djxxl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 hello σε ολους ειμαι σε ενα κοινοχρηστο pc και θελω να κλειδωσω τοn firefox η να εχω καποιων αλλον εκτος του interent explorer τον θελω να ειναι ολα τα site lock εκτος απο 2 με 3 πχ eradio.gr κτλ που θα ορισω εγω εψαξα στα plugins αλλα ματαια !!! ξερει κανεις κατι να με βοηθησει ? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
isay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 hello σε ολους ειμαι σε ενα κοινοχρηστο pc και θελω να κλειδωσω τοn firefox η να εχω καποιων αλλον εκτος του interent explorer τον θελω να ειναι ολα τα site lock εκτος απο 2 με 3 πχ eradio.gr κτλ που θα ορισω εγω εψαξα στα plugins αλλα ματαια !!! ξερει κανεις κατι να με βοηθησει ? ευχαριστω εκ των προτερων!!! K9 Web Protection πήγαινε στις ρυθμίσεις και κλείδωσε τα πάντα. Μετά πήγαινε στη διεύθυνση/εις που θες να επιτρέπονται και επελεξε να επιτρέπετεται η πρόσβαση Permanently. Τελείωσες.
djxxl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω ειναι free to προγραμμα γνωριζεις?
djxxl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κάποιος άλλος τρόπος με κάποιο plugin κάτι !!!
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Κάποιος άλλος τρόπος με κάποιο plugin κάτι !!! Τώρα είδα την απάντηση σου. Δεν έκανες δουλειά με το k9; Είναι ιδανικό για τη δουλειά που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα