lak10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιδια γεια σας η γραμμη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα με παιρνει να παω 2-3 mbps παραπανω? λογω κακης καλωδιωσης εδω στο χωριο δεν μπορω να παω παραπανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 κανονικά το μέγιστο θεωρητικό των 18db του attenuation είναι τα 20-21mbps, τώρα για ποιο λόγο παίζεις στα 8.5 ένας ΟΤΕ ξέρει
lak10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 σε κουβεντα που ειχα με τους τεχνικους του ΟΤΕ μου ειπαν οτι το καλωδιο χαλκου που ερχεται σπιτι μου δεν και το καλυτερο ποιοτηκα μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι το καλωδιο αυτο με ειναι μονο για φαξ και αντε κανενα καρτοτηλεφωνο αλλα λεει μας ειπαν απο τα κεντρικα να βαλουμε πανω και το adsl μου ειπαν επισης οτι οσο δουλευει δεν μπορουν να το αλλαξουν παντως τα σπιτια μεσα στο χωριο εχουν μια χαρα καλωδιωση εχουν πιο καινουριο χαλκο και παιζουν στα 20mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 άρα όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δοκίμασέ το, αν είσαι rock stable το κρατάς έτσι μιας και θεωρητικά θα παίζεις λίγο παραπάνω...
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 α.αν μπορεις κανε δοκιμη εξω στη χωνευτη η στον κατανεμητη σου να δεις εκει ποσο συγχρονιζεις αλλιως δεν μπορεις να κανεις κατι.το snr μπορεις να το ριξεις αν υποστηριζεται το ρουτερ σου αρκει να μην εχεις αποσυνδεσεις.αν εισαι fast path δυσκολο τοτε ζητα Interleave αν θες να ειναι πιο stable και ισως λιγο πιο καλο συγχρονισμο. thresh Μαρεσεις με τα Max θεωρητικα.μετα απο 5000-6000 ραντεβου απορω αν το 5 τις 100 επαιζε στα max Θεωρητικα ακομα και με 6 Margin.σε λιγο καιρο οπως παει ο χαλκος πριν πεις το max θεωρητικο θα το κανεις divide by 2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 για αυτό λέγονται μέγιστα θεωρητικά, αν δεν καταλαβαίνεις τη σημασία της φράσης και κάθεσαι να μου λες κάθε φορά το ίδιο πράγμα δεν φταίω εγώ... προφανώς είναι κάτι θεωρητικό που δεν το πιάνει ποτέ κανείς, του το έγραψα πληροφοριακά για να δει πόσο θα μπορούσε ΑΝ ήταν τα πάντα τέλεια...
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 για αυτό λέγονται μέγιστα θεωρητικά, αν δεν καταλαβαίνεις τη σημασία της φράσης και κάθεσαι να μου λες κάθε φορά το ίδιο πράγμα δεν φταίω εγώ... προφανώς είναι κάτι θεωρητικό που δεν το πιάνει ποτέ κανείς, του το έγραψα πληροφοριακά για να δει πόσο θα μπορούσε ΑΝ ήταν τα πάντα τέλεια... στο λεω γιατι καθε φορα συγκρινεις με την δικη σου γραμμη και μετα νομιζουν οι υπολοιποι οτι αμα το δηλωσουν βλαβη στον οτε οτι θα το διορθωσει και μετα λενε φταιει ο οτε φταιει ο παροχος.ο οτε οπως εχει πει για να θεωρησει προβλημα μια γραμμη πρεπει να εισαι λιγοτερο απο το μισο που παιζουν οι υπολοιποι στο καφαο.... ας αναφερομαστε καλυτερα στα πρακτικα. δεν φταιω εγω μαρεσει να σε πειραζω οπως με το vdsl:P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν συγκρίνω τπτ, αναφέρω το μέγιστο θεωρητικό, το πρακτικό έτσι κι αλλίως φαίνεται από τα stats του router... btw για το vdsl βλέπω όλο και περισσότερα άτομα στο adslgr με καλό attenuation να περνάνε στη Cyta για να συγχρονίζουν στα 35mbit και προπάντως να παίζουν με 10mbit upload, qq μου
lak10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εχω 2 γραμμες adsl σπιτι μια ΟΤΕ και μια Cyta ο τεχνικος της cyta που μετρησε στην χωνευτη μου ειπε οτι εκει φτανουν 13mbps τοσο συνχρονιζω και εγω τωρα στον ΟΤΕ δεν εχω μετρησει και η χωνευτη ειναι ψηλα οποτε ειναι λιγο δυσκολο παντως ο τεχνικος του ΟΤΕ μου ειπε οτι και με το VDSL θα πιανω 30 απο τα 50 mbps οποτε δεν εχω να ελπιζω σε πολλα με το VDSL αλλα μονο με την οπτικη ινα σε 50 χρονια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 καλά με το VDSL θα αλλάξουν πολλά πράγματα από το δίκτυο, μπορεί το πρόβλημα να μην είναι μετά το ΚΑΦΑΟ...
lak10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 το προβλημα πρεπει να ειναι το κεντρικο καλωδιο που ερχεται απο Καστορια το καφο ειναι στα 20 μετρα απο το σπιτι μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 άρα όπως καταλαβαίνεις εφόσον υπάρχει εκεί πρόβλημα, όταν αντικατασταθεί με οπτική ίνα δεν πρόκειται να υφίσταται, άρα πίπες σου έλεγε για 30 από 50mbit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα