Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στον ote με doumple play και θελω για οικονομικούς λόγους απο τα 90 euro το διμηνο να πεσω πιο κατω. τωρα δεν θυμαμαι τα στατιστικα της γραμμης αλλα μπορω να τα εχω το απογευμα. αυτο που θελω ειναι να μου πουνε καποιοι που εχουν wind στην περιοχή την εμπειρια τους απο wind γιατι εχει μια καλη προσφορα.

επισης στο site της wind οταν εβαλα το τηλεφωνο μου μου εγραψε οτι καλυπτομαι απο το το δικτυο σταθερης και ιντερνετ της wind αρα από οτι καταλαβαίνω δεν θα πληρωνω πάγιο του οτε σωστα?

επισης αυτο που θελω ειναι να μου πουνε καποιοι που εχουν στην περιοχή μας την εμπειρια τους και απο forthnet γιατι εχει μια καλη προπληρωμενη προσφορα.

θελω επισης να μαθω επειδη παίζω και κανεα διαδικτυακό game αν θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα σε σχεση με τον οτε.

ευχαριστώ εκ των προτερων

μην απορησετε αν δειτε και αλλο ποστ για την wind γιατι ψαχνομαι και αυτοι οι δυο παροχοι εχουν καλυτερες προσφορες.

Δημοσ.

a.οτι παιζεις με την μια εταιρεια θαπαιξεις και με τις αλλες πανω κατω.το + στην forthnet ειναι το 6 snr που δινει.για τα pings μπορεις να ζητησεις fast path απο forthnet.σε wind δεν θυμαμαι αν εχουν fast path ας πει καποιος που εχει.δεν μπορω να θυμηθω.

ναι οταν εισαι σε ιδιοκτητο δεν πληρωνεις παγιο οτε.

Δημοσ.

το fast path θα του ριξει ελαχιστα τον συγχρονισμο.αν παιζει πχ 18mbit Μπορει να δει 17.επισης σε χαλια γραμμες μπορει να προκαλεσει λιγες αποσυνδεσεις.

ενημερωτικα μην το γκαντεμιασουμε

επισης δεν μας ειπε τα χαρακτηριστικα της γραμμης ακομα.

Δημοσ.
επισης δεν μας ειπε τα χαρακτηριστικα της γραμμης ακομα.

ναι, έχεις δίκιο...

εγώ που παίζω με 17, που και που το γυρνάω σε fast path όταν θελω να παιξω πολλές ώρες gaming(δεν έχω δει πόσο πέφτει ο συγχρονισμός μου) και μου αποσυνδέεται ψιλοσπάνια. ελπίζω να μην μου το γκαντέμιασες τώρα :P

Δημοσ.

παιδες θα βαλω και τα στοιχεια της γραμμης ελπιζω το απογευμα μολις τελειωσω το τρέξιμο!!!!!!!

Δημοσ.

ναι, έχεις δίκιο...

εγώ που παίζω με 17, που και που το γυρνάω σε fast path όταν θελω να παιξω πολλές ώρες gaming(δεν έχω δει πόσο πέφτει ο συγχρονισμός μου) και μου αποσυνδέεται ψιλοσπάνια. ελπίζω να μην μου το γκαντέμιασες τώρα :P

οχι δεν το γκαντεμιαζω αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που το fast path κανει τα πραγματα χειροτερα.δεν σημαινει οτι γινεται σε ολους.πχ δεν εχω δοκιμασει fast path αλλα σε Interleave παιζω πολυ μια χαρα και απειρες μερες Online.απλα ειμαι annex m και παρολο που η γραμμη ζοριζεται και αλλο δεν εχω θεμα.δεν υπαρχει annex m fast path για ευνοητους λογους.αντε κανα megabit Να πεφτεις αν μιλαμε για fast fast και οχι το low interleave που εχει η On.

παιδες θα βαλω και τα στοιχεια της γραμμης ελπιζω το απογευμα μολις τελειωσω το τρέξιμο!!!!!!!

αντε περιμενουμε.ελπιζω να μην δουμε κανα attenuation στο 50

Αυτές οι δύο εταιρίες πράγματι έχουν τις καλύτερες προσφορές τελευταία.

και η Cyta δινει καλες προσφορες αλλα voip τηλεφωνια οποτε σε δενει παρεαμε τον ρουτερ.δεν ξερω αν εχουν fast path και καποιοι λενε και μεχρι κατι κολληματα σε utube.δεν ξερω πως ταπαει με bandwidth

Δημοσ.

Link Information

Uptime: 0 days, 0:03:48

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 965 / 5.456

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 861 / 5.429

Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 808,00 / 17,68

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,5 / 42,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 14.003 / 14

HEC Errors (Up/Down): 27.238 / 28

αυτα ειναι τα στπιχεια της γραμμης μου μεσω οτε.

http://www.speedtest.net/result/1729072662.png

Δημοσ.

Uptime: 0 days, 0:03:48

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 965 / 5.456

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 861 / 5.429

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,5 / 42,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 9,5

με forthnet θα παιξεις ενα κλικ πιο γρηγορα λογω 6 margin.οκ η γραμμη ειναι λιγο στα ορια οποτε με fast ισως χρειαστει να μπει κανα profile για να παιξει πιο σταθερα δηλαδη με 8 margin αντι για 6 αμα εχεις θεματα αποσυνδεσεων.γενικα εχεις αποσυνδεσεις η οχι?γιατιβλεπω οτι λεει οτι εισαι Onlie 3 λεπτα μονο.μαλλον ανοιξες εκεινη την στιγμη το ρουτερ γιατι απο κατω δεν βλεπω να εχεις Loss of signal.αν εισαι σταθερος και παιζει μια χαρα η γραμμη τοτε οκ ζητα και fast.Το δοκιμαζεις και βλεπεις.απλα πραγματι εισαι κανα 3 αρι km μακρια απο τον οτε.κατα τα αλλα το Thomson ειναι η καλυτερη επιλογη για την γραμμη σου διοτι ειναι ισως το πιο σταθερο ρουτερ σε αποσυνδεσεις.οποτε μεινε με αυτο.αν και σε forthnet παλι Thomson θα σου δωσουν.σε wind οχι θα παρεις αλλο δεν ξερω τι.λογικα κανα zte.οποτε απο αυτα με κλειστα ματια Thomson και πιο καλο και πιο σταθερο για σενα

Δημοσ.

οχι δεν εχω αποσυνδεσεις. αν παω wind θα εχω τουλαχιστον την ιδια σταθεροτητα? αυτο ειναι κυριως το θεμα μου.

με 24αρα το γεγονος οτι εχω download με 4.56 mb/s ειναι οκ λογω της αποστασης η μπορουσα και παραπανω?

Δημοσ.

οχι δεν εχω αποσυνδεσεις. αν παω wind θα εχω τουλαχιστον την ιδια σταθεροτητα? αυτο ειναι κυριως το θεμα μου.

με 24αρα το γεγονος οτι εχω download με 4.56 mb/s ειναι οκ λογω της αποστασης η μπορουσα και παραπανω?

wind νομιζω δινει 9 margin οποτε λογικα θα εχεις τα ιδια.αν και πολυ δεν προτεινουν wind.επισης δεν ξερω αν εχει fast path

forthnet λιγο καλυτερα λογω 6 margin υπο νορμαλ συνθηκες παντα και εχει fast path σιγουρα αλλα σε τιμη πρεπει να ειναι πιο ακριβη.με 42,5 attenuation Μην περιμενεις πολυ παραπανω.με 6 margin αντι για 9 λογικα θα κερδισεις κανα megabit αλλα αμα θες fast θα χασεις λιγακι απο αυτο το 1 mbit επιπλεον που θα παρεις.

Δημοσ.

Κι εμένα η wind δε μου φαίνεται η πιο αξιόπιστη λύση (και γενικά σαν εταιρεία δεν την πιστεύω). Ανάμεσα στις 2 μάλλον σε Forthnet θα έτεινα που με κάτι προσφορές που παίζουν τώρα μπορεί και να σου βγαίνει πιο φτηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...