Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming mouse αλλα ασυρματ[αν γινετε να παιρνει καλωδιο κιολας κανενα προβλημε,αλλα οποτε θελω να το βγαζω]

Εχετε κατι κατα νου?Κατι καλο?Αν εινα ικαλο δινω μεχρι και 80 ευρω

Αυτο αξιζει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Logitech-G700-Laser-Mouse-910-001759.htm

Δημοσ.

Το logitech g700 ειναι όντως ένα παρα πολυ καλο mousε.Οσον αφορα ασυρματα και για gaming δεν υπαρχουν πολλες επιλογές.Γιατι δεν κοιτάς και για ένα καλο ενσυρματο ?

Δημοσ.

το είχα το συγκεκριμένο mouse, το μόνο μειονέκτημα είναι οτι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ειδικά αν παίζεις αρκετές ώρες και οτι είναι ελαφρός ποιό βαρύ απο τα ενσύρματα.

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming mouse αλλα ασυρματ[αν γινετε να παιρνει καλωδιο κιολας κανενα προβλημε,αλλα οποτε θελω να το βγαζω]

Εχετε κατι κατα νου?Κατι καλο?Αν εινα ικαλο δινω μεχρι και 80 ευρω

Αυτο αξιζει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Logitech-G700-Laser-Mouse-910-001759.htm

Το είχα αγοράσει και το μετάνιωσα. Κάθε 3 ώρες θέλει φόρτιση. Περισσότερο θα το χρησιμοποιείς με το καλώδιο USB παρά ασύρματα. Σαν ποντίκι είναι καλό αλλά κάθε άλλο παρά ασύρματο είναι.

To άλλαξα μ' αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος http://www.skroutz.gr/s/92261/Logitech-G9X.html

Για gaming κοίτα καλύτερα πάντως σε ενσύρματο.

Δημοσ.

Δεν τα μπορω με συρμα ,μου την δινει :rolleyes: :rolleyes:

Πάντως το G700 με σύρμα θα το δουλέυεις. :P Δεν έχεις δίκο πάντως .Αν δεν συντρέχουν ειδικοί λόγοι το ενσύρματο ποντίκι είναι καλύτερο για παιχνίδια.

Δημοσ.

Πάντως το G700 με σύρμα θα το δουλέυεις. :P Δεν έχεις δίκο πάντως .Αν δεν συντρέχουν ειδικοί λόγοι το ενσύρματο ποντίκι είναι καλύτερο για παιχνίδια.

Ειναι μακρια το pc να πω την αληθεια και γενικα οταν εκανα το βημα απο ενσυρματο σε ασυρματο ,βγηκα την υγεια μου

Θελω να ξερω αν ειναι καλο το ποντικι που ειπα

Δημοσ.

Ειναι μακρια το pc να πω την αληθεια και γενικα οταν εκανα το βημα απο ενσυρματο σε ασυρματο ,βγηκα την υγεια μου

Θελω να ξερω αν ειναι καλο το ποντικι που ειπα

Το ξαναλέω. Αν και το χαρακτηρίζουν ασύρματο gaming, καταντάει ενσύρματο gaming γιατί η μπαταρία ξεφορτίζει σε χρόνο dt. Αυτό σου είπε και ο moo. Και όταν λες ότι το Πισι είναι μακρυά, δηλαδή παίζεις παιχνίδια από 2-3 μέτρα από την οθόνη; :confused:

Δημοσ.

Εισαι ολιγον τι,υπερβολικος! :P

Το naga που σχεδον εχει τη μιση διαρκεια μπαταριας απο το g700 κ το φορτιζω καθε 2-4 μερες!

Εξαρτατε παντα απο τη χρηση που του κανεις!

Παντος το g700 ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε wireless gaming mouse που υπαρχουν τωρα στην αγορα!

Γνωμη μου να το τσιμπισεις κ δε θα χασεις! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok,guys,παω για αυτο λοιπον.Τωρα σκεφτηκα οτι εχω την dell ,που εχει usb θυρα πανω της,αλλα οπως και να εχει,το κολλημα ειναι κολλημα και θελω wirelsess γιατι ειναι γκαματοοο :-D :-D :-D :-D

Μια χαρα το ποντικακι,αν και τις πρωτες 3 ωρες μου κακοφανηκε γιατι το βεηκα λιγο μεγαλο[ερχομουν απο πιο μικρο],πλεον ειναι μια χαρα,αλλες φορες μου παιρνει μια εβδομαδα για να συνηθισω ποντικι.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...