efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ αλεξανδρε!βρηκες και το βαφτιστικο μ αντε να δουμε τι θα γινει!
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 στην καλυτερη πας σε αλλο παροχο.στην χειροτερη μενεις οτε και απλα το κανεις 24 και παιζεις τερμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 στη θέση σου θα έμενα ΟΤΕ και θα έβαζα 24αρα... GOD DAMN IT! εμένα γιατί δεν μου "τυχαίνουν" τέτοια?!?!?!
weber122 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 πωπω...τι ταχύτητες είναι αυτές...εγώ στη προκειμένη περίπτωση θα πήγαινα 24 σε άλλο πάροχο, σιγά μην πλήρωνα τον οτε που τσιμπαει
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 στη θέση σου θα έμενα ΟΤΕ και θα έβαζα 24αρα... GOD DAMN IT! εμένα γιατί δεν μου "τυχαίνουν" τέτοια?!?!?! αν μπορει να βαλει αλλο παροχο γιατι να πληρωνει τοσα λεφτα αν και χλωμο το κοβο πωπω...τι ταχύτητες είναι αυτές...εγώ στη προκειμένη περίπτωση θα πήγαινα 24 σε άλλο πάροχο, σιγά μην πλήρωνα τον οτε που τσιμπαει οταν εισαι αγκαλια με τα μηχανηματα αυτα ειναι τα ωραια.βεβαια αν ειναι σε Mini dslam πολλες φορες εκει εισαι δεσμιος του οτε....
efhts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να ληξει το συμβολαιο μου το λοιπον..στην ερωτηση αν πεφτω σε mini dslam ,πηρα απαντηση ,εχει οπτικη ινα ο οτε εκει, μπορει να μην ηταν κ ο αρμοδιος υπαλληλος που ρωτησα. Οποτε με το που ληγει λεω να δοκιμασω τη τυχη μου στη forthnet,μια που ειναι η μονη που δεν ειχα δοκιμασει . Αλλιως μου ειπαν απτον οτε 24αρα για ενα εξαμηνο μου τη δινουν με 28 το μηνα ,κ μετα 39 .Παιζει μια προσφορα αυτον το καιρο.Απ το ολοτελα...Θα το παλεψω ομως,πριν γινω δεσμια του οτε!
Luciddream Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγώ πάντως με forthnet ειμαι παραπάνω απο κομπλέ αυτήν την στιγμή... 20mbit download 5ms ping σε servers της αθήνας απεριόριστα αστικά και 60 λεπτά κινητά μόνο με 30 ευρω. (δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμα αυτη η προσφορά)
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να ληξει το συμβολαιο μου το λοιπον..στην ερωτηση αν πεφτω σε mini dslam ,πηρα απαντηση ,εχει οπτικη ινα ο οτε εκει, μπορει να μην ηταν κ ο αρμοδιος υπαλληλος που ρωτησα. Οποτε με το που ληγει λεω να δοκιμασω τη τυχη μου στη forthnet,μια που ειναι η μονη που δεν ειχα δοκιμασει . Αλλιως μου ειπαν απτον οτε 24αρα για ενα εξαμηνο μου τη δινουν με 28 το μηνα ,κ μετα 39 .Παιζει μια προσφορα αυτον το καιρο.Απ το ολοτελα...Θα το παλεψω ομως,πριν γινω δεσμια του οτε! οκ οποτε αφου κανεις δεν μπορει να σου πει και αφου δεν βλεπεις κτιριο οτε εκει απλα περιμενεις και δοκιμαζεις σε αλλη εταιρεια.οπτικη ινα οκ σιγουρα παιζει και δινει κοντα σε σενα και αυτο το κοντα πρεπει να ειναι mini dslam αφου εσυ παιζεις με χαλκο και adsl.θα μου πεις λες και ξερουν αυτοι τι ειναι mini dslam. onu αν ηταν μονο οπτικη δεν θα ειχες ιντερνετ οποτε θα πρεπε να εισαι σε onu με χαλκο οποτε εκει θα επαιρνες απο το κτιριο του οτε που δεν γινεται στην δικη σου περιπτωση με 3,5 attenuation.Οποτε για να πας σε εναλακτικο το μονο σεναριο που σκεφτομαι και χλωμο ειναι να εισαι σε μικρη περιοχη να παιρνεις απο κανα οτε μινιατουρα η καμια καμπινα και να υπαρχει και καμπινα παροχου εκει κοντα..αλλιως μετα.....βαλε 24αρα απο οτε. εγώ πάντως με forthnet ειμαι παραπάνω απο κομπλέ αυτήν την στιγμή... 20mbit download 5ms ping σε servers της αθήνας απεριόριστα αστικά και 60 λεπτά κινητά μόνο με 30 ευρω. (δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμα αυτη η προσφορά) τα υπεραστικα ξεχασες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 κάτι μου λέει ότι με άλλο ISP θα είναι αρκετά χαμηλά ο συγχρονισμός...
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 κάτι μου λέει ότι με άλλο ISP θα είναι αρκετά χαμηλά ο συγχρονισμός... αν ειναι Mini dslam λογικα δεν θα μπορει να βαλει αλλο παροχο.μια που ολο το κομματι μεχρι Πισω θα ειναι fiber optic. να δινει ο οτε σε αυτους απο Mini dslam οταν ειναι οτε και οταν πανε σε αλλο παροχο να δινει χαλκο το θεωρω λιγο extreme.μονο σε αυτην την περιπτωση θα επαιζε πιο αργα αλλα το θεωρω χλωμο διοτι συνηθως ο οτε βαζει Mini dslam εκει που δεν παιζουν καθολου και οχι εκει που παιζουν χαμηλα.αν ειναι καμπινα παροχου εκει κοντα τοτε ναι ισως επισης να μην παιξει τερμα αλλα να παιξει πολυ καλα διοτι συνηθως δεν εχουν μεγαλη αποσταση τα καλωδια του οτε με την καμπινα(συνηθως). δυστυχως στην πραξη θα το μαθει οτι και αν ειναι. με τον οτε σιγουρα 24αρι το εχει.το πιο πιθανο εγω το κοβω για reject η αιτηση τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα