Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για την μετρηση τροφοδοτικου με πολυμετρο.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 και από μένα, αυτό έκανες την Πρωτοχρονιά και δεν έμπαινες στο forum;

xexe εγώ θα σου έλεγα να τις ανέβαζες εδώ στο φόρουμ. Μην εξαρτιόμαστε μελλοντικά από τα κέφια του κάθε imagehoster :)

Σα να ακουγα να μιλάει (=ποστάρει) ο parsifal ήταν αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι ρε συ αυτο το εκανα σημερα πρωι πρωι.καμια ωριτσα μου πηρε.

Την πρωτοχρονια ημουν Ξανθη ζαντα....δεν ηταν καιρος για ιντερνετ τοτε :P

Συγχαρητήρια θάνο για τον οδηγό..

προσοχή σε όσους το επιχειρήσουν μην κάνουν καμιά τέτοια πατέντα...

Χμ δεν το ειχα σκεφτει.βολικο δειχνει.αυτα ειναι για την Καρμεν ομως που παιζει με τα νερα.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Θάνο μια και θα σφάξω ένα 500άρι corsair psu, επειδή γενικά τα τροφοδοτικά έχουν πολύ πράμα σε καλάι ποιο κολλητήρι χρησιμοποιείς για λιώσιμο;

Ενα που εχω σαν στυλό δεν βοηθάει και πολύ

Το στυλο ειναι καλο (εαν ειναι και 30 w ακομη καλυτερα) για τις λεπτομερειες.

Για να σφαξεις τα καλωδια του με το στυλο θα πρεπει να προσπαθησεις παρα παρα πολυ γιατι οταν προσπαθεις να το κανεις,μεταφερεται η θερμοτητα στα καλωδια και τοσα που ειναι εκει,δυσκολα θα καταφερεις κατι.προσωπικα δοκιμασα και με 100w σαν πιστολι που ειναι και δεν καταφερα κατι και αναγκαστικα να τα κοψω.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Καταρχήν μπράβο κ σε ευχαριστούμε γι το θέμα. Πρόσφατα έπεσα σε δύο περιπτώσεις που υπήρχε θέμα είτε με τροφοδοτικό, είτε με μητρική. Τα χειρότερα κατά τη γνώμη μου... Με τον οδηγό σου, θα ρίξουμε λίγο φως στον υπαίτιο.

Μιαν ερώτηση μόνο. Με το πολύμετρο, αρκεί να μετρήσουμε τα volts? Δεν θα έπρεπε και τα/ τα amper?

Για αρχη μετρα τα volts σε idle εξω απο το συστημα με τον συνδετηρα.εαν δεις οτι δουλευει οκ,βαλε το επανω στο συστημα και πετα του καποιο load πχ ενα τεστ η ενα παιχνιδι και δες τι κανει εκει.ασε το κανενα 10λεπτο και δες εαν μετα απο 10λεπτα ζεσταθει εαν θα υπαρχουν διαφοροποιησεις.

τωρα για να μετρησεις τα amperes,θελεις οργανο που ουτε ξερω πως λεγεται ουτε ποσο κανει.δεν ειμαι επαγγελματιας,αυτος ο οδηγος ειναι ενας οδηγος οπου βλεπεις τι γινεται με την ταση του τροφοδοτικου σου.εαν το τροφοδοτικο σου υποπτευεσαι οτι ειναι χαλασμενο,θα το δεις συνηθως και στις τασεις.απο εκει και περα,δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω δυστηχως.δεν εχω και τις γνωσεις.

Για τα amperes γυρνάς το πολύμετρό σου στη θέση που γίνεται αμπερόμετρο. ΔΕΝ μπορείς να τα μετρήσεις όμως σε ένα τροφοδοτικό εκτός αν κόψεις καλώδια και το συνδέσεις σε σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...