MixalisX Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δυστυχώς' date=' όσο υπάρχει trash TV δεν πρόκειτε να γλυτώσουμε από αυτά.Κάποιοι βέβαια τα χαρακτηρίζουν cult, αλλά με αυτό τον τρόπο ξεφτιλίζουν εντελώς τον όρο.[/quote'] Eite to thelete h oxi, oi tainies autes einai meros tis elinikis kinimatografikis istorias. Then mporeite na kanete tipota gia na to allaxete auto XAXAXA Kai einai kai Cult kai se opoion aresei
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Eite to thelete h oxi' date=' oi tainies autes einai meros tis elinikis kinimatografikis istorias. Then mporeite na kanete tipota gia na to allaxete auto XAXAXA Kai einai kai Cult kai se opoion aresei [/quote'] Μου αρέσουν οι άνθρωποι που νομίζουν ότι τα γούστα τους καθορίζουν την ιστορική πραγματικότητα. Έχουν πλάκα! Οι ταίνιες αυτές έγιναν διάσημες από την τηλεόραση, οπότε τουλάχιστον ας μη μιλάμε για κινηματογραφική ιστορία. Το λιγότερο δηλαδή... Τέλος πάντων πολύ ασχοληθήκαμε. Επίσης ο όρος cult σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Δεν ξέρω ποιά :oops: αλλά ξέρω ότι δε σημαίνει αυτό. :roll: Ωραίο θα ήταν να ανοίγαμε ένα τοπικ για τον ορισμό του cult!
MixalisX Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Cult einai mia afirimeni ekfrasi megale. Opos as poume kai oi CULTuriarikes tainies. Opote atyxo to sxolio sou. Kai episis, oi megales epitixies tou Psalti kai tou moustaka eginan diasimes ston Kinimatografo, meta meso VHS kai telos polu polu argotera paixtikan stin TV
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Για ποιές επιτυχίες του Ψάλτη κ του Μουστάκα μιλάς, που έγιναν διάσημες στον κινηματογράφο; Αφου οι πιο πολλές κυκλοφόρησαν κατ'ευθείαν στο βίντεο. Βασικά κακώς έγραψα τηλεόραση. Εννοούσα μικρή οθόνη. Όσο για το σχόλιο περι cult, εννοούσα ότι δεν έχω ακούσει πολλούς ορισμούς, αλλά σίγουρα δεν έχω ακούσει κανέναν ορισμό που να δείχνει σε αυτές τις ταινίες. Το ότι είναι αφηρημένη έκφραση, δε σημαίνει κ ότι μπορεί ο καθένας να λέει ότι του κατέβει.
andrip Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 παίδες οι καλές των ψάλτη, μουστάκα παίχτηκαν πρώτα σε κινηματογράφους και μάλιστα σε μερικές απο αυτές υπάρχουν ατάκες των ηθοποιών που λένε ξεκάθαρα οτι ειναι σινεμα. Δεν είπε κανένας οτι σε ποιότητα ξεπερνάνε τις ελληνικές ταινίες παλαιότερων δεκαετιών που εκει υπήρχε απίστευτη έμπνευση. Ομως όσες φορές και να δω (για μένα μιλάω) πχ ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ε δε θα το βαρεθώ
marios1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Καλά,μη τσακονώμαστε,αν νομίζει κάποιος ότι ο tam-takos είναι και ο Ντάστιν Χόφμαν,δεν θα του χαλάσουμε και το χατήρι... Ας μην ξεχνάμε,ότι πριν από κάτι μηνάκια,βραβεύσανε τον -συγκινηνηθέντα(καραlol)- "Gousgounis",μαζί με Soyglakos k.sia,Γκαγκάριν_Rulez.... Και το topic για Tabakis/Katelis,μάζεψε κάτι σελίδες απαντήσεων ("κάπου αλλού"),πριν υπερισχύσει η βαρύτητα,οπότε ο χαβαλές είναι συγκε(κ)χυμένος με την ιδιοσυγκρσία του Έλληνα!
MixalisX Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Καλά' date='μη τσακονώμαστε,αν νομίζει κάποιος ότι ο tam-takos είναι και ο Ντάστιν Χόφμαν,δεν θα του χαλάσουμε και το χατήρι... [/quote'] Ep! kaneis den milise gia tamtako, autos den exei kanei kinimatografo, mike amesos se video
andrip Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Και το topic για Tabakis/Katelis' date='μάζεψε κάτι σελίδες απαντήσεων ("κάπου αλλού"),πριν υπερισχύσει η βαρύτητα,οπότε ο χαβαλές είναι συγκε(κ)χυμένος με την ιδιοσυγκρσία του Έλληνα![/quote'] Ανατρίχιασα... μεγάλη κουβέντα είπες ετσι;;;
Trelospektis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 vina asiki k pali vina asiki i thea twn 80's k osoi de goustaroun aftes tis tainies gousto tous k kapelo tous mallon de tha exoun k polles mnimes apo ta 80's opote den einai gia parexigisi
Apostolishatz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Παιδιά εγώ έχω σε dvd τα εξής:Κλασική περίπτωση βλάβης,η μεγάλη απόφραξη,καμικάζι αγάπη μου,για μια χούφτα τούβλα,ρόδα,τσάντα και κοπάνα Νο1,πέστα βρωμόστομε.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει p.m Α!και όποιος έχει το the κόπανοι,το ψάχνω πολύ καιρό!
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 ego exo se videakia apospasmata apo to filakes anilikon!!! kai gamo xaxaxaxaxa Mήπως ενννοείς το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα?????????? Το Φυλακές Ανηλίκων αν θυμάμαι καλά ήταν δραματική ταινία...
Oberon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 palies einai. Dyskola 8a vreis file. Ektos kai an kanenas ekane kamia kinhsh kai eftiakse tipota.
pektzis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 πσαχνω για ψαλτη ρε παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει [email protected] :razz:
korales Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Guys arketes tainies psalth kai moustaka kai genikotera 80's yparxoun se morfh .torrent . Eimai kai egw megalos fan twn 80's CULT movies, opws epishs ths Lilas kafantarh etc. Gia perissoteres info mail me. [email protected] Yparxoun. Ροζ γάτος, Βασικά καλησπέρα σας, Πέστα χρυσόστομε, Τα καμάκια, Τα παιδιά της πιάτσας ,Μπορούμε και κάτω από τα θρανία ,τριλογία Ρόδα τσάντα και κοπάνα κα. που δεν θυμάμαι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.