Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με καποια απο τα παιχνιδια που βαζω να παιξω στο pc. Ενα προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω το Devil may cry 4 παιζει κανονικα, αλλα οταν παω στην επιφανεια εργασιας ελαχιστοποιωντας το δεν φαινεται στην επιφανεια εργασιας :wacko: αλλα στις διεργασιες σινεχιζει να τρεχει. Και το αλλο το προβλημα ειναι οταν ανοιγω το Oblivion και παω στην επιφανεια εργασιας με ελαχιστοποιηση και ξαναπαω στο παιχνιδι μου βγαζει μυνημα οτι το προβλημα σταματησε να λειτουργει. Υποψιαστηκα οτι ισως φταιει καποια απο τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει προσφατα και τα απεγκατεστησα, αλλα τιποτα! Ζητω την βοηθεια σας :mrgreen:

Υ.Γ χρησιμοποιουσα και το gamebooster για τα παιχνιδια αλλα προσπαθησα να τα τρεξω χωρις αυτο αλλα το προβλημα επιμενει.

Δημοσ.

κανε αυτο που σου ειπε ο micos..κανε ενημερωση τον driver απτην καρτα και αν δεις παλι τα ιδια φταιει το παιχνιδι...γιατι τα πιο πολλα απτον θειο ειναι με crack..το οποιο crack εχει τα ελλατωματα του!

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κι εγώ πρόβλημα, μετά από επαναφορά συστήματος σε athlon x2 6000+ με windows 7 x64, αρχίσανε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που έχω, να κάνουν διακεκομμένα σκαλώματα! είμαι σίγουρος πως δεν πειράχτηκε κάποια εγκατάσταση ή update, καθώς το σημείο επαναφοράς που έκανα είναι πολύ πρόσφατο, τι μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...