wake_me_up Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα, σας παρακαλώ, μπορει καποιος να μου πει τελικα, αν εχει νοημα να κανεις jailbreak το iphone ή όχι; ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα του μετα; ή μπαινουν σπασμενες εφαρμογες; για πιο λογο να το κανω; γιατι μου το προτεινουν ολοι, επειδη το "κανουν ολοι", χωρις να μου εξηγησουν το λογο ή τη διαφορα που θα εχει μετα το τηλεφωνο! σας ευχαριστώ πολυ!
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το jailbreak σε οποιαδήποτε ios συσκευή δίνει την δυνατότητα για λειτουργίες που από μόνη της η συσκευή δεν επιτρέπει (πχ αναφορά στα sms). Σκέτο το jailbreak όμως σαν λειτουργία δεν προσθέτει τίποτα απολύτως. Όταν είχα iphone είχα δει αρκετές φορές να κρεμάει η συσκευή μου σε περιπτώσεις μετά από jailbreak αλλά μπροστά σε αυτά που κέρδιζα δεν με πείραζε. Το jailbreak είναι επίσης και ο μοναδικός τρόπος για να περαστούς σπασμένες εφαρμογές στην συσκευή σου, αλλά αυτό είναι παράνομο και απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ στο insomnia.
soso75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η συσκευή είναι κατασκευασμένη κατα τη γώμη μου για να τρέχει το iOS, απο εκεί και πέρα αν βάλεις οτιδήποτε άλλο από τρίτους η συσκευή πιθανότατα να μην λειτουργεί σωστά (π.χ να έχει πολλά κολλήματα). Κι ας μας πεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει απο θέμα μπαταρίας πως είναι το jailbreak καταναλώνει περισσότερη ή το ίδιο;
chisao Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα iphone...προσωπικά όταν έκανα το jailbreak ήταν σαν να πήρα καινούρια συσκευή. Αν ασχοληθείς ανοίγει ένας καινούριος κόσμος. Αλλά αυτό είναι η προσωπική μου εμπειρία. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις jailbreak χάνεις λίγο σε ταχύτητα. Αλλά όλα αυτά στην εποχή του 3g και του 3gs.
QQTilt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είμαι πολύ περίεργος τι κατάλαβες και τι συμπεράσματα έβγαλες φίλε μου ειλικρινά..
wake_me_up Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είμαι πολύ περίεργος τι κατάλαβες και τι συμπεράσματα έβγαλες φίλε μου ειλικρινά.. να μην το κανω καταλαβα..... απο εδω... γιατι μιλησα κ αλλου κ ειπαν οτι εχει οφελος το σπασιμο της συσκευεις, αν θες να μετρας τα incoming/outgoing sms , κατι που δεν εχει το τηλεφωνο, ... επισης παιρνεις αναφορες.... κλπ.... δεν θελω να κανω παπαδες , απλα ρωτουσα αν εχει νοημα η διαδικασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα