genious1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 γεια σασ παιδια ψαχνω για ενα πληκτρολογιο για games δινω το πολυ 50ευρω ειμαι αναμεσα σε αυτα SideWinder X4 Keyboard και το Thermaltake Challenger Pro ποιο μου προτινεται (θελω να εχει φωτιζόμενα πλήκτρα) η αν εχεται εσυσ καμια καλυτερη ιδεα
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αν ανέβεις 10€ http://www.skroutz.gr/s/66724/Microsoft-SideWinder-X6.html?keyphrase=Sidewinder+X6 Εναλλακτικά http://www.skroutz.gr/s/71669/Razer-Arctosa.html
genious1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 το Arctosa εχει φωτιζόμενα πλήκτρα?
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 το Arctosa εχει φωτιζόμενα πλήκτρα? http://www.getitnow.gr/prod/gaming/pc-gaming/high-end-gear/keyboards/razer-arctosa-aggliko-pliktrologio/prod502796/#tab2
BalthazarX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 To Arctosa δεν εχει φωτιζόμενα πλήκτρα..Το Lycosa έχει αλλά ξεφεύγει σε τιμή.. +1 για το sidewinder x4.
GiannisT13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 +1 για το χ4! Το έχω δύο εβδομάδες και είμαι υπερευχαριστημενος με αυτα που προσφερει.Παρα πολυ καλο για gaming αλλα και παρα πολυ βολικό για καθημερινη χρήση.Απο εμενα σου συνιστώ ανεπιφυλαχτα το χ4
HALF EVIL Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 To Arctosa δεν εχει φωτιζόμενα πλήκτρα..Το Lycosa έχει αλλά ξεφεύγει σε τιμή.. +1 για το sidewinder x4. Εδώ πάντως λέει ότι έχει Περιγραφή προϊόντος Razer Arctosa - Κeyboard - Eνσύρματο Τύπος συσκευής Πληκτρολόγιο Γλώσσα Αγγλικά - ΗΠΑ Τεχνολογία σύνδεσης Ενσύρματη - USB Αριθμός κουμπιών Δεν διατίθεται Λειτουργία πλήκτρων/κουμπιών Πολυμέσα, με δυνατότητα προγραμματισμού, αυξομείωση έντασης Χαρακτηριστικά Φωτιζόμενα πλήκτρα, εργονομικός σχεδιασμός ειδικά για gaming Παρεχόμενα καλώδια 1 ενσωματωμένο καλώδιο USB Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows XP, Apple MacOS X 10.4 or later, Microsoft Windows Vista Vista Certification Works with Windows Vista Εγγύηση
BalthazarX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εδώ πάντως λέει ότι έχει Περιγραφή προϊόντος Razer Arctosa - Κeyboard - Eνσύρματο Τύπος συσκευής Πληκτρολόγιο Γλώσσα Αγγλικά - ΗΠΑ Τεχνολογία σύνδεσης Ενσύρματη - USB Αριθμός κουμπιών Δεν διατίθεται Λειτουργία πλήκτρων/κουμπιών Πολυμέσα, με δυνατότητα προγραμματισμού, αυξομείωση έντασης Χαρακτηριστικά Φωτιζόμενα πλήκτρα, εργονομικός σχεδιασμός ειδικά για gaming Παρεχόμενα καλώδια 1 ενσωματωμένο καλώδιο USB Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows XP, Apple MacOS X 10.4 or later, Microsoft Windows Vista Vista Certification Works with Windows Vista Εγγύηση Ναι είδα και χτες τι έγραφε στο κατάστημα αλλά δεν ισχύει και για αυτό και το επισήμανα.. Εδώ και καιρό δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τι γράφουν τα καταστήματα.. Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά και φωτογραφία πάντα μπαίνω στο site του κατασκευαστή.. Τα καταστήματα πολλές φορές παραπληροφορούν..Ορθογραφικά λάθη,αμέλεια,εσκεμμένα...πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι.. Ένα πολύ μεγάλο κατάστημα έγραφε στο site του πως η σειρά TX της corsair, η απλή,(δεν είχε καν βγει η TX Modular) είχε modular cables. Άλλο κατάστημα κινητό χωρίς wifi, έγραφε πως είχε.. Arctosa Lycosa
yiannis_1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το x6 της ms το eshop το έδωσε κάποια στιγμή στο ενα τέταρτο της σημερινής του τιμής και το πήραμε όλοι. Δεν περιμένεις λίγο καιρό μήπως ξαναβρείς τπτ σε προσφορά. Μέχρι 20 τα αξίζει παραπάνω οχι κατά την γνώμη μου. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα...
KoGi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το Χ4 ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω. Κι εγω που ψαχνω εδω και καιρο μαλλον σε αυτο θα καταληξω. Πριν δυο μηνες ειχα δει το Χ4 στις 25λιρες στο αμαζον, αλλα δεν το πηρα τοτε και τωρα πηγε στις 32. Εδω παιζει στα €41 που ειναι μια χαρα τιμη!
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι είδα και χτες τι έγραφε στο κατάστημα αλλά δεν ισχύει και για αυτό και το επισήμανα.. Εδώ και καιρό δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τι γράφουν τα καταστήματα.. Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά και φωτογραφία πάντα μπαίνω στο site του κατασκευαστή.. Τα καταστήματα πολλές φορές παραπληροφορούν..Ορθογραφικά λάθη,αμέλεια,εσκεμμένα...πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι.. Ένα πολύ μεγάλο κατάστημα έγραφε στο site του πως η σειρά TX της corsair, η απλή,(δεν είχε καν βγει η TX Modular) είχε modular cables. Άλλο κατάστημα κινητό χωρίς wifi, έγραφε πως είχε.. Arctosa Lycosa Δίκιο έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα