aios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Έχω ένα Aspire 5684WLMI, το αγόρασα πριν 5 χρόνια και μου βγήκε πολύ καλό. Έχει εγκατεστημένα τα xp home και έχει 2 partitions (σε FAT32): 1) C και 2) D (acerdata). Θέλω να βάλω τα xp professional (έχω άδεια από τη σχολή και δε θέλω να πάει χαμένη) και δε θέλω να χρησιμοποίησω το e-recovery της Acer. Σε περίπτωση που κάνω format (σκοπεύω την επόμενη εβδομάδα), αν διαμορφώσω 1 partition σε NTFS, πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα? Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jim_p Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξερω αν πιανεται για λυση, αλλα... Εφοσον κανεις backup τα δεδομενα σου, βρεις drivers κλπ, γιατι να μην κανεις φορματ και τα 2 σε ntfs? Εκτος αν εννοεις να τα ενωσεις και τα 2 σε 1 partition.
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Έχω ένα Aspire 5684WLMI, το αγόρασα πριν 5 χρόνια και μου βγήκε πολύ καλό. Έχει εγκατεστημένα τα xp home και έχει 2 partitions (σε FAT32): 1) C και 2) D (acerdata). Θέλω να βάλω τα xp professional (έχω άδεια από τη σχολή και δε θέλω να πάει χαμένη) και δε θέλω να χρησιμοποίησω το e-recovery της Acer. Σε περίπτωση που κάνω format (σκοπεύω την επόμενη εβδομάδα), αν διαμορφώσω 1 partition σε NTFS, πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα? Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα,μπορείς να το κάνεις ntfs,μπορείς να κάνεις και το δεύτερο χωρίς να χάσεις καν τα δεδομένα το λέει και η «μαμά»
aios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, να είστε καλά. Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα να έχω 2 partitions (ένα για προγράμματα, ένα για δεδομένα). Απλά θα τα διαμορφώσω σε NTFS και θα βάλω τα xp professional. Βλέπουμε από εβδομάδα, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα ποστάρω. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα