sledgedrumer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερες παιδες! Απο το καλοκαιρι που αγορασα το Tekken 6 το χω λιωσει απειρες ωρες online αλλα εκει βρισκονται κατι no real life τυπακια που απο τη στιγμη που σε πεταξουμ στον αερα κ αρχισουν τα juggling combos ειναι χαμενο το παιχνιδι! Εχω παιξει practice πολλες φορες για να μαθω combos κλπ αλλα με ΤΕΤΟΙΑ ευκολια οπως τα κανουν καποιοι αλλοι δε μπορω να τα κανω! Η ερωτηση μου ειναι παιζουν με καποιο cheat η δεν ξερω εγω τι, η πολυ απλα καποιοι ανθρωποι παραειναι καμμενοι???
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εισαι στο λαθος παιχνιδι. Το Tekken δυστυχως ειναι παιχνιδι μνημης και εξασκησης για να κανεις το ιδιο ξανα και ξανα. Επρεπε να διαλεξεις το Virtua Fighter 5 (αν εχεις Χ360 γιατι η PS3 εκδοση δεν εχει online) ή να το γυρισεις σε 2D fighting που παιζει πολυ περισσοτερο ρολο η ικανοτητα σου και οχι η μνημη σου και η συνηθεια σου. Αν θες πραγματικα να παιζεις στα ισια με αντιπαλους (αναλογα την προπονηση σου) τοτε διαλεξε τα εξης παιχνιδια. - Street fighter 4 arcade edition - Blazblue: continuum shift - King of fighters 13 - Virtua Fighter 5 (αν εχεις Χ360) Ειναι τα μοναδικα ξυλικια που θα βρεις που πραγματικα θα δεις ασπρη μερα γιατι απαιτουν πραγματικο skill. Μην την ψαχνεις με τους καμμενους του Tekken, το παιχνιδι δυστυχως δεν υποστηριζει αλλου τυπου παιξιμο.
MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν να νομίζω να παίζει cheat (αν και μου έχουν περάσει υποψίες για cheat ή exploit για πρόκληση lag σε συνδέσεις που φαίνονται με 4-5 αστέρια). Και διαφωνώ κάθετα με τον ikaruga24, έχοντας ξοδέψει και εγώ πολλές ώρες online πιστεύω πως το tekken 6 είναι ο ιδανικός συνδυασμός τεχνικής, μνημόνευσης κινήσεων, button smashing. Άνετα το κορυφαίο παιχνίδι πολεμικών τεχνών, με μια μικρή επιφύλαξη για το Dead or Alive 5 που έρχεται.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φιλε το Tekken δεν εχει skill. Ειναι παιχνιδι μνημης. Αυτος που θυμαται τα περισσοτερα κερδιζει και ολας. Δεν απαιτει απο εσενα να φτιαχνεις τακτικες on the fly οπως απαιτουν τα παραπανω παιχνιδια. Και το dead or alive ειναι καλη περιπτωση skilled παιχνιδιου. Το button mashing δεν ειναι skill.
MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν απαιτει απο εσενα να φτιαχνεις τακτικες on the fly οπως απαιτουν τα παραπανω παιχνιδια. δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά εδώ φάνηκε πως δεν κατέχεις. τo online έδειξε τι θηρίο είναι το Tekken. το DOA είναι το άλλο άκρο, βασίζεται εντελώς σε skill, στηρίζεται πολύ και σε πιασίματα, αντεπιθέσεις, λαβές...θα δείξει το 5
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά εδώ φάνηκε πως δεν κατέχεις. τo online έδειξε τι θηρίο είναι το Tekken. το DOA είναι το άλλο άκρο, βασίζεται εντελώς σε skill, στηρίζεται πολύ και σε πιασίματα, αντεπιθέσεις, λαβές...θα δείξει το 5 Το κατεχω πολυ περισσοτερο απο οσο πιστευεις. Το tekken το εχω φαει με το κουταλι απο το πρωτο ακομα. Η συνταγη δεν αλλαξε. Παιχνιδι μνημης, βολικοτατο γι αυτους που πασχουν απο alzheimer. Γι αυτο αλλωστε και το παιχνιδι επιτρεπει εντελως perfect play.
sledgedrumer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 παιδες το tekken ειναι θεμα κ skill κ μνημης κ να μαθαινεις τον αντιπαλο. τα περισσοτερα τυπακια εκει μεσα παιζουν μονο επιθετικα κ αν τους στριμωξεις τα βρισκουν σκουρα. Ετσι εχω νικησει μεχρι κ tekken god. Το θεμα ομως ειναι αλλο. Επαιζα τις προαλλες με εναν τυπα, Antonis κατι ηταν το ονομα του κ ειχε τον Eddy. Ε Λοιπον ο τυπος κουνιοταν λες κ τον ειχες βαλει σε fast forward η λες κ ελειπαν frames απο την κινηση του ( οταν στα καπακια επαιξα με εναν αλλο eddy εκεινος κουνιοταν κανονικα). Μετα σε μια αλλη μαχη βρισκω εναν τυπο που ειχε 0W 16L κ ηταν 1o Dan.. και τον ρωτησα πως γινεται αυτο κ μου πε οτι ηταν ps3 hacker!!! οποτε συνδιαζοντας αυτα τα δυο περιστατικα λογικα υπαρχουν τυπακια που το χουν ξεσκισει το tekken κανοντας οτι θελουν καταστρεφοντας την αισθηση του gaming!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Στο ξαναλεω αλλαξε παιχνιδι. Δεν θα δεις ασπρη μερα με το Tekken. Αυτο που τον εβλεπες να πηγαινει σε fast forward ηταν απλα latency. Το οτι υπαρχουν απλα πολλοι που κανουν "εξυπνη" εκμεταλευση του lag δεν ισχυει μονο για το tekken αλλα και για τα περισσοτερα παιχνιδια. Cheat ειναι βεβαια αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο. Βαλε στη λιστα σου προς δοκιμη τα παραπανω παιχνιδια που σου εγραψα. Αμα θες χωσε και ενα Soul Calibur μεσα. Σιγουρα πολυ καλυτερα δομημενο και αρκετα ποιο skill based απο το tekken αν και οχι στα επιπεδα του Virtua Fighter 5 (το κορυφαιο 3D fighting παιχνιδι με αρκετα μεγαλη διαφορα απο οποιοδηποτε αλλο).
sledgedrumer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στο ξαναλεω αλλαξε παιχνιδι. Δεν θα δεις ασπρη μερα με το Tekken. Αυτο που τον εβλεπες να πηγαινει σε fast forward ηταν απλα latency. Το οτι υπαρχουν απλα πολλοι που κανουν "εξυπνη" εκμεταλευση του lag δεν ισχυει μονο για το tekken αλλα και για τα περισσοτερα παιχνιδια. Cheat ειναι βεβαια αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο. Βαλε στη λιστα σου προς δοκιμη τα παραπανω παιχνιδια που σου εγραψα. Αμα θες χωσε και ενα Soul Calibur μεσα. Σιγουρα πολυ καλυτερα δομημενο και αρκετα ποιο skill based απο το tekken αν και οχι στα επιπεδα του Virtua Fighter 5 (το κορυφαιο 3D fighting παιχνιδι με αρκετα μεγαλη διαφορα απο οποιοδηποτε αλλο). Εχω παιξει πολλα προκειμενου να βρω καποιο που να μου αρεσει. Μεσα σε αυτα ηταν κ το soul calibur. Δεν μου αρεσε καθολου, για πολλους λογους. Καταρχας ειναι "θελω να γινω tekken στη θεση του tekken" κ μονο που εβαλαν το yoshimitsu στο soul calibur κ οχι το αναποδο αυτο λεει πολλα!!! ασε που ειναι καρναβαλι σκετο, αυτη η φωνη ειναι αισχος ( κ εχει κ τις μισες κινησεις, καμια σχεση με την αιγλη του yoshimitsu του tekken). Αλλα περα απο αυτο ειναι σχεδον αδυνατο να παιξω online, μονο αν μπω σε room υπαρχει πιθανοτατο να παιξω μαχη ολοκληρωμενη (αλλιως error, error κ παλι error). Οσων αφορα το street fighter αν δε ξεφυγουν απο αυτην την ηλιθια συνηθεια που ειναι σαν να παγωνουν τα frames οταν χτυπας τοτε δεν προκειται να παιξω, ειναι τελειως αντιρεαλιστικο!!! Πραγμα που το εχουν τα περισσοτερα anime-style fighting games! εξαλλου το tekken εχει τα παντα που μπορεις να ζητησεις απο ενα fighting : ΥΠΑΡΚΤΑ fighting styles, πιστευτοι χαρακτηρες, κινησεις με μεστοτητα κ ρεαλιστικη ταχυτητα, λαβες, side stepping, counter-attacks. Τα υπολοιπα πιστευω κανουν απλα προσπαθειες να του μοιασουν! Τωρα για αυτο που ανεφερα με τον Eddy, δε νομιζω να ταν lag γιατι ειχα συνδεση full κ επαιζα με τυπο απο ελλαδα, οι κινησεις μου ανταποκρινονταν αψογα σε αυτα που πατουσα χωρις καθηστερηση κλπ, κ μην ξεχνας αυτο που εγραψα για τον τυπο που με μηδεν νικες ηταν 1dan! το μονο fighting που το πλησιαζει σε εθισμο gameplay ειναι το ΜΚ, αν κ αυτο απο τη μερια του εχει πολλες ελλειψεις. Δηλ παρολο που ειναι τρισδιαστατοι οι χαρακτηρες, οι μαχες ειναι δισδιαστατες, δεν υπαρχει κανενας ρεαλισμος στις κινησεις, δεν μπορεις να κανεις side step για αποφυγη χτυπηματων ουτε να μεινεις κατω για οση ωρα θες, πραγματα που σε περιοριζουν αρκετα κ θα πρεπε κατα τη γνωμη μου ολα αυτα τα στοιχεια να ανηκουν στο αξιαγαπητο arcade-style-fighting-gaming παρελθον!
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι το soul calibur θελει να γινει Tekken στη θεση του tekken. Ειναι εκ διαμετρου διαφορετικα fighting παιχνιδια. Περα απο το γεγονος οτι το ενα χρησιμοποιει weapons based gameplay (επισης με πραγματικες πολεμικες τεχνες με οπλα) ειναι και οτι η κινηση του στο χωρο ειναι πληρως 3D μεσα στην αρενα. Το Tekken ειναι κλωτσομπουκετα και ενω εχει μια μικρη ελευθερια κινησεων στην πραγματικοτητα παιζεις μεσα σε "κλουβι". Το "κλουβι" εχει τοσο μεγεθος οσο πιανει η καμερα σε zoom out. Επιπλεον το Soul Calibur εχει μια πολυ ποιο ανοιχτη μηχανη fighting για combos και δημιουργια tactics για τη μαχη σε αντιθεση με το Tekken που ειναι καπως πατεντοποιημενη. Για το θεμα του lag αφησε τις δοκιμες γιατι δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα και ποτε. Ειναι κατι στανταρ πουσυμβαινει και θα συμβαινει σε οποιοδηποτε online παιχνιδι. Δεξου το και πανε παρακατω. Με βαση αυτα που ειπες παντως ειναι καλο νομιζω απο μερους σου να δεις και το Virtua Fighter 5 αλλα το νου σου, ειναι για masterclass παικτες. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μαθεις να παιζεις αλλα ετσι και μαθεις θα σου ειναι απλα αδυνατο να το αφησεις και να βρεις κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα