efhts Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω το πρόγραμμα conn-x 2mb και ομιλία 200' (180 σταθερά και 20 κινητά) , το οποίο ενεργοποίησα το Μάρτιο του 2011. Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο μιας και τα 70 ευρώ που πληρώνω μου φαίνονται πολλά (το σταθερό δε το χρησιμοποιώ καθόλου). Πότε μπορώ να διακόψω χωρίς ποινή , μήπως γνωρίζει κανείς? Ρωτάω γιατί στο λογαριασμό που μου ήρθε σήμερα προπληρώνω τα πάγια μέχρι και το Μάρτιο. Και στην αρχή αν δε κάνω λάθος πάλι προπληρώνουμε τις υπηρεσίες του ΟΤΕ. Κάτι ανάλογο είχα κάνει και με την cosmote, έκανα αίτηση διακοπής ένα μήνα πριν τη λήξη και δε πλήρωσα ποινή μιας και ο πρώτος μήνας είχε προπληρωθεί.Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα? Επίσης , μένει κανείς Μ0ναστηρίου -Μενεμένη Θεσσαλονίκης ?Ποιόν πάροχο έχετε? Γιατί πριν κάνω την αίτηση στον ΟΤΕ περισυ ,hol και cyta δε μπόρεσαν να μου βάλουν internet γιατί...δεν υποστηριζαν τις οπτικές ίνες που πέρασε ο ΟΤΕ στη περιοχή!!! Φέτος άλλαξαν τα πράγματα? Ξέρει κανεις? Sorry για το μεγάλο post..
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 α.λογικα το συμβολαιο ειναι για ενα χρονο αλλα τους ρωτας για να δεις ακριβως τι γινεται. β.αν επεφτες σε Onu δεν θα ειχες με καμια εταιρεια ιντερνετ και η Onu ηταν μονο οπτικες. γ.αν πεφτεις σε Mini dslam απο οτε δεν μπορεις να βαλεις αλλη εταιρεια.μπορει απλα να μην υπηρχε ιδιοκτυτο τοτε βεβαια και πλεον να εχει λυθει αυτο το θεμα. αν θες γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου τωρα που εισαι στα 2 Mbit για να δουμε πανω κατω τι γινεται.
efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Ναι ,ενος χρονου ειναι το συμβολαιο ,απλα ειχα αυτη την απορια για το ποια χρονικη στιγμη μπορει κανεις να διακοψει. Ακριβως στο χρονο η δυο μηνες πριν εφοσον τα παγια προπληρωνονται? Οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου βγαζεις ακρη μ αυτα? Link Information Uptime: 2 days, 0:57:20 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.231 / 26.264 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 511 / 2.040 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 58,15 / 563,89 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 11,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 3,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,0 / 43,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 4 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 7 / 0 Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Ναι ,ενος χρονου ειναι το συμβολαιο ,απλα ειχα αυτη την απορια για το ποια χρονικη στιγμη μπορει κανεις να διακοψει. Ακριβως στο χρονο η δυο μηνες πριν εφοσον τα παγια προπληρωνονται? Οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου βγαζεις ακρη μ αυτα? Link Information Uptime: 2 days, 0:57:20 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.231 / 26.264 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 511 / 2.040 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 58,15 / 563,89 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 11,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 3,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,0 / 43,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 4 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 7 / 0 Ευχαριστω βλεπω α.οτι εχεις 2 mbps απο οτε. β.πρεπει να εισαι αγκαλια με το αστικο κεντρο αφου εχεις ελαχιστο attenuation. γ.πρωτη φορα βλεπω 43 margin στο down δ.βαλε 24 αρα παιζει να παιξεις και κανα 23+ η γραμμη σου σκοτωνει.και σε αλλο παροχο να μην μπορεις να πας γυρνα το σε 24αρι. τωρα για αυτο σχετικα με το αν μπορεις να διακοψεις πριν τον χρονο η δυο μηνες πριν καλυτερα ρωτα για να εισαι σιγουρος.μην βρεθεις να πληρωνεις τελος διακοπης
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω οτι μπορείς να διακόψεις 1 2 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο σου αλλα πρέπει να πληρώσεις ενα αντίτιμο, καλύτερα πάρε ενα τηλέφωνο στο ote να εισαι σίγουρος. Θα μας πει και ο αλέξανδος aka poulinos αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργο το snr που έχεις 43,5 και το 26.264 max που δίνει η γραμμή σου δεν κολλάει Εκτος και αν στα 2 mbit το snr ειναι τοσο υψηλό αλλα το 26.264 πως μεταφράζεται ?
efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 θες να πεις οτι εχω πολυ καλη γραμμη;Σε αλλο παροχο παιζει να χω τα ιδια νουμερα; η θα πεσουν οι ταχυτητες; το θεμα μου ειναι να βρω ενα τροπο να πληρωνω μονο το ιντερνετ αφου στην ουσια μονο αυτο χρησιμοποιω.Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω οτι μπορείς να διακόψεις 1 2 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο σου αλλα πρέπει να πληρώσεις ενα αντίτιμο, καλύτερα πάρε ενα τηλέφωνο στο ote να εισαι σίγουρος. Θα μας πει και ο αλέξανδος aka poulinos αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργο το snr που έχεις 43,5 και το 26.264 max που δίνει η γραμμή σου δεν κολλάει Εκτος και αν στα 2 mbit το snr ειναι τοσο υψηλό αλλα το 26.264 πως μεταφράζεται ? για το 1-2 μηνες πριν δεν ξερω για να πω.για το snr ειναι λογικο αφου ειναι στα 2 mbit και εχει τοσο χαμηλο attenuation.το 26 ενταξει στην ουσια κατα καποιο τροπο λεει το attainable.στην πραξη στα 24 mbit θα τον σταματησει.ειναι σαν οταν βαζεις κατα καποιο τροπο απευθειας ρουτερ στο α/κ.πχ ειχα παει σε πελατη the mall ο οποιος κατο στο dslam γιατι παιζει Mini dslam εκει κουμπωνε 23997/1024 με 7,5 margin σε forthnet ενω η forthnet δινει 6 margin.απλα επειδη δεν παει παραπανω απο 23997 και αυτος ηταν διπλα επαιζε με 7,5 margin.εκει μπορει να δεις κανα attainable Να λεει 25-26 .οπως και στο upload.θα δεις να λεει πολλες φορες attainable 1200 ενω σε annex a annex b σε κοβει στα 1021.πρεπει να πας annex m για να δεις παραπανω απο 1021 η 1024.τωρα στα 2 mbit συνηθως βλεπεις κανα 30 margin απλα ο φιλος επειδη ειναι κοντα για αυτο τοσο καλα.η παιζει με κανα mini dslam η ειναι ακριβως απεναντι απο τον οτε.attenuation 3,5 που λεει ο λογος εχεις σχεδον εξω απο τον οτε(γενικο κατανεμητη) οταν υπαρχει αιθουσα παροχου θες να πεις οτι εχω πολυ καλη γραμμη;Σε αλλο παροχο παιζει να χω τα ιδια νουμερα; η θα πεσουν οι ταχυτητες; το θεμα μου ειναι να βρω ενα τροπο να πληρωνω μονο το ιντερνετ αφου στην ουσια μονο αυτο χρησιμοποιω.Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου ναι πολυ καλη γραμμη.αν μπορεις να βαλεις αλλο παροχο θα ειναι καλη φαση για να γλυτωσεις τον οτε.αν εισαι σε Mini dslam για χ υ λογο τοτε μονο οτε.ναι μπορεις να πας σε προγραμμα που εχεις ιντερνετ και τηλεφωνο αμα θες.αμα τηλεφωνησεις θα χρεωθεις αλλα μπορεις να το εχεις μονο για εισερχομενες.ναι θα παιξεις πολυ καλα παντως σε οποιον παροχο και να πας.θα εισαι πολυ κοντα στα 24 mbit εκτος απροοπτου παντα.
efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 οταν ειχα βαλει τη γραμμη του οτε (μονο γραμμη) και ειχα κανει αιτηση για internet πρωτα στη hol και μετα στη cyta και στις δυο περιπτωσεις ειχαν απορριφθει. ψαχνοντας για το λογο ,ακουσα το εξης ωραιο απτη cyta! πες τον οτε να γυρισει τη γραμμη σε χαλκο! περιττο να πω την αντιδραση των τεχνικων του οτε, οι οποιοι μου ειπαν οτι αυτες οι εταιρειες δν υποστηριζουν τις οπτικες ινες... οποτε ο οτε ηταν μονοδρομος.τωρα? το θεμα ειναι μη μπλεξω με διακοπες και δε γινει και τιποτα στο τελος.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 οταν ειχα βαλει τη γραμμη του οτε (μονο γραμμη) και ειχα κανει αιτηση για internet πρωτα στη hol και μετα στη cyta και στις δυο περιπτωσεις ειχαν απορριφθει. ψαχνοντας για το λογο ,ακουσα το εξης ωραιο απτη cyta! πες τον οτε να γυρισει τη γραμμη σε χαλκο! περιττο να πω την αντιδραση των τεχνικων του οτε, οι οποιοι μου ειπαν οτι αυτες οι εταιρειες δν υποστηριζουν τις οπτικες ινες... οποτε ο οτε ηταν μονοδρομος.τωρα? το θεμα ειναι μη μπλεξω με διακοπες και δε γινει και τιποτα στο τελος. και η cyta λεει βλακειες και ο οτε.το adsl παιζει με χαλκο.για να λεει ο οτε οτι εχει οπτικες ινες το μονο που φανταζομαι ειναι να πεφτεις σε mini dslam οπως ειναι στο ολυμπιακο χωριο που εκει μονο οτε μπορουν να βαλουν αφου δεν υπαρχει συνεγκαταταση του οτε με αλλους παροχους σε mini dslam>οποτε αν θες πες σε αλλο παροχο να σου ενεργοποιησει νεα γραμμη ανενεργο βρογχο με το νουμερο που εχεις εσυ ομως.καποιες εταιρειες το κανουν.πχ forthnet.λογικα και αλλες.αν φαει Reject τοτε πολυ απλα ξερεις οτι πεφτεις σε mini dslam>η αν θες ρωτα τον οτε απευθειας οτι πεφτω σε mini dslam?γιατι με 3 attenuation που βλεπω πρεπει να εχεις κτιριο του οτε το πολυ σε 150 μετρα απο εσενα μην πω 50 μετρα απο εσενα.αμα δεν εχεις κτιριο του οτε και δεις καμια καμπινα εξω στο δρομο τοτε μαλλον το ξεχνας για αλλο παροχο.
Luciddream Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 3.5 attenuation... και εγώ χαιρόμουν με το 7.5
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ελα ρε συ .και το 7,5 μια χαρα ειναι.και οι 2 αγκαλια εισαστε.αυτος πρεπει να ειναι σε Mini dslam για να εχει 3,5.το θεωρω πολυ μικρο το 3,5 για να παιρνει απο αστικο κεντρο.
efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 mini dslam..οποτε θελω δε θελω οτε ,ε?? παρεπιπτοντως ...κοπελα ειμαι
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 mini dslam..οποτε θελω δε θελω οτε ,ε?? παρεπιπτοντως ...κοπελα ειμαι μπορει να εισαι σε Mini dslam.δεν ξερω την περιοχη για να πω.απλα το attenuation 3 ειναι πολυ λιγο για αυτο ρωταω αν εχεις κοντα σου κανα κτιριο του οτε.οποτε η θα κανεις αιτηση σε αλλο παροχο για να δεις τι γινεται η πας σε ανενεργο βρογχο.βεβαια και στην πρωτη περιπτωση που κανεις αιτηση για αλλο παροχο δεν θα σε κοψει ο οτε παρα μονο αν ειναι να σε βαλει στον αλλον παροχο.αλλιως θα φαει Reject Η αιτηση σου και θα συνεχισεις κανονικα. σορρυ για το αυτος.δεν το ηξερα οτι εισαι κοπελα.το nick ειναι λιγο αοριστο.
efhts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν ειμαι κοντα στον οτε σιγουρα,τωρα για κουτι που λες...δεν εχω παρατηρησει να πω την αληθεια. εφη με λενε,εξ ου και το nick:-)
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν ειμαι κοντα στον οτε σιγουρα,τωρα για κουτι που λες...δεν εχω παρατηρησει να πω την αληθεια. εφη με λενε,εξ ου και το nick:-) αν ειναι κουτι θα ειναι σαν καφαο απλα λιγο μεγαλυτερο. οκ εφη ευστρατια Αλεξανδρος εγω. και στον οτε μπορεις να ρωτησεις αμα πεφτεις σε mini dslam οπως ειπα.αν τωρα τα μασανε κτλ τοτε οκ κανε ξανα αιτηση σε παροχο και εκει περιμενεις και βλεπεις.αν δεν γινεται η μενεις οτε 2 mbps η βαζεις 24 αρα και πετας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα