ktm_21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα!!! Παιδία θέλω επιγόντως την βοήθεια σας. Θέλω απο ενα πληκτρολόγιο και ένα mouse ps/2 να ελένγχω 2 pc ενα κανονικό και ενα mini note. To KVM SWITCH που έχω είναι ps/2 εοσοδοι σε 2 ζευγάρια ps/2 εξοδους. Το πρόβλημα μου έιναι πως το mini note έχει μόνο usb θύρες. Αμα πάρω ενα μετατροπέα ps/2 πληκτρολογιο και ποντικι σε ένα βυσμα usb θα γίνει δουλεια ? θα συνεργαζεται με το kvm ? Το χει δοκιμάσει κανεις?
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Τέτοιου είδους μετατροπείς δεν είναι χωρίς τα προβληματάκια τους. Έχεις αρκετά καλή πιθανότητα να παίξει, αλλά μπορεί να πέσεις και στην περίπτωση. :-/
HamerZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Το ποντίκι θα σου δουλέψει πιθανότατα. Για το πληκτρολόγιο μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσεις συγκεκριμένο μετατροπέα για πληκτρολόγιο
sakis.kom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μόνο με δοκιμή θα δεις αν σου δουλέψει. Είχα κάνει και εγώ τέτοια σύνδεση παλιότερα και μου είχε πετύχει. Και με μία συσκευή PS2 + μία USB, πάλι δούλεψε. Θέλει όμως δοκιμές, γιατί με τον Χ αντάπτορα ή καλώδιο μπορεί να μην δουλεύει και με κάποιον άλλον να μην έχεις πρόβλημα.
kounelakis30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κατι μου ειπαν για ανταπτορα να μην παρς απλο απο ps2 σε usb αλλα εναν που στο καλώδιο παρεμβαλεται κατι σαν τσιπακι.
sakis.kom Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ναι, λογικά ότι έχει και κάποιο κύκλωμα, είναι καλύτερο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως στα σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα