Spirit0r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Όσον αφορά το ICS δεν θα το πάρει, μάλλον σίγουρα. Επίσης δεν έχει υποστήριξη απο CyanogenMod. Είμαι στο ψάξιμο τόσο καιρό και εγώ για smartphone. Αν είχε υποστήριξη απο CM θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Cyanogen υπαρχει official. Απλα δε θα το δεις σαν atrix αλλα σαν olympus. Επισης ηδη εχει και beta για cm9 οπως επισης και για miui. Τωρα για official απο motorola ειναι αγνωστο μιας και αμερικη σταματησε να πωλειται. Αυτα απο εμενα! Αποστολή από MB860 με το Insomnia
doctorm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 συμφωνα με αυτο http://www.techenclave.com/topic/504530-motorola-atrix-4g-getting-ice-cream-sandwichandroid-40/ θα υποστηριζεται το ics. επισης μια τελευταια ερωτηση, σε σχεση με το htc evo 3d, ποιο θα προτεινατε? εχω αγορασει και τα 2, με κλειστα ματια το htc evo 3d απο ολες τις αποψεις. Θα σου πω μονο οτι του atrix η οθονη ειναι χειροτερη που εχει βγει σε αυτην την κατηγορια κινητων. Να σκεφτεις το blade των 100 ευρω οπου ειναι στην low end κατηγορια εχει καλυτερη οθονη. Εχει το απολυτο πιξελιασμα στα γραμματα λογω pentile.
mpokwsths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 +1 Σε οθόνη είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό (ούτε και το EVO 3D έχει καλή οθόνη βέβαια). Δεν αναφέρομαι στην ανάλυση ή στην δομή των pixels αλλά περισσότερο στις γωνίες θέασης, στο contrast, στην ισορροπημένη χρωματική απόδοση. Αυτή είναι καλή οθόνη (εντάξει, εκτός από την ανάλυση) και καμία AMOLED δεν μπορεί να την συναγωνιστεί. Πόσο μάλλον η φτηνιάρικη οθόνη του Atrix. Συνοψίζοντας. Με λιγότερα λεφτά παίρνεις το καλύτερο LG Optimus 2x.
asemnos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 +1 για το Optimus 2x. Απλά ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
asemnos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κατα 99% δε θα γίνει official. Ας είναι καλά οι xda..
AzaZyL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως η lg έχει δηλώσει ότι θα πάρει ics
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το atrix θα παρει ics? δεν το εχω δει καπου γραμμενο..για το atrix 2 νομιζω το ειχαν πει εξαρχης..αλλα λογικα θα το υποστηριξουν και το 1ο..δεν εχουν και τα πολλα μοντελα. το atrix και το razr ειναι το high end ανδροιειδη τους.."να ναι καλα οι xdα" δεν λες τιποτα..
menta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 καλα μην ακουω οτι ειναι καλυτερο το 2x απο το htc evo 3d. Εχει καλυτερη αναλυση, μεγαλυτερη οθονη και υποστυριζει 3D, εχει την διπλασια Ram απο το 2x, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Παντως το evo εχει καλυτερη οθονη και απο το sensation που ειχα παρει οπου παρουσιαζε αλλοιωση χρωματων οταν αλλαζες γωνια θεασης και χαμηλο contrast.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα