Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Πριν ενα μηνα περιπου, απευθυνθηκα στη Cyta για μια νεα συνδεση 2play. Στο καταστημα μου τα παν ολα καλα, αφου τους εκανα και 500 ερωτησεις. Οποιος καει απο τη HOL, φυσαει και το γιαουρτι. Μου παν λοιπον οτι κοντα στις 20 Ιανουαριου θα μου ερθει το router και εκεινες τις μερες θα ενεργοποιηθει γραμμη και θα επικοινωνησουν μαζι μου ωστε να κλεισω ραντεβου με καποιον τεχνικο ΤΟΥΣ. Μου περιεγραψαν αυτη τη διαδικασια 2-3 φορες και μεσα σε τρεις μερες μου το στειλαν και σε sms. Στο site τους μπαινοντας με τον προσωπικο μου λογαριασμο, ενημερωθηκα οτι η γραμμη θα ενεργοποιηθει στις 17. Κατα τις 9/1 με παιρνει τηλεφωνο ενας κουριερ λεγοντας μου οτι μου χτυπαει ωρα το κουδουνι κι οτι εχει πακετο απ'την Cyta. Δεν ημουν εκει γιατι πολυ απλα δεν ειχα ΚΑΜΙΑ ενημερωση απο ΚΑΝΕΝΑΝ. Ουτε απ'την cyta ουτε απ'την εταιρια κουριερ.

Τεσπα, παραλαμβανω το ρουτερ somehow.

Στο μεταξυ, οσο πλησιαζαν οι μερες για την ενεργοποιηση, διαπιστωσα οτι στο λογαριασμο μου αντι να γραφει την ημερα ενεργοποιησης, εγραφε το λακωνικο "Συντομα κοντα σας."......

Το κερασακι στην τουρτα ηταν οταν εχτες, μου χτυπαει μια γειτονισσα να μου δωσει ενα ειδοποιητηριο απο εναν τεχνικο του ΟΤΕ που λεει οτι δε με βρηκε. Δε με βρηκε γιατι 1. Δεν περιμενα τεχνικο οτε αλλα λογικο μου φαινεται να ρθει μιας και δεν προυπηρχε τηλεφωνικη γραμμη.

2. ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 24/7 ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Τα χω παρει παρα πολυ αγρια. Το ειδοποιητηριο εγραφε να επικοινωνησω σημερα σε εναν αριθμο τον οποιο ο τεχνικος δεν συμπληρωσε. Δεν ξερω που να καλεσω για να κλεισω ραντεβου και που να καλεσω για να βρισω. Γιατι θα βρισω. Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα μου πουν οτι φταιω κιολας. Και το ερωτημα μου ειναι το εξης: εχει κανει κανεις συνδεση cyta double play με καινουρια τηλεφωνικη γραμμη και ποια ηταν γι'αυτον η διαδικασια; Επισης, εχει κανεις ιδεα ΠΟΙΟΝ αριθμο να καλεσω για να κλεισω ραντεβου με τον τεχνικο του Οτε; και τι αλλο να περιμενω;

Δημοσ.

Eμενα σημερα μου το ενεργοποιησαν,μου ειχαν πει 20/01, αλλα σε ηδη ενεργη γραμμη.

Στο site τους κι εμενα συντομα κοντα σας εγραφε,οχι ημερομηνια.

Ο τεχνικος ΟΤΕ που κολλαει?

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι κολλαει στο οτι δεν ειχα τηλ. γραμμη. Τι να πω; Πρωτη φορα βαζω γραμμη σε σπιτι μονη μου. Δεν ξερω τι να περιμενω, δε μου ειχαν αναφερει τον τεχνικο οτε, μονο για δικο τους μετα ραντεβου. Δεν ξερω που να απευθυνθω τωρα. Σιγουρα θα παρω τη Δευτερα τη Cyta να διαμαρτυρηθω αλλα φοβαμαι μην επικοινωνησουν εσωτερικα παλι με τον Οτε και δεν με ενημερωσουν παλι. Δε μου ειναι ευκολο να ειμαι απικο για τον τεχνικο και να μην βγω απ'το σπιτι μεχρι να ρθει. Πραγματικα χτες εξοργιστηκα. Δεν ειναι αντιμετωπιση πελατη αυτη.

Δημοσ.

Δοκιμασε να τους παρεις τηλ. αυριο, 9-5(13877) βλεπω λειτουργει η εξυπηρετηση πελατων το Σαββατο,κ πες τους το συμβαν.

Τι να σου πω επρεπε να σε ειχαν ενημερωσει.

Δημοσ.

galatea καλημερα και να σου εξηγησω μερικα πραγματα για να σου λυθουν καποιες αποριες

παμε απο την αρχη.στην περιπτωση του καινουριου βρογχου η αλλιως οπως τον λενε ανενεργο βρογχο η cyta στελνει την αιτηση σου στον οτε και λεει σε ποιο οριο να σε συνδεσουν.μεχρι εκει ξερει η cyta.μετα ο οτε πρεπει να κανει την κατασκευη βρογχου.δινει μια ημερομηνια ενεργοποιησης η οποια ειναι πιθανη.αυτην την δινει στην cyta οποτε αυτο σου διαβαζει και η cyta.ο οτε τωρα καποια μερα ειτε την ημερα της ενεργοποιησης ειτε καμια αλλη ημερα πιο πριν πρεπει να οδηγησει την γραμμη απο το αστικο κεντρο μεχρι τον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου η μεχρι την χωνευτη σου αναλογως αν εισαι πολυκατοικια μονοκατοικια κτλ.

τωρα υπαρχουν δυο σεναρια.υπαρχει το πρωτο σεναριο που ο οτε δεν ερχεται καν απο το σπιτι.εννωνει την γραμμη απο το καφαο μεχρι τον κατανεμητη η μεχρι την χωνευτη και φευγει .αν βρει κλειδωμενο κατανεμητη δεν τον νοιαζει σου λεει οτι εγω την ενωσα αλλα δεν μπορω να την τσεκαρω οποτε απο αυτον φευγει το μπαλακι.υπαρχουν αλλοι τεχνικοι που αμα δεν τους ανοιξει καποιος για να ενωσουν την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη δεν ενεργοποποιουν και αφηνουν χαρτακι.εκει μετα στην ουσια κανουν ενα μινι reject της αιτησης σου και συνηθως μετα απο καποιες μερες ξαναπερνανε.αυτο που δεν ξερω ειναι αν η cyta προωθει να ξαναπανε η οχι.

συνηθως ξαναπανε μετα απο μια βδομαδα.

αν εισαι σε κατανεμητη καλο θα ειναι α.να εχεις ονομα στο κουδουνι β.ο κατανεμητης να ειναι ανοιχτος και οχι κλειδωμενος.αν εχεις καναν φιλο που μενει στην ιδια πολυκατοικια και ειναι εκει βαλε ενα σημειωμα να χτυπησουν σε αυτον για να μπουν μεσα.

αν ειναι χωνευτη δηλαδη μονοκατοικια παλι καλο ειναι να υπαρχει ονομα στο κουδουνι και να μην ειναι κλειδωμενη η αυλοπορτα.στο κουδουνι μπορεις να βαλεις και κανα χαρτακι με κανα τηλ επικοινωνιας αμα σε βολευει η αμα δουλευεις κοντα.η cyta δεν φταιει καπου σε αυτο οποτε τζαμπα θα τους κραξεις.ειναι πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.επισης για το ρουτερ επειδη συνηθως γινονται μαζικες αποστολες για αυτο και δεν υπαρχει σαφης ημερομηνια ποτε θα ερθει.αυτα τα λιγα απο μενα.οτι χρειαστεις just ask

και ξεχασα να πω οτι αλλο το ραντεβου που ερχεται ο οτε και αλλο το ραντεβου που θα κανονισεις με τον τεχνικο της cyta για να μεικτονομισει την γραμμη μεχρι τον χωρο σου.

επισης μια που σαρεσουν τα anime δες το berserk(off topic)

Δημοσ.

Νομίζω ότι στην περίπτωσή σου ο ΟΤΕ φταίει που δεν σε ειδοποίησε αφού με

την αίτηση αφήνεις και το κινητό σου.

Όσο για την cyta μην είσαι τόσο σίγουρη με τις ημερομηνίες ενεργοποίησης που σου δίνει.

Εγώ θα απευθυνόμουν στην cyta και θα τους ζητούσα να συντονίσουν αυτοί όλες τις ενέργειες.

Δημοσ.

Νομίζω ότι στην περίπτωσή σου ο ΟΤΕ φταίει που δεν σε ειδοποίησε αφού με

την αίτηση αφήνεις και το κινητό σου.

Όσο για την cyta μην είσαι τόσο σίγουρη με τις ημερομηνίες ενεργοποίησης που σου δίνει.

Εγώ θα απευθυνόμουν στην cyta και θα τους ζητούσα να συντονίσουν αυτοί όλες τις ενέργειες.

o ote καλως η κακως σπανια παιρνει τηλ εως ποτε.

της cyta οτι της δωσουν θα σου δωσει οπως και η καθε cyta.

ειναι σχετικο διοτι ο οτε δεν θα πει οτι θα ξαναπαω τετοια ημερα για να συντονισει η cyta τις ενεργειες.ο οτε θα ξαναπαει οταν θελησει αυτος:P και χωρις να πεσει ενημερωση.το πολυ την δευτερη φορα να ενεργοποιησεις και ας μην καταφερει να φτασει στο escalit.εχουν γινει απειρα τετοια θεματα που ο οτε εριχνε reject ακομα και σε πολυκατοικιες με escalit διοτι δεν υπηρχε κουδουνι με το ονομα του πελατη.και πλεον πολλες φορες δεν χτυπανε αλλα κουδουνια για να μπουν μεσα και απλα λενε βρεθηκε κλειστο.οποτε καλο ειναι σημειωματακι ονοματακι στο κουδουνι εναλλακτικο για καποιον που μπορει να ανοιξει κτλ

Δημοσ.

ενω ο οτε για τους δικους του τους πελατες και τηλεφωνο στο κινητο και σε μια μερα μεσα αποκατασταση της βλαβης .Μια φορα τους χρειαστηκα ,μεχρι και σπιτι μου ηρθε ο τεχνικος να σιγουρευτει οτι ολα πανε ρολοι! Μαλλον για αυτο τους ακριβοπληρωνουμε.Και γω να φυγω σκεφτομαι παρολα αυτα!

android.png

Δημοσ.

ενω ο οτε για τους δικους του τους πελατες και τηλεφωνο στο κινητο και σε μια μερα μεσα αποκατασταση της βλαβης .Μια φορα τους χρειαστηκα ,μεχρι και σπιτι μου ηρθε ο τεχνικος να σιγουρευτει οτι ολα πανε ρολοι! Μαλλον για αυτο τους ακριβοπληρωνουμε.Και γω να φυγω σκεφτομαι παρολα αυτα!

ε ναι αν ο οτε δεν φτιαξει τα δικα του ποιανου θα φτιαξει?αν και πολλες φορες και σε δικους του πελατες(σπανιες περιπτωσεις)σηκωνει τα χερια ψηλα.ειναι αυτο που λενε αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει αν σε πλακωσει.τα δικα του θα βαλει σε προτεραιοτητα εννοειται.λιγες φορες εχει πληρωσει προστιμο ο οτε η να πω καλυτερα του εχει επιβληθει γιατι να το πληρωσε χλωμο για καθυστερησεις σε βλαβες που ξεπερασαν το 48ωρο και καθυστερησεις σε ενεργοποιησεις?τωρα αν θα φυγεις εσυ θα το μαθεις συντομα.

Δημοσ.

android.png

μπορεί να έχει πολύ προσωπικό και να βαράνε μύγες.:P δεν ειδα ποτέ τεχνικό του οτε να βιάζεται, αντιθέτως....

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο και δηλωσα βλαβη ,αμεσως με πηρε ο τεχνικος στο κινητο και μου λεει σπιτι ειστε? να ρθω να δω αν ειναι ολα οκ.ηρθε κ εφυγε .( παρεπιπτοντως ηρθε σε δυο λεπτα) αρα μαλλον καπου διπλα θα ηταν .ισως να ετυχε...

android.png

Δημοσ.

μπορεί να έχει πολύ προσωπικό και να βαράνε μύγες.:P δεν ειδα ποτέ τεχνικό του οτε να βιάζεται, αντιθέτως....

πολυ προσωπικο υπαρχει αλλα οχι τοσο πολυ στους τεχνικους οσο οι διοικητικοι που ειναι στο μεγαρο.σε τεχνικους δεν ειναι και τοσο πολυ και σε μερικα αστικα κεντρα δεν προλαβαινουν τις βλαβες ειδικα σε αστικα κεντρα που περνανε και οπτικες για vdsl και γινονται διαφορα.και οι βλαβες πλεον με το adsl ειναι παραπανω απο οτι ηταν παλια που ειχαμε μονο τηλ.ειναι και τα συδυαστικα πλεον με τους παροχους οποτε οι τεχνικοι δεν θα πω οτι καθονται τοσο.ενταξει μπορει καπου να υπαρχουν παραπανω και αυτο πιο παλια πριν φυγει αρκετος κοσμος απο μεγαλες ηλικιες.αλλα απο προισταμενους των προισταμενων κτλ και 10 διευθυντες στο διοικητικο μεγαρο ναι ειναι αλλη ιστορια.20 αμαξια απο κατω leasing σχεδον ολα κατω απο σκεπαστρα και απο πανω τιτλοι διευθυντης ταδε διευθυντης διευθυντης εταιρικων,οικιακων,λογιστηριου κτλ.

τωρα οι τεχνικοι ναι υπαρχουν ατομα που δουλευουν γρηγορα και υπαρχουν και οι κλασσικοι που εδω και χρονια ειναι χαλαρααααα.μην τους βαζουμε ολους μεσα

πηρα τηλεφωνο και δηλωσα βλαβη ,αμεσως με πηρε ο τεχνικος στο κινητο και μου λεει σπιτι ειστε? να ρθω να δω αν ειναι ολα οκ.ηρθε κ εφυγε .( παρεπιπτοντως ηρθε σε δυο λεπτα) αρα μαλλον καπου διπλα θα ηταν .ισως να ετυχε...

android.png

επειδη οι τεχνικοι συνηθως ειναι για το συγκεκριμενο αστικο κεντρο μπορουν να ερθουν γρηγορα αν και συνηθως αν εχει δουλιτσα τοτε το ραντεβου κανονιζεται για την επομενη μερα .τα ραντεβου τα παραλαμβανουν καθε πρωι και μετα ξεκινανε.συνηθως τα ραντεβου ειναι για το δικοτους αστικο κεντρο μονο εκτος απο περιπτωσεις πχ που ενα αστικο κεντρο δεν εχει τεχνικους και παιρνει απο αλλης περιοχης.πχ παιανια γλυκα νερα επειδη ειναι μικρα αστικα οι τεχνικοι τηςπαιανιας νομιζω κανουν και τα γλυκα νερα.το ιδιο και εκαλη με νεα κηφησια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατ'αρχάς καλό μήνα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτη τη στιγμή μάλιστα σας γράφω από τη γραμμή μου :-D

Λοιπόν, πράγματι ο ΟΤΕ έψαχνε τα κουτιά τα οποία έτυχε να 'ναι σε εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο. Μετά από μια εβδομάδα από τον τεχνικό ΟΤΕ , ήρθε και της cyta, βρήκε πρόβλημα το οποίο θα λυθεί από το αστικό κέντρο (something like that) αλλά δεν έχω ελπίδες πολλές ότι θα γίνει σύντομα. Προς το παρόν, υπάρχουν στιγμές που σέρνεται το δίκτυο και γενικά δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση, αλλά τουλάχιστον είμαι εδώ και σας γράφω με την ελπίδα να μπουν τα πράγματα σύυυντομα στη θέση τους!!! Ευχαριστώ και πάλιιι!

Δημοσ.

Κατ'αρχάς καλό μήνα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτη τη στιγμή μάλιστα σας γράφω από τη γραμμή μου :-D

Λοιπόν, πράγματι ο ΟΤΕ έψαχνε τα κουτιά τα οποία έτυχε να 'ναι σε εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο. Μετά από μια εβδομάδα από τον τεχνικό ΟΤΕ , ήρθε και της cyta, βρήκε πρόβλημα το οποίο θα λυθεί από το αστικό κέντρο (something like that) αλλά δεν έχω ελπίδες πολλές ότι θα γίνει σύντομα. Προς το παρόν, υπάρχουν στιγμές που σέρνεται το δίκτυο και γενικά δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση, αλλά τουλάχιστον είμαι εδώ και σας γράφω με την ελπίδα να μπουν τα πράγματα σύυυντομα στη θέση τους!!! Ευχαριστώ και πάλιιι!

εμ τα κουτια συνηθως ειναι σε εσωτερικο χωρο και αμα ο οτετζης δεν τα βρει η θα ενεργοποιησει στα τυφλα η θα ριξει προσωρινο Reject.

τωρα τι προβλημα βρηκε η cyta δεν μπορω να φανταστω?στα ποσα συγχρονιζεις??καλα για την cyta μερικοι λενε παει κομματια αλλοι οτι στο utube σουρνεται.τωρα θα δειξει.υπομονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...