς να φέρεις μερικά επιχειρήματα γιά το ότι [b']δεν[/b] είναι σκουπίδια; :roll:

Δε λέω, μπορεί κάποιοι να διασκεδάζουν με αυτού του είδους τις ταινίες (ξέρω και εγώ κάποιον που λατρεύει τον Ψάλτη), αλλά αυτό δεν τις κάνει καλύτερες ταινίες. Ευτυχώς, πέρα από την καθαρά υποκειμενική άποψη που μπορεί να έχει κανείς, υπάρχουν και μερικά αντικειμενικά κριτήρια γιά να διαχωρίζουμε τις ταινίες (καλές, μέτριες ή κακές) από τα σκουπίδια.

btw, μπορώ να σου παραθέσω εκατοντάδες ανάλαφρες ταινίες που μοναδικός σκοπός τους είναι η διασκέδαση του θεατή, αλλά έχουν τουλάχιστον αξιοπρεπείς ερμηνίες, σκηνοθεσία, σενάριο κλπ.

1)Σενάριο μηδέν; Συμφωνώ απολύτως :) Απο το να είχαμε μια ηλίθια ιστορία στιλ Κούρκουλος και Βασιλάκης Καϊλας καλύτερα το μη σενάριο. Απλώς σε αυτες τις ταινίες παρουσιάζονται κάποια γενονότα.

2)Σκηνοθεσία, μηδέν; Δηλαδη τι να περιμέναμε να δούμε τον Τιτανικό. Μπααα. Προτιμώ τις κόντρες,τα παρτυ,τις παραλίες, τα σχολεία και τα μπιλιαρδάδικα-ούφο. Είναι πιο κοντά στους περισσόρερους ανθρώπους απο άποψη βιωμάτων ;)

3)Ερμηνίες μηδέν; Δεν το νομίζω. Αυτές οι ταινίες με τις καταστάσεις και τους "γραφικούς" ηθοποιούς βγάζουν πηγαίο γέλιο. Για αυτές οι ταινίες καλύτεροι ηθοποιοί δεν υπήρχαν. Ποιον να βάζανε; Τον Καζάκο;

4)Φωτογραφία, μηδέν; Τι εννοείς; Μονο και μονο οι ντίσκο,οι μηχανές και οι γκόμενες είναι ωραίες εικόνες. Δεν συμφωνείς;

5)Μουσική, χειρότερη και από τσόντες της δεκαετίας του '80; Αν θεωρείς ότι κομμάτια όπως Madonna - La Isla Bonita , Kiss - I Was Made For Loving You και άλλα κλασικά ντίσκο κομμάτια μούφες τι να πω; Σε μερικές ταινίες ακούγονται μέχρι και Pink Floyd( Another Brick on the Wall (part 2)).

No offense φίλε αλλα γενικά τα επιχειρήματα πρέπει κάπως να τα δικαιολογήσεις ;)

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει ότι αυτό είναι το καλό και αυτό το κακό...

Σε κάποιον αρέσει το lord of the rings σε κάποιον άλλον μπορεί να μην αρέσει και να το πει βλακεία γνώμη του.

Κακό είναι να σου αρέσει ο Ψάλτης και οι ταινίες του 80; Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και τις βάζω στις "ταινιάρες" που έχω δει και ας μην έχουν καλή σκηνοθεσία σενάριο κτλ.

Δημοσ.
... de mporei kaneis na pei pws to lord den einai kalh tainia ...

Προσωπικά έχω δει μόνο το 1o Lord of the rings και το θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες πατάτες/απατεωνιές όλων των εποχών. (αν εξαιρέσει κανείς κουστούμια κτλ)

Δημοσ.

Αρχίσαμε πάλι... :(

Ρε γαμώτο, ούτε εμένα μου αρέσουν ιστορίες σαν το LOTR, αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχθώ ότι ήταν άψογο σχεδόν σε όλα τα σημεία. Άλλο να λες ότι δεν σου αρέσει αυτό το είδος ταινιών και άλλο να λες ότι η τάδε ταινία είναι πατάτα, από τη στιγμή που αντικειμενικά είναι από τις πιό άρτιες παραγωγές που έχουν γίνει (και δεν μιλάω μόνο γιά σκηνικά, κοστούμια και εφέ, αλλά και ερμηνίες, σενάριο και σκηνοθεσία)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι να πώ? Υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν ταινίες με Γαρδέλη, Μιχαλόπουλο, Μπίλια και τους υπόλοιπους?

Με παλιές Honda μηχανές έξω από disko και με ατάκες του στύλ "κοίταξες την κοπέλα μου?", "έχεις ένα κατοστάρικο? όχι? να σε ψάξω!"

Κάθε φορά που τις βλέπω κλαίω από τα δάκρυα όπως και με την ανεπανάληπτη ταίνια του Βέγγου Πράκτωρ Θού Βου που την έχω δει πάνω από δεκα φορές.

Παρεπιπτώντος, κατέβασα ένα τραγούδι μάλλον από ταίνια πρέπει να ήταν με τραγουδιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη και με ασυναγώνιστο τίτλο

"ʼντε σπάσε ρε μλκ!!!!!!!" Το συνιστώ σε όλους. Θα κλάψετε από τα γέλια.

Δημοσ.
Παρεπιπτώντος' date=' κατέβασα ένα τραγούδι μάλλον από ταίνια πρέπει να ήταν με τραγουδιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη και με ασυναγώνιστο τίτλο

"ʼντε σπάσε ρε μλκ!!!!!!!" Το συνιστώ σε όλους. Θα κλάψετε από τα γέλια.[/quote']

Από την ταινία "Καμικάζι αγάπη μου" πρέπει να είναι...

Δημοσ.

Επισής για εκείνους που κατακρίνουν τους ηθοποίους της δεκαετίας '80 τι να πω? Εάν μου βρούν κάλίτερο κωμικό σήμερα...........

Σήμερα έχουμε τον κάθε ξενέρωτο Λαζόπουλο και Μιτσικώστα που δεν πιάνουν μια μπροστά τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...