kjtzemis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το έχω κάψει το warrion within στο PC. Θυμάμαι που είχα φτάσει στο τελικό boss (αν θυμάμαι καλά ήταν ένας δράκος) και ο υπολογιστής τότε δεν ήταν στα καλά του. Μετά από λίγη ώρα στο παιχνίδι με έκανε restart. γενικά παντού μου το έκανε αυτό. Έτσι αναγκάστηκα να τον κάνω format και χάθηκαν όλα τα saves. Κρίμα και ήθελα να δω το τέλος! Αυτά στο μεταξύ πριν 6-7 χρόνια! να σου πω την αληθεια κανενα απο την τριλογια δεν εχω τερματισει!!το warrior within ητανε πολυ μεγαλο παιχνιδι το ειχα φτασει κοντα στο 70-80% περιπου και μου καηκε η memory card απο το ps2 και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα βαρεθηκα!!τα αλλα 2 δεν τα επαιξα και παρα πολυ ειδικα το 3 ελαχιστα!τα αλλα που εβγαλαν μετα για το pc ηταν μαπα ειδικα εκεινο που ειχε βγει το 2008 που ητανε σαν animation οτι ναναι δεν θυμηζε καθολου παλιο καλο prince of persia και αυτο που εβγαλαν προπερσυ το forgotten sands αυτο ουτε 10 λεπτα δεν τοπαιξα γτ η καμερα ηταν οτι ναναι και τοτε ειχα το παλιο pc και δεν μου το τραβαγε!!!
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να σου πω την αληθεια κανενα απο την τριλογια δεν εχω τερματισει!!το warrior within ητανε πολυ μεγαλο παιχνιδι το ειχα φτασει κοντα στο 70-80% περιπου και μου καηκε η memory card απο το ps2 και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα βαρεθηκα!!τα αλλα 2 δεν τα επαιξα και παρα πολυ ειδικα το 3 ελαχιστα!τα αλλα που εβγαλαν μετα για το pc ηταν μαπα ειδικα εκεινο που ειχε βγει το 2008 που ητανε σαν animation οτι ναναι δεν θυμηζε καθολου παλιο καλο prince of persia και αυτο που εβγαλαν προπερσυ το forgotten sands αυτο ουτε 10 λεπτα δεν τοπαιξα γτ η καμερα ηταν οτι ναναι και τοτε ειχα το παλιο pc και δεν μου το τραβαγε!!! Tο forgotten sands σκεφτόμουν να το δοκιμάσω στο pc. Δεν αξίζει λες? Και το animated pop παρόλο που πήρε καλές βαθμολογίες δεν μου άρεσε καθόλου λόγω γραφικών!
kjtzemis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Tο forgotten sands σκεφτόμουν να το δοκιμάσω στο pc. Δεν αξίζει λες? Και το animated pop παρόλο που πήρε καλές βαθμολογίες δεν μου άρεσε καθόλου λόγω γραφικών! το forgotten sands δεν ξερω δοκιμασε το...οπως σου ειπα δεν το εχω παιξει ουτε 10 λεπτα γτ μου την εδωσε η καμερα δεν εβλεπα τπτ ειχα συνηθησει με αλλη καμερα!απο γραφικα καλο πρεπει ναναι αποτι θυμαμαι!!!αν το δοκιμασεις περιμενω εντυπωσεις μηπως ψηθω και εγω
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το forgotten sands δεν ξερω δοκιμασε το...οπως σου ειπα δεν το εχω παιξει ουτε 10 λεπτα γτ μου την εδωσε η καμερα δεν εβλεπα τπτ ειχα συνηθησει με αλλη καμερα!απο γραφικα καλο πρεπει ναναι αποτι θυμαμαι!!!αν το δοκιμασεις περιμενω εντυπωσεις μηπως ψηθω και εγω Αυτήν την στιγμή έχω πωρωθεί με το God of War. Όταν το δοκιμάσω θα σου στείλω pm!
MetalGearFan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Είδα να αναφέρονται συμπαθητικά παιχνιδάκια... Αλλά Shin Megami Tensei 3: Nocturne είναι κατά την γνώμη μου από τις κορυφές του PS2 http://www.youtube.com/watch?v=IXqkRu1aKcE επίσης μπορείς να παίξεις το Final Fantasy X με original Japanese Dub και αγγλικούς υπότιτλους, αν έχεις jailbreak κονσόλα
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Είδα να αναφέρονται συμπαθητικά παιχνιδάκια... Αλλά Shin Megami Tensei 3: Nocturne είναι κατά την γνώμη μου από τις κορυφές του PS2 http://www.youtube.com/watch?v=IXqkRu1aKcE επίσης μπορείς να παίξεις το Final Fantasy X με original Japanese Dub και αγγλικούς υπότιτλους, αν έχεις jailbreak κονσόλα Το χω με τσιπάκι. Αυτό σημαίνει παίζει όλα τα PAL και NTFS παιχνίδια? Το Final fantasy X το κρατάω σίγουρο!
MetalGearFan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 http://www.epforums.org/showthread.php?53656-Final-Fantasy-X-International-UNDUB!-NTSC-J-Megaupload-Mediafire-* σε μένα στην καινούργια LCD τα παίζει όλα κανονικά, στην κλασσική τηλεόραση τα NTSC τα παίζει ασπρόμαυρα.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 http://www.epforums.org/showthread.php?53656-Final-Fantasy-X-International-UNDUB!-NTSC-J-Megaupload-Mediafire-* σε μένα στην καινούργια LCD τα παίζει όλα κανονικά, στην κλασσική τηλεόραση τα NTSC τα παίζει ασπρόμαυρα. Σε LCD τα παίζω τα παιχνίδια. Α ρε θαυματουργό αυτό το τσιπάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα