Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Χρησιμοποίησα κάτι ΚΑΛΟ... Δέν είναι τέλειο αλλά θα γίνει...μόλις στεγνώσει τελείως θα το φτιάξω. Και για την άλλη μεριά σκέφτομαι κάτι τέτοιο...
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Θα πάρω και τα 2 και θα πάω για αυτοκτονία Αν σου αρέσει εμένα μου περισσεύει. Οπως έχω ξαναπεί το κουτί είναι θέμα γούστου
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ή ξέρω γώ το περίγραμμα του κεφάλα ;;; Γιατί τόσο κακό είναι πια ;;;
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Απλά δεν είμαι τύπος του μπαμ μπουν βρε
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ε κλασικός 18χρονος φοιτητής πληροφορικής εδώ... Call + Battlefield = MyLife Ά και κάτι άλλο τίποτα αυτοκόλλητα όπως αυτά για τα λάπτοπ ξέρουμε πού βρίσκουμε ;;;;
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κάτι σαν αυτά που κολλάνε στα καπάκια του λάπτοπ. Βρε karmen μία είσαι logged in και μία logged out ;;;
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κάτι σαν αυτά που κολλάνε στα καπάκια του λάπτοπ. Στα καπάκια κολάνε τα πάντα. Εσύ τι ακριβώς θες; Βρες καμιά φώτο να μου δείξεις που είδες και σου άρεσε Βρε karmen μία είσαι logged in και μία logged out ;;; Εγώ;
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κάτι τέτοια http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20STICKERS απλά εγώ θέλω να ξέρω αν υπάρχουν τίποτα παρόμοια πουθενα για σταθερό,,, Και ναί εσύ να τώρα ας πούμε σε δείχνει έξω
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τέτοια αυτοκόλλητα μόνο αν πας σε τύπο που κάνει επιγραφές να του δώσεις σχέδιο και να στο κάνει εκτύπωση online είμαι
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τέλοσπάντων....Σκέφτομαι και τον νυχτερίδα για πλάι, ωραίο νομίζω θα φαίνεται και για να σου απαντήσω και στο Γιατί να βάψεις ένα case που είναι μαύρο μέσα έξω; που ρώτησες είναι επειδή το χρυσό-κίτρινο ταιριάζει άψογα με το μαύρο στην θέση που θα τον έχω
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για τα αυτοκόλλητα που είπα έκανα μία δική μου πατέντα Πώς θα σας φαινόταν κάτι τέτοιο είναι πρόχειρο με ζωγραφικί των Windows φανταστείτε το με το χρώμα της άλλης πλευράς και τα ανεμιστηράκια και το υπόλοιποι θα τα καλύψω με σακόυλα μάυρη...
JohnnyDragon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν το αφήνεις μαμά καλύτερα...? Να έχεις υπόψιν σου ότι η βαφή με σπρέι = μάπα βαφή. Σε λιγότερο απο ένα χρόνο θα έχει γίνει μάπα, ακόμα και αν έχεις περάσει βερνίκη (πάλι σε σπρει). Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θες αεροσυμπιεστή με πιστόλη και χρώμα αυτοκινήτου. Επίσης το βερνίκη δεν το βάζεις όποτε να ναι. Πρέπει να πέσει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δέσει στο χρώμα. Και φυσικά όχι βερνίκι σε σπρέι.
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν το αφήνεις μαμά καλύτερα...? Να έχεις υπόψιν σου ότι η βαφή με σπρέι = μάπα βαφή. Σε λιγότερο απο ένα χρόνο θα έχει γίνει μάπα, ακόμα και αν έχεις περάσει βερνίκη (πάλι σε σπρει). Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θες αεροσυμπιεστή με πιστόλη και χρώμα αυτοκινήτου. Επίσης το βερνίκη δεν το βάζεις όποτε να ναι. Πρέπει να πέσει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δέσει στο χρώμα. Και φυσικά όχι βερνίκι σε σπρέι. Καλά μην βαράς Πρώτη φορά προσπάθησα και εγώ... Απο την επόμενη βλέπουμε τα σωστα... Πάντως το side panel και πάνω μπροστά ( κάτω απο τα χρώματα παραλλαγής ) που μου ξέφυγε θα μείνει έτσι για κάμποσο καιρό. Τώρα το υπόλοιπο μάλλον μαμά με βλέπω να το αφήνω.
JohnnyDragon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν βαράω! Απλώς σου λέω να αποφύγεις το σπρέι γιατι μετά απο λίγο καιρό θα γίνει σκ***α και θα θες πάλι απο την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα