Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα για να κληνει το θεμα οι ssd ειναι απολυτος λογικο να εχουν χαμιλοτερη καταναλοση δε εχουν κινητα μεροι!!! και για το ποσο σοβαρα με παιρνεις ειναι δικαιομα σου και δικαιομα του καθενος!!!

ενας απλος δισκος εχει περισοτερη καταναλοση ρευματος και θερμοτιτα απο εναν ssd απο κει και περα τι να σου αν σε σενα δεν εκανε διαφορα προβλημα σου!!!

και αν ησουν σωστος δεν θα χαλουσες το ποστ του παιδιου θα μπορουσες και να στειλεις πμ η να πεις την γνωμη σου χωρεις ειρωνεια μονο απ αυτο φαινετε ο χαρακτηρα σου !!!! καλο σου βραδυ

και για του λογου το αληθες δες εδω ssd vs hdd

Κατανάλωση ενέργειας : Οι δίσκοι SSD καταναλώνουν 30-60% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς Hdds.

εκτος αν λεει ψεματα και εδω!!!!

Δημοσ.

ε και; η διαφορά στη μπαταρία ούτε 5 λεπτά διαφορά δεν έχει αν θες να το καταλαβεις έχει καλώς αν όχι πάλι συνέχισε να πιστευεις ότι πηρες 1-2 ώρες έξτρα αυτονομίας απο την αλλαγή του SSD.

πάρε και ένα benchmark να μην τρελένεσαι τσάμπα.

http://www.anandtech.com/show/3734/seagates-momentus-xt-review-finally-a-good-hybrid-hdd/7

το "χαλάμε" γιατί απλώς λες πράγματα που δεν ισχύουν και μπορέι κάπιος αλλος να το πιστέψει.

Δημοσ.

ε και; η διαφορά στη μπαταρία ούτε 5 λεπτά διαφορά δεν έχει αν θες να το καταλαβεις έχει καλώς αν όχι πάλι συνέχισε να πιστευεις ότι πηρες 1-2 ώρες έξτρα αυτονομίας απο την αλλαγή του SSD.

πάρε και ένα benchmark να μην τρελένεσαι τσάμπα.

http://www.anandtech.com/show/3734/seagates-momentus-xt-review-finally-a-good-hybrid-hdd/7

το "χαλάμε" γιατί απλώς λες πράγματα που δεν ισχύουν και μπορέι κάπιος αλλος να το πιστέψει.

+1

Δεν παιζει να αυξηθηκε η αυτονομια του φορητου "1 με 2 ωρες " , δηλαδη 30-100% παραπανω απλα βαζοντας ssd και αντικαθιστοντας τον hdd, που καιει ετσι κι αλλιως ελαχιστα σε σχεση με την οθονη , τον επεξεργαστη κλπ.

Κατανάλωση ενέργειας : Οι δίσκοι SSD καταναλώνουν 30-60% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς Hdds.

Εχεις ιδεα τι ποσοστο της συνολικης καταναλωσης ενος φορητου αποτελει η καταναλωση του σκληρου δισκου?

Ξερεις ποσο παραπανω καιει ο επεξεργαστης και η οθονη?

Ακομα και 90% χαμηλοτερη καταναλωση να ειχε ο ssd (που δεν εχει) αν αποτελει μονο πχ το 10% της συνολικης καταναλωσης του φορητου, τοτε η αυτονομια του αν μπει ssd δεν μπορει να αυξηθει πανω απο 10% .

Δημοσ.

Και ετσι να ειναι η ειρωνεια και ο χλεβασμος ηταν περιτα εγω ειπα απλα τι διαπιστοσα στο δικο μ το λαπτοπ τωρα φταιει ο ssd τα lion. Ή ηταν τυχαιο δεν ξερω το συμπερασμα μ ειναι οτι το λαπτοπ εγινε ποιο γρηγορο ποιο σταθερο και με καλυτερη αυτονομια

Δημοσ.

Οσο αφορά τον σκληρό εχει συζητηθει απειρες φορες για ssd οι καλυτεροι σε σχεση τιμη--αποδοση με βραβεια εγγυησεις και full support για mac ελάχιστα μεταφορικά κλπ...

OWC

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα Macbook Pro 13" mid 2009 με έναν WD Black 500gb και σκέφτομαι αναβάθμιση σε SSD γιατι ο Black είναι το μονο πράγμα που ακούγεται, και ειναι κρίμα ενα laptop να είναι θορυβώδες λόγο σκληρού. Έχω ήδη ψάξει στο Google σχετικά θέματα και έχω μπερδευτεί εντελώς γιατι ακούς εκ διαμέτρου αντίθετες αποψεις για τους ίδιους σκληρους και τη συμβατοτητα τους με mac. Προσωπικά με ενδιαφέρει να έιναι χωρητικότητας 120-128 gb ο ssd γιατι θα έχω 2 partitions ενα με Lion και ένα με bootcamp-windows 7.

Έχω το EFI 1.7 firmware, περιμένω απόψιες εμπειρίες με SSD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...