Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά επάνω που λένε για forthnet , αν σε συμφέρει απο άποψη τιμής + το 6 snr που γίνει ειναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

για την hol τι λετε ρε παιδια γιατι βγαινει ακομη φθηνοτερα λογω κινητου vidafone?

δεν ξερω αν δινει fast path.επισης σιγουρα ειναι με 9 margin αν και μπορει να μην σε νοιαζει.τωρα για το ρουτερ που δινει δεν ξερω.....

αν και αυτο ειναι το λιγοτερο για το ρουτερ.παιρνεις και αλλο αναπασα στιγμη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια χθες ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου στην wind απο τον ΟΤΕ. ηταν ακριβης στην ημερα ενεργοποιησης και δεν το πηρα χαμπαρι απλα μου στειλαν ενα mail οτι εγινε η μεταφορα και η ενεργοποιηση και ενα mail με κωδικους.

στον οτε ειναι 24αρα συνδεση και επιανα γυρω στα 4 mbps χωρις αποσυνδεσεις.

εχω το router Thompson 535 v8.

δεν το αλλαξα με το zte που μουεστειλαν και δεν χρειαστηκε να κανω κατι για το ιντερνετ.

απο την μεχρι τωρα εξυπηρετηση αν και πολυ νωρις ειμαι ευχαριστημενος.

τα στοιχεια της γραμμης τωρα ειναι τα εξης:

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 1:55:58

DSL Type:G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.109 εδω αν καταλαβαινω καλα φαινεται οτι με χουν σε 5αρα συνδεση αντι για 24αρα η κανω λαθος?

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:9,21 / 127,25

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 1:59:04

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.540

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.109

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:9,53 / 128,46

Output Power (Up/Down) [dBm]:12,0 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:27,5 / 43,5

SN Margin (Up/Down) [dB]:9,5 / 9,5 να τους πω να το κατεβασουν στα 6 μπας και κερδισω κατι παραπανω? η να το αφησω ετσι? αν καταιβει θα εχψ λετε αποσυνδεσεις?

Vendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote):0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote):0 / 0

Loss of Power (Local/Remote):0 / 0

Loss of Link (Remote):0

Error Seconds (Local/Remote):0 / 0

FEC Errors (Up/Down):135 / 23.739

CRC Errors (Up/Down):12 / 72

HEC Errors (Up/Down):298 / 482

ολα αυτα τα errors τι ειναι?

με μετρησεις που εκανα στο speedtest.net εδειξε 42ms ping, 4.32 download και 0.75 Upload

ειμαι καλα σχετικα με τα στοιχεια της γραμμης μου?

fastpath να ζητησω?

να πω οτι παιζω και κανενα pro online φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα τωρα.

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:27,5 / 43,5 με βαση αυτο δεν θα επρεπε να ειμαι κοντα στα 6 MBPS?

Δημοσ.

Οχι δεν σε έχουν σε 5αρα , απλα στην περιοχή σου η εκει που εισαι πιάνεις μεχρι 5mbit απο τα 24mbit που πληρώνεις :(

To thomson που έχεις ειναι μια χαρά κράτησε αυτο.

Πες τους να σε βάλουν σε 6αρι (αν το κάνουν) να δεις μηπως κερδίσεις κατι αν και για να πιάνεις απο 24 μολις 5 δεν νομίζω οτι μπορείς να πας πολύ παραπάνω.

Τώρα για το fast path ζήτα τους να σε βάλουν να δεις αν εχει καμια διαφορά και αποφασίζεις αν θα το κρατήσεις.

Οσο αφορά την ταχύτητα που κατεβάζεις μην χρησιμοποιείς το speedtest δεν ειναι αξιόπιστο , κατέβασε αυτο το αρχείο απο το ntua και δες με ποσο πραγματικά κατεβάζεις.

Επίσης απο περιέργεια για δοκίμασε λιγο να δεις μερικά βίντεο στο youtube να δεις αν στα φορτώνει γρήγορα η σέρνεται

Δημοσ.

Οσο αφορά την ταχύτητα που κατεβάζεις μην χρησιμοποιείς το speedtest δεν ειναι αξιόπιστο , κατέβασε αυτο το αρχείο απο το ntua και δες με ποσο πραγματικά κατεβάζεις.

πως θα τι καταλαβω? αυτο κατεβαινει με τον downloader του firefox.

Δημοσ.

Απλά άρχιζε να κατεβάζεις το αρχείο οπως ενα οποιοδήποτε και δες με ποσο σου κατεβάζει

Δημοσ.

παιδια χθες ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου στην wind απο τον ΟΤΕ. ηταν ακριβης στην ημερα ενεργοποιησης και δεν το πηρα χαμπαρι απλα μου στειλαν ενα mail οτι εγινε η μεταφορα και η ενεργοποιηση και ενα mail με κωδικους.

στον οτε ειναι 24αρα συνδεση και επιανα γυρω στα 4 mbps χωρις αποσυνδεσεις.

εχω το router Thompson 535 v8.

δεν το αλλαξα με το zte που μουεστειλαν και δεν χρειαστηκε να κανω κατι για το ιντερνετ.

απο την μεχρι τωρα εξυπηρετηση αν και πολυ νωρις ειμαι ευχαριστημενος.

τα στοιχεια της γραμμης τωρα ειναι τα εξης:

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 1:55:58

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.109 εδω αν καταλαβαινω καλα φαινεται οτι με χουν σε 5αρα συνδεση αντι για 24αρα η κανω λαθος?

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:9,21 / 127,25

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 1:59:04

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.540

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:923 / 5.109

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:9,53 / 128,46

Output Power (Up/Down) [dBm]:12,0 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:27,5 / 43,5

SN Margin (Up/Down) [dB]:9,5 / 9,5 να τους πω να το κατεβασουν στα 6 μπας και κερδισω κατι παραπανω? η να το αφησω ετσι? αν καταιβει θα εχψ λετε αποσυνδεσεις?

Vendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote):0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote):0 / 0

Loss of Power (Local/Remote):0 / 0

Loss of Link (Remote):0

Error Seconds (Local/Remote):0 / 0

FEC Errors (Up/Down):135 / 23.739

CRC Errors (Up/Down):12 / 72

HEC Errors (Up/Down):298 / 482

ολα αυτα τα errors τι ειναι?

με μετρησεις που εκανα στο speedtest.net εδειξε 42ms ping, 4.32 download και 0.75 Upload

ειμαι καλα σχετικα με τα στοιχεια της γραμμης μου?

fastpath να ζητησω?

να πω οτι παιζω και κανενα pro online φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα τωρα.

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:27,5 / 43,5 με βαση αυτο δεν θα επρεπε να ειμαι κοντα στα 6 MBPS?

α.δεν σε εχουν σε 5αρα.με βαση το margin που σου δινουν κλειδωνεις στα 5 περιπου

β.δεν νομιζω να στο κατεβασουν στο 6.λιγες εταιρειες δινουν 6.οι πιο πολλες δινουν 9 οπως οτε κτλ κτλ.οποτε δεν θα στο κανουν 6 γιατι δεν το δινουν στον κοσμο να το πω απλα

.οποτε η θα το κατεβασεις εσυ με προγραμμα που δεν το συστηνω μια που εχεις αρκετα μεγαλο attenuation

η θα το αφησεις εκει που ειναι.για να το κατεβασεις εσυ πρεπει το ρουτερ να παιζει με το dmt που το thomson v8 δεν παιζει.επισης μην βαλεις το zte κρατα το thomson

ειναι πιο σταθερο ειδικα για την γραμμη σου απλα περασε του generic firmware αντι για custom του οτε που θα εχει πανω αμα ειναι απο τον οτε.

αν το πας 6 παιζει να εχεις αποσυνδεσεις παντως.και θα κερδισεις 1 mbit Μονο

τα errors ειναι φυσιολογικα και β.καποια στιγμη μπορει να δεις και κατι νουμερα τρελα πχ 4.311.123.123

μην σε παραξενευσει.bug των Thomson(Ολων των thomson σχεδον)

4.32 download.μια χαρα.σχεδον οσο ειναι η γραμμη.σχεδον γιατι τα speedtest ειναι και λιγο για κλαμματα.συν οτι οι μετρησεις παντα με ethernet οχι με καλωδιο

και παντα απο καλα sites με download manager η απο ftp.

fasthpath.Θα σου δωσει καλυτερο ping αλλα θα κανει την γραμμη πιο ευαισθητη στις αποσυνδεσεις και επισης θα σου ριξει και την ταχυτητα.αν δινουν fast path βεβαια

Οχι δεν σε έχουν σε 5αρα , απλα στην περιοχή σου η εκει που εισαι πιάνεις μεχρι 5mbit απο τα 24mbit που πληρώνεις :(

To thomson που έχεις ειναι μια χαρά κράτησε αυτο.

Πες τους να σε βάλουν σε 6αρι (αν το κάνουν) να δεις μηπως κερδίσεις κατι αν και για να πιάνεις απο 24 μολις 5 δεν νομίζω οτι μπορείς να πας πολύ παραπάνω.

Τώρα για το fast path ζήτα τους να σε βάλουν να δεις αν εχει καμια διαφορά και αποφασίζεις αν θα το κρατήσεις.

Επίσης απο περιέργεια για δοκίμασε λιγο να δεις μερικά βίντεο στο youtube να δεις αν στα φορτώνει γρήγορα η σέρνεται

δεν πρεπει να δινουν καν εξαρι Profile.εχει μεγαλο attenuation δεν προκειται να παει παραπανω απο 5-6.

που μπορω να δω ποσο σε ποσο εχουν κλειδωσει την γραμμη?

στα στατιστικα σου το ειδες.5 mbit εισαι με 1 Mbit σχεδον Upload.

επισης για την wind Πολλα ακουγονται οτι σουρνεται λιγακι.

Δημοσ.

εγω γενικα μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

μπορεις να μου πεις που θα βρω generic firmware αντι για custom του οτε γιατι εγω εχω του οτε?

και αν το περασω θα δω διαφορα σε κατι? ειναι δυσκολο να το περασω?

σκεφτομαι να τους ζητησω 6αρι και αν εχω αποσυνδεσεις να το κανω παλι 9αρι τι λες?

και με το youtube δεν εχω προβληματα ιδιαιτερα. οτι ειχα με οτε εχω και με wind.

α και κατι ακομη. οταν μπαινω στην σελιδα του routerμου δειχνει το user name που εινα στον οτε. μαλιστα οταν εγινε η μεταφορα δεν εβαλα καινουργιο user name και κωδικο. μπορω να το κανω τωρα?

Δημοσ.

εγω γενικα μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

μπορεις να μου πεις που θα βρω generic firmware αντι για custom του οτε γιατι εγω εχω του οτε?

και αν το περασω θα δω διαφορα σε κατι? ειναι δυσκολο να το περασω?

σκεφτομαι να τους ζητησω 6αρι και αν εχω αποσυνδεσεις να το κανω παλι 9αρι τι λες?

και με το youtube δεν εχω προβληματα ιδιαιτερα. οτι ειχα με οτε εχω και με wind.

α και κατι ακομη. οταν μπαινω στην σελιδα του routerμου δειχνει το user name που εινα στον οτε. μαλιστα οταν εγινε η μεταφορα δεν εβαλα καινουργιο user name και κωδικο. μπορω να το κανω τωρα?

a.το wizard για να κανεις Firmware update

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/Windows/

ta firmware για το v8

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/

διαλεγεις το generic.τρεχεις το wizard φορτωνεις το firmware.ευκολο να το περασεις αρκει να εισαι με καλωδιο οχι ασυρματα.

λογικα καλυτερα θα παιξει.

6 αρι δεν νομιζω οτι δινει η wind.και το v8 δεν υποστηριζεται απο dmt Οσο ξερω.

στην wind μαλλον δεν υπαρχει username η password οποτε οτι και να βαλεις παιζει απο οτι καταλαβα.

Δημοσ.

thanks. αν εχει 6 αρι που νομιζω εχει να τους πω να το βαλουν και να δοκιμασω αν βεβαια υποστηριζρει και το ρουτερ μου?

Δημοσ.

το ρουτερ σου υποστηριζει οτι θες σε margin.αν εχει η wind μπορεις να το δοκιμασεις και να δεις αν θα παιζεις σταθερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...