Mystrider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Εχω μια Sounblaster X-Fi Extreme Music, παλιά κάρτα σχετικά, μόλις αγόρασα μια mobo της Gigabyte με nboard High Definition card που λέει είναι Dolby theater κλπ, αναρωτιέμαι ποιά θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε.
xlomo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις 5.1 ηχεία βάλε την X-fi για να μπορείς να ακούς μουσική από όλα .
Mystrider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ακουστικά έχω που υποστηρίζουν surround, δλδ η X-Fi είναι καλύτερη? H mobo λέει πως υποστηρίζει Dolby Theater 7.1
xlomo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Με τα ακουστικά δεν θα δεις διαφορά ανάμεσα στις 2, ίσως να σε βολέψει πιο πολύ η onboard για να τα συνδέεις από το μπρος μέρος του κουτιού πιο εύκολα.
Mystrider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ποια ειναι καλύτερη σαν κάρτα ήχου?
xreokopia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Εχω μια Sounblaster X-Fi Extreme Music, παλιά κάρτα σχετικά, μόλις αγόρασα μια mobo της Gigabyte με nboard High Definition card που λέει είναι Dolby theater κλπ, αναρωτιέμαι ποιά θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Συνηθως οι pci καρτες ηχου σε σχεση με τις onboard ειναι η μερα με τη νυχτα. Βαλε ενα driving game και τσεκαρε μια με την pci και μια με την onboard, θα καταλαβεις ευκολα τη διαφορα.
Candlemass Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ό,τι σου είπαν οι παραπάνω. Μην κολλάς στην παλαιότητα, η κάρτα είναι πολύ καλή. Στα μεγάλα συν είναι ότι διαθέτει το EMU20K1 τσιπάκι για hardware acceleration, σε συνδυασμό με τα 109dB SNR και τις software βελτιστοποιήσεις (crystalizer + cmss 3d) είναι πολύ καλύτερη λύση. 7.1 είναι και η XtremeMusic, το Dolby "Theater" που βλέπεις στην onboard σημαίνει απλά ότι υποστηρίζει (σε επίπεδο hardware) τα codecs της Dolby, κάτι που φυσικά κάνει και η x-fi. Απλά ΜΗΝ βάλεις τους drivers του CD, ΟΥΤΕ αυτούς του site της creative, αλλά τους enhanced από τον DanielK (SB X-Fi Series Support Pack 2.5 από εδώ : http://forums.creative.com/showthread.php?t=587995 - διάβασε και τα σχόλια ή αλλιώς το SB X-Fi PCI Install Disc 1.0 από εδώ : http://forums.creative.com/showthread.php?t=556496 για την ολοκληρωμένη σουίτα).
Mystrider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ευχαριστώ θα το δοκιμάσω με τους drivers που μου είπες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 αν είναι η Extreme Music με τις επίχρυσες επαφές είναι πράγματι αρκετά καλύτερη από την συντριπτική πλειοψηφία των onboard, απλά παίζει να σε παιδέψουν λίγο οι drivers της Creative...
Mystrider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτή ειναι, απλά τα ακουστικά δεν έχουν jack αλλα USb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η κάρτα ήχου σε αυτή την περίπτωση τότε...
Mystrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις, οτι δεν παιζει ρόλο η κάρτα οταν ειναι συνδεδεμένα τα ακουστικά η τα ηχεία με usb? Πάλι απτην κάρτα ήχου δεν επεξεργάζεται ο ήχος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι σίγουρος...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ναι δεν έχει καμια σχέση η κάρτα ήχου όταν τα ηχεία η τα ακούστηκα συνδέονται με usb, έχουν δικό τους dac πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα