Προς το περιεχόμενο

motorola atrix 299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης ειναι απ το Public.να θυμισω μονο τι ειχε γινει με το optimus 2x

Τι είχε γίνει?δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα...

Δημοσ.

Το κινητό το έχω και τα σπάει. Σφαίρα, άψογη οθόνη και πολύ στιβαρή κατασκευή.

Με το webtop δουλεύει τέλεια σαν pc και δεν μετάνοιωσα καθόλου το extra πακέτο που του πήρα με το dock και τα υπόλοιπα.

Όσο αφορά το sar υπάρχουν και τα bt για τους υποχόνδριους :P, Απο ακτινοβολία βαλλόμαστε καθημερινά πανταχόθεν μη τρελαίνεστε...

Το είχα πάρει στα 307€ πρίν τα Χριστούγεννα. Αμέσως μετά πήγε η φθηνότερη στα 325€ αν θυμάμαι καλά.

Στα 299€ είναι πολύ καλή τιμή και αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος μου. Τ;vρα που το ξανα είδα υπάρχει κανονικά στη λίστα με τα smartphones.

-Δεν υπάρχει πια !!!! Αν κάνετε αναζήτηση με το όνομα ίσως το βγάλει. Αλλα στη λίστα με τα κινήτα δεν είναι !!!-

Επεξ/σία από aposporis
Δημοσ.

Το κινητό το έχω και τα σπάει. Σφαίρα, άψογη οθόνη και πολύ στιβαρή κατασκευή.

Με το webtop δουλεύει τέλεια σαν pc και δεν μετάνοιωσα καθόλου το extra πακέτο που του πήρα με το dock και τα υπόλοιπα.

Όσο αφορά το sar υπάρχουν και τα bt για τους υποχόνδριους :P, Απο ακτινοβολία βαλλόμαστε καθημερινά πανταχόθεν μη τρελαίνεστε...

Το είχα πάρει στα 307€ πρίν τα Χριστούγεννα. Αμέσως μετά πήγε η φθηνότερη στα 325€ αν θυμάμαι καλά.

Στα 299€ είναι πολύ καλή τιμή και αξίζει.

ευχαριστω για την απαντηση. μπορει να μας πει και κανενας αλλος που το εχει εντυπωσεις και αν αξιζει?στο gsmarena διαβαζα, ενας χρηστης ελεγε οτι δεν ειναι τοσο φιλικο στη χρηση. ισχυει? επισης γινεται αναβαθμιση στο τελευταιο android? γιατι γραφει πως ειναι με την 2.2

Δημοσ.

Παίρνει κανονικά την αναβάθμιση 2.3 gingerbread. Για το 4.0 ics δεν έχει ακουστεί κάτι από όσο ξέρω. Ίσως να χάνω κάτι.

Δημοσ.

καλησπερα δεν εχει τοσο υψηλο δεικτη sar πρεπει να ειδες τις μετρησεις αμερικης ,στο manual λεει

Τιμές SAR για το κεφάλι UMTS 900/1900, Wi-Fi, Bluetooth 0,84 W/kg

Τιμές SAR για το σώμα UMTS 900/1900, Wi-Fi, Bluetooth 0,92 W/kg ,ειναι καλη επιλογη παντως το εχει κ εδω με το λογοτυπο της t-mobile http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13376&setcurrency=eur

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση. μπορει να μας πει και κανενας αλλος που το εχει εντυπωσεις και αν αξιζει?στο gsmarena διαβαζα, ενας χρηστης ελεγε οτι δεν ειναι τοσο φιλικο στη χρηση. ισχυει? επισης γινεται αναβαθμιση στο τελευταιο android? γιατι γραφει πως ειναι με την 2.2

Είναι το 5ο κατα σειρά android κινητό που αγοράζω και μπορώ να σου πώ ότι είναι μια χαρά στην χρήση. Κανένα απολύτως πρόβλημα όσο αφορά τη χρηστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα που είχα πρίν (συμπεριλαμβανομένου τελευταία ενός galaxy S και ενός ideos X5).

Επίσης επαναλαμβάνω ότι η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά καθώς επίσης και η ανάλυση της. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να του προσάψω είναι η διάρκεια μπαταρίας, όπου με αρκετή χρήση wifi/bt/κλήσεων και χωρίς tweaks όσο αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας δεν βγάζεις δεύτερη μέρα χωρίς φόρτιση.

Με τα απαραίτητα tweaks στην διαχείριση των εφαρμογών, στην φωτεινότητα της οθόνης και με εξοικονόμηση ενέργειας γενικότερα θέλει φόρτιση κάθε 3η μέρα περίπου. Βέβαια εγώ δουλεύω το wifi αρκετά μιας και το χρησιμοποιώ σαν wifi hot spot όταν είμαι εκτός.

Το τελευταίο που είπα υποδεικνύει απο μόνο του ότι το κινητό φοράει την android 2.3.4 gingerbread, την οποία φόραγε ήδη όταν το αγόρασα. Επομένως η 2.2 που βλέπεις δεν ισχύει, θα φοράει το κινητό την 2.3 αν σκέφτεσαι να το πάρεις. Για ics 4.0 δεν γνωρίζω μιας και δεν το έψαξα αλλά με βάση τα specs του δεν τίθεται θέμα νομίζω. :)

Δημοσ.

καλησπερα δεν εχει τοσο υψηλο δεικτη sar πρεπει να ειδες τις μετρησεις αμερικης ,στο manual λεει

Τιμές SAR για το κεφάλι UMTS 900/1900, Wi-Fi, Bluetooth 0,84 W/kg

Τιμές SAR για το σώμα UMTS 900/1900, Wi-Fi, Bluetooth 0,92 W/kg ,ειναι καλη επιλογη παντως το εχει κ εδω με το λογοτυπο της t-mobile http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13376&setcurrency=eur

ενταξει ποσο χειροτερες τιμεσ σαρ θα μπορουσε να εχει,ειλικρινα??

οταν τα sensation,galaxy s 2,optimus 2x,htc evo 3d,optimus 3d,εχουν

ΟΛΑ σοβαρα μικροτερες τιμες??

ειδικα στο κεφαλι ....

παντως το κινητο ειναι πρωτο,απο τιμη,hardware,lapdock,tv-out,οθονη πλευρα!

Δημοσ.

Όσον αφορά το ICS δεν θα το πάρει, μάλλον σίγουρα. Επίσης δεν έχει υποστήριξη απο CyanogenMod. Είμαι στο ψάξιμο τόσο καιρό και εγώ για smartphone. Αν είχε υποστήριξη απο CM θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.

συμφωνα με αυτο http://www.techenclave.com/topic/504530-motorola-atrix-4g-getting-ice-cream-sandwichandroid-40/ θα υποστηριζεται το ics.

επισης μια τελευταια ερωτηση, σε σχεση με το htc evo 3d, ποιο θα προτεινατε?

χωρις να εχω χρησιμοποιησει κανενα απο τα 2, συνολικα στα χαρακτηριστικά φαινεται οριακα να παιρνει κεφάλι το atrix αλλα και μονο με το sar πιστευω δεν τιθεται θεμα.

atrix: εχει περισσοτερη μνμ 16 εναντι (1 ή 8 αν εχει καρτα οπως λενε στη συσκευασια) του EVO.

ισως εχει καλυτερη ποιοτητα οθονης με ιδια αναλυση και λιγο μικροτερη που καταληγει σε λιγο μικροτερο κινητο

μικροτερο βάρος

ισως λιγο πιο γρηγορο υποσυστημα γραφικών Link αν υπολογίσεις οτι το EVO ειναι 1.2 και οχι 1.5 που ειναι στο συγκριτικο

HDMI με καλωδιο hdmi στο κουτι (το EVO θελει ειδικο καλωδιο USB to hdmi αλλα παιζει και αυτο)

από την άλλη:

EVO: 3D για να παιζεις με κατι διαφορετικο

BT v.3

ραδιοφωνο

SAR 0.52 και οχι...

νομιζω καλυτερες ταχυτητες στο ιντερνετ.

και τα 2 gorilla glass, 5 MP καμερα(...)

αν ειπα κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος Link

ααα...ξεχασα να πω οτι και τα 2 κινητα εχουν τραγικους χρονους αν και με μεγαλες μπαταριες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...