johnrock1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας...στο occt η θερμοκρασια του επεξεραγστη ειναι το gpu core?????επισης δεν το εχω κανει o/c και στουσ πηρυνες core #0,#1,#2,#3 οι θερμοκρασιες ειναι 75-80 ειναι φισολογηκο????ενω το gpu core(αν ειναι η ολικη θερμοκρασια γτ δεν ξερω πειτε μου...)ειναι μεγιστη 47....
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 To gpu core ειναι η θερμοκρασια του πυρηνα της καρτας γραφικων. Και εμενα προσωπικα μου φαινοντε μεγαλες οι θερμοκρασιες σου.ποιο τεστ ετρεξες και ποση ωρα?
johnrock1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 To gpu core ειναι η θερμοκρασια του πυρηνα της καρτας γραφικων. Και εμενα προσωπικα μου φαινοντε μεγαλες οι θερμοκρασιες σου.ποιο τεστ ετρεξες και ποση ωρα? large data set και ειμα με στοκ....σκεφτομουν να κανς o/v και ναι το παω 40...αλλα απο την εκφραση σου να φαντααστω οχι???? επισης ποιοα ειναι η θερμοκρασια του επεξεραγστ γενικα????ααα και το occt τερχει οσο μιαλμε δεν τ εχω κλισει...μαλον επειδη ειμαι και intrnet....να το κανω μια 30 λεπτα χωρις αν τρεχει τιποτα και να σας πω???
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπαρχει λογος να το τρεχεις το τεστ αλλο.αφου ειδες τις θερμοκρασιες που πιανει και απισης δεν εχεις κανει overclock. Δεν ειμαι πολυ γνωστης με αυτον τον επεξεργαστη και τα temps που πιανει.καλυτερα περιμενε καποιον αλλο να σου απαντηση. Απλα το μονο που μπορω να σου πω ειναι να κλεισεις το τεστ γιατι δεν χρειαζεται να ζοριζεις τζαμπα το hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα