Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμπάσχοντες συμφορουμήτες,

Διαθέτω το εξής σύστημα link. Τρέχω Windows 7 64bit. Είχα αναβαθμίσει τη κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό αναγκαστικά γιατί η 9800GT κάηκε για άγνωστους λόγους. Η χρήση του εν λόγου κάρου είναι για εφαρμογές γραφείου, μουσική, WoW kai SWTOR. Στο τελευταίο παιχνιδάκι τα καταφέρνει μεν αλλά τα βρίσκει σκούρα ώρες ώρες. Αξίζει να αναβαθμίσω τη μνήμη από τα 4 στα 8GB;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λογικα το παιχνιδι σερνοταν λιγο λογο καρτας γραφικων και οχι τοσο της μνημης του συστηματος.

Εαν δεν σου περισσευουν πολλα,βαλε πρωτα μια καλη καρτα της ταξεως της 6850 και αργοτερα εαν θελεις προσθετεις και μνημη.τα 4gb ειναι αρκετα ακομα για την δουλεια που το θελεις.

Δημοσ.

και εγω πιστευω πως χρειαζεσαι καρτα γραφικων.βεβαια δεν ξερω ποια εχεις αλλα οπως ειπε και ο φιλος τα 4GB ειναι υπεραρκετα για τη δουλεια σου

και εγω πιστευω πως χρειαζεσαι καρτα γραφικων.βεβαια δεν ξερω ποια εχεις αλλα οπως ειπε και ο φιλος τα 4GB ειναι υπεραρκετα για τη δουλεια σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Κάρτα γραφικών έχω μια MSI 440GT. Δυστυχώς το κουτί μου δεν μου επιτρέπει και πολλές επιλογές καθώς η θύρα που κάθεται πάνω η κάρτα γραφικών έχει ακριβώς από πάνω ένα controller? για τις θύρες SD κλπ κλπ + ότι είναι μικρό και δε ξέρω αν βάλω κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος αν θα υπάρχουν θέματα με τη ψύξη. Παραθέτω μια εικόνα του εσωτερικού του κουτιού για να εξακριβώσετε ακριβώς τι λέω. Με κόκκινο βελάκι είναι η κάρτα γραφικών και με το πράσινο είναι o controller για τις κάρτες.

Οπότε εφόσον υπάρχει κάτι λεπτό σχετικά σε μέγεθος και βγάλω και το controller από πάνω μια αναβάθμιση στη κάρτα γραφικών θα ήταν καλύτερη όπως με συμβουλέυετε.

Καμμιά ιδέα πριν αρχίσω το ψάξιμο; :rolleyes:

post-78754-0-42288400-1327131982_thumb.jpg

Δημοσ.

μετρησε το υψος απο τον κοντρολερ που λες, αλλα και το μηκος που εχεις διαθεσιμο, γιατι βλεπω και τα καλωδια του τροφοδοτικου πισω, να ειναι αρκετα κοντα! μην πας και παρεις καρτα γραφικων και δεν χωραει!!

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm

Δημοσ.

Την 560Ti την κοιταξες? :mrgreen:

Όχι αλλά πάω να ρίξω μια ματιά :devil:

μετρησε το υψος απο τον κοντρολερ που λες, αλλα και το μηκος που εχεις διαθεσιμο, γιατι βλεπω και τα καλωδια του τροφοδοτικου πισω, να ειναι αρκετα κοντα! μην πας και παρεις καρτα γραφικων και δεν χωραει!!

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm

Αυτό είναι που με βάζει σε σκέψεις και εμένα για τη κάρτα γραφικών :whistle: . Στη τελική βγάζω το controller από πάνω και τη βάζω. :devil:

Δημοσ.

Όχι αλλά πάω να ρίξω μια ματιά :devil:

That's the spirit !

Η καρτα χωραει ειμαι σιγουρος ειδικα το μοντελο της ASUS ειναι πολυ μικρο (και ειναι και το καλυτερο :devil: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...