Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ρουτερ του οτε huawei hg520c.Συνδέομαι ασύρματα και δεν παθαίνει συνεχώς αποσυνδέσεις. υπάρχουν φορές που γίνονται συνεχώς.Μετά απο επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη του οτε καταλήξαμε ότι φταίει το ρουτερ αλλά εχει λήξει η εγγύηση οποτε..... να κάνω ότι μπορώ!!!

Έχω και ένα άλλο ρουτερ το linksys wag200g το οποίο δεν έχω προβλήματα αποσυνδέσεις αλλά πρόβλημα ταχύτητας. Η γραμμή μου είναι 24 Mbps.Το huawei hg520c συνδέεται πάνω απο 16 Mbps και το linksys με 8 Mbps.Λέτε να φταίει κάποια ρύθμιση στο linksys???

plz help

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ρουτερ του οτε huawei hg520c.Συνδέομαι ασύρματα και δεν παθαίνει συνεχώς αποσυνδέσεις. υπάρχουν φορές που γίνονται συνεχώς.Μετά απο επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη του οτε καταλήξαμε ότι φταίει το ρουτερ αλλά εχει λήξει η εγγύηση οποτε..... να κάνω ότι μπορώ!!!

Έχω και ένα άλλο ρουτερ το linksys wag200g το οποίο δεν έχω προβλήματα αποσυνδέσεις αλλά πρόβλημα ταχύτητας. Η γραμμή μου είναι 24 Mbps.Το huawei hg520c συνδέεται πάνω απο 16 Mbps και το linksys με 8 Mbps.Λέτε να φταίει κάποια ρύθμιση στο linksys???

plz help

για το huawei κανεις αποσυνδεσεις στο ασυρματο η στο ιντερνετ?αν ειναι στο ασυρματο τοτε αλλαξε καναλι και μετα κλειδωμα

για το Linksys σιγουρεψου οτι στην πρωτη σελιδα γραφει operating mode Πως το γραφει και οτι ειναι adsl2+ η δοκιμασε και με multimode.Προσεχε μην ειναι με g.dmt η adsl2.

επισης ριξτου και κανα firmware update αμα χρειαστει αλλα λογικα το πρωτο πιστευω οτι ειναι.

Δημοσ.

για το huawei κανεις αποσυνδεσεις στο ασυρματο η στο ιντερνετ?αν ειναι στο ασυρματο τοτε αλλαξε καναλι και μετα κλειδωμα

για το Linksys σιγουρεψου οτι στην πρωτη σελιδα γραφει operating mode Πως το γραφει και οτι ειναι adsl2+ η δοκιμασε και με multimode.Προσεχε μην ειναι με g.dmt η adsl2.

επισης ριξτου και κανα firmware update αμα χρειαστει αλλα λογικα το πρωτο πιστευω οτι ειναι.

Στο ασύρματο μου κάνει αποσυνδέσεις.με το καλώδιο ethernet είναι μια χαρά.Το έχω κλειδωμένο και στο κανάλι 11.να δοκιμάσω στο 6? τώρα θα πειραματιστώ και με το linksys να δω σε τί ρύθμιση είναι.

ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.

Στο ασύρματο μου κάνει αποσυνδέσεις.με το καλώδιο ethernet είναι μια χαρά.Το έχω κλειδωμένο και στο κανάλι 11.να δοκιμάσω στο 6? τώρα θα πειραματιστώ και με το linksys να δω σε τί ρύθμιση είναι.

ευχαριστώ πολύ πάντως.

α.αλλαξε καναλι σε 6 και δοκιμασε με αλλο κλειδωμα

β.πιο advanced λυσεις ειναι.firmware update Στον ρουτερ πιο νεους drivers στην καρτα δικτυου την ασυρματη.και στο λειτουργικο κανονικα service packs κτλ.

αν παιξει το Linksys βεβαια εννοειται οτι βαζεις αυτο γιατι ειναι κλασεις καλυτερο απο το baudtec σε ολα.απλα δες αυτα που σου ειπα και καντο και firmware update γιατι αυτο που λες δεν στεκει.σιγουρα κατι ειναι λαθος.η ειναι g.dmt η ειναι multimode και αντι να παει adsl2+ παει καταλαθως σε g.dmt.οποτε εκει γυρνατο σε adsl2+

Δημοσ.

Στο ασύρματο μου κάνει αποσυνδέσεις.με το καλώδιο ethernet είναι μια χαρά.Το έχω κλειδωμένο και στο κανάλι 11.να δοκιμάσω στο 6?

Το linksys ήταν σε g.dmtκαι το έβαλα σε adsl2+.

και προχωράμε.

Ευχααριστώ πολύ θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Στο ασύρματο μου κάνει αποσυνδέσεις.με το καλώδιο ethernet είναι μια χαρά.Το έχω κλειδωμένο και στο κανάλι 11.να δοκιμάσω στο 6?

Το linksys ήταν σε g.dmtκαι το έβαλα σε adsl2+.

και προχωράμε.

Ευχααριστώ πολύ θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

μην μπεις στον κοπο καν να δοκιμασεις το huawei>βαλε το Linksys καρφωτα πανω.στο ειπα λογικα ηταν σε g.dmt .σε adsl2+ θα παιξει μια χαρα.και καντο firmware Update για να το εκμεταλευτεις στο επακρο.τελευταιο firmware για το Linksys wag200 ειναι το 1.01.09.εκτος αν θες να πας σε open wag firmware που ειναι Custom.παντως και λιγο λιγοτερο να κλειδωσει κρατα το Linksys αν σου παιζει σωστα.ειναι κλασσεις ανωτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...