Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την εφαρμογη setcpu.Εχω κανει o/c στο κινητο μου και εχω φτιαξει καποια προφιλ για το o/c ωστε να μην δουλευει στο φουλ συνεχεια.Μπορειτε να μου πειτε για το βασικο προφιλ και οχι σε αυτα που φτιαχνεις οταν ειναι κλειστη η οθονη,ή οταν εισαι κατα την διαρκεια κλησεων κ.τ.λ. ποια ειναι η καλυτερη επιλογη scaling?

Δημοσ.

Στο optimus με την ιδια εφαρμογη οταν ειναι οφ η οθονη εχω 503-816. Δεν θα εχουμε τα ιδια hrz αλλα θα σου γραψω το προφιλ μου και θα σου εξηγησω το καθενα μηπως παρεις καμια ιδια

normal 503-1504

temp>72 216-816 βαλβιδα ασφαλιας

in call 816-1100 για να μην υπαρχουν laggaρισματα και χασω κλησεις απο αυτο

screen off 503-816 για οικονομια μπαταριας και να μην laggaρει οταν το ανοιγω

charging ac 503-1216 για προστασια απο θερμοπληξια μιας και οταν φορτιζει απο AC ζεστενετε παραπανω

charging usb 503-1408 το ιδιο αλλα πιο soft

battery <15% 503-1015 για να μου βγαλει αυτο το λιγο παραπανω αν χρειαστει

temp > 65c 503-1216 αν αρχισει να ζεσταίνεται πολυ

temp > 57 503-1408 αν αρχισει να ζεσταίνεται λιγο

Σαφως και παιζουν ρολο τα voltages του kernel ομως ο kernel dev εχει υποψιν τη δικη του συσκευη. Καθε συσκευη εχει δικες της ανοχες στο max αλλα και στο min mv/Mhz

O tegra που εχω εγω μπορει να δουλευει με τα 770mv που ειναι το ελαχιστο του στα 503Mhz οποτε δεν εχει νοημα να τα ριξω κιαλλο. Απο εκει και περα μην νομιζεις οτι αν του δωσεις πχ 503-1504 θα παιζει εκει. Μονο αν χρειαστει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...