Προς το περιεχόμενο

PS2 games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπειτα από μία τρελή αυτοεπισκευή που έκανα στο ps2 (απλά του έβαλα μία αυθεντική ταινία) άρχισε και πάλι να παίζει τα games. Έχετε να προτείνεται μερικά καλά games για ps2? Ψάχνω κυρίως για action adventure για single player αλλά και co-op. Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

δες εκει κατω στη λιστα κατι λεει για best coop

ψαξε βρες τα, ειδικα το ico θεωρειται state of the art παιχνιδι απο πολλους!!! Και τα 2 ειναι του Ueda (last guardian)

GOW Ι, II φανταζομαι εχεις παιξει, αν οχι βρες τα και αυτα

Δημοσ.

δες εκει κατω στη λιστα κατι λεει για best coop

ψαξε βρες τα, ειδικα το ico θεωρειται state of the art παιχνιδι απο πολλους!!! Και τα 2 ειναι του Ueda (last guardian)

GOW Ι, II φανταζομαι εχεις παιξει, αν οχι βρες τα και αυτα

Δεν τα έχω παίξει όχι. Δεν έχω παίξει κανένα μεγάλο τίτλο του ps2 για αυτό και ρωτάω! :P

Δημοσ.

το ico μη ξεχασεις !!!!!

συμφωνω και για τα tombraider. ειδικα το 2 το θεωρω το καλυτερο απ ολα !!!!

τα αλλα που ειπε ο χρηστος δε τα ξερω.

Δημοσ.

το ico μη ξεχασεις !!!!!

συμφωνω και για τα tombraider. ειδικα το 2 το θεωρω το καλυτερο απ ολα !!!!

τα αλλα που ειπε ο χρηστος δε τα ξερω.

Το ico ποιο είναι? Γράφω ico στο google και δεν μου βγάζει τίποτα! :P

Δημοσ.

δες εδω ενα καλο δειγμα απο τα παιχνιδια

http://www.youtube.com/watch?v=wIu9Q-xWYug

http://www.youtube.com/watch?v=WNeUhZd0BlA&feature=related

στο second sight ο τυπας εχει ενα προβλημα και μπορει και γινεται αορατος η κινει πραγματα με το μυαλο του

στο the suffering ο τυπας εχει ψυχολογικα προβληματα απ οτι καταλαβα γιατι σκοτωσε την οικογενεια του και απο τοτε το κεφαλι του ειναι μεματο εφιαλτες και αναμνησεις τετοιες.Πραγματικα το βραδυ δεν μπορουσα να το παιξω το συγκεκριμενο..Στα καλα του καθουμενου πεταγονταν οι αναμνησεις του στην οθονη με τρομαχτικη μουσικη κλπ..

Δημοσ.

naruto εγω θα σου πρωτεινω το αγαπημενο μου παιχνιδι για ps2 Prince Of Persia ειναι τριλογια καρυφαιο ολων το 2 warrior within!

Υ.Γ.μονο μην με κανετε να μετανιωσω που πουλησα το ps2 :) :confused: :wacko:

Δημοσ.

naruto εγω θα σου πρωτεινω το αγαπημενο μου παιχνιδι για ps2 Prince Of Persia ειναι τριλογια καρυφαιο ολων το 2 warrior within!

Υ.Γ.μονο μην με κανετε να μετανιωσω που πουλησα το ps2 :) :confused: :wacko:

Το έχω κάψει το warrion within στο PC. Θυμάμαι που είχα φτάσει στο τελικό boss (αν θυμάμαι καλά ήταν ένας δράκος) και ο υπολογιστής τότε δεν ήταν στα καλά του. Μετά από λίγη ώρα στο παιχνίδι με έκανε restart. γενικά παντού μου το έκανε αυτό. Έτσι αναγκάστηκα να τον κάνω format και χάθηκαν όλα τα saves. Κρίμα και ήθελα να δω το τέλος! Αυτά στο μεταξύ πριν 6-7 χρόνια! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...