Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα κάτι ΚΑΛΟ...

post-220151-0-37767700-1327068187_thumb.jpg

post-220151-0-99423600-1327068193_thumb.jpg

Δέν είναι τέλειο αλλά θα γίνει...μόλις στεγνώσει τελείως θα το φτιάξω.

Και για την άλλη μεριά σκέφτομαι κάτι τέτοιο...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα πάρω και τα 2 και θα πάω για αυτοκτονία :P

Αν σου αρέσει εμένα μου περισσεύει. Οπως έχω ξαναπεί το κουτί είναι θέμα γούστου

Δημοσ.

Ε κλασικός 18χρονος φοιτητής πληροφορικής εδώ... Call + Battlefield = MyLife :D

Ά και κάτι άλλο τίποτα αυτοκόλλητα όπως αυτά για τα λάπτοπ ξέρουμε πού βρίσκουμε ;;;;

Δημοσ.

Κάτι σαν αυτά που κολλάνε στα καπάκια του λάπτοπ.

Στα καπάκια κολάνε τα πάντα. Εσύ τι ακριβώς θες;

Βρες καμιά φώτο να μου δείξεις που είδες και σου άρεσε

Βρε karmen μία είσαι logged in και μία logged out ;;;

Εγώ; :whistle:

Δημοσ.

Τέτοια αυτοκόλλητα μόνο αν πας σε τύπο που κάνει επιγραφές να του δώσεις σχέδιο και να στο κάνει εκτύπωση

online είμαι :P

Δημοσ.

Τέλοσπάντων....Σκέφτομαι και τον νυχτερίδα για πλάι, ωραίο νομίζω θα φαίνεται και για να σου απαντήσω και στο

Γιατί να βάψεις ένα case που είναι μαύρο μέσα έξω;
που ρώτησες είναι επειδή το χρυσό-κίτρινο ταιριάζει άψογα με το μαύρο στην θέση που θα τον έχω :-D
Δημοσ.

post-220151-0-10485300-1327120966_thumb.jpgΓια τα αυτοκόλλητα που είπα έκανα μία δική μου πατέντα post-220151-0-21148200-1327120953_thumb.jpg

Πώς θα σας φαινόταν κάτι τέτοιο post-220151-0-64605000-1327121371_thumb.jpg είναι πρόχειρο με ζωγραφικί των Windows φανταστείτε το με το χρώμα της άλλης πλευράς και τα ανεμιστηράκια και το υπόλοιποι θα τα καλύψω με σακόυλα μάυρη...

Δημοσ.

:fear: δεν το αφήνεις μαμά καλύτερα...?

Να έχεις υπόψιν σου ότι η βαφή με σπρέι = μάπα βαφή. Σε λιγότερο απο ένα χρόνο θα έχει γίνει μάπα, ακόμα και αν έχεις περάσει βερνίκη (πάλι σε σπρει).

Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θες αεροσυμπιεστή με πιστόλη και χρώμα αυτοκινήτου. Επίσης το βερνίκη δεν το βάζεις όποτε να ναι. Πρέπει να πέσει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δέσει στο χρώμα. Και φυσικά όχι βερνίκι σε σπρέι.

Δημοσ.

:fear: δεν το αφήνεις μαμά καλύτερα...?

Να έχεις υπόψιν σου ότι η βαφή με σπρέι = μάπα βαφή. Σε λιγότερο απο ένα χρόνο θα έχει γίνει μάπα, ακόμα και αν έχεις περάσει βερνίκη (πάλι σε σπρει).

Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θες αεροσυμπιεστή με πιστόλη και χρώμα αυτοκινήτου. Επίσης το βερνίκη δεν το βάζεις όποτε να ναι. Πρέπει να πέσει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δέσει στο χρώμα. Και φυσικά όχι βερνίκι σε σπρέι.

Καλά μην βαράς :shock: Πρώτη φορά προσπάθησα και εγώ... Απο την επόμενη βλέπουμε τα σωστα... Πάντως το side panel και πάνω μπροστά ( κάτω απο τα χρώματα παραλλαγής ) που μου ξέφυγε θα μείνει έτσι για κάμποσο καιρό. Τώρα το υπόλοιπο μάλλον μαμά με βλέπω να το αφήνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...