Προς το περιεχόμενο

Golden Deals - 165€ από 400€ Panasonic Lumix FT3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα παγάκια ήταν αυτά : http://www.inthebox....ts/whiskystones . Συσκευασία υπομέτρια από ανθρωπινό χέρι .

ok δεκτο τετοιο λαθος παιζει να συμβει..

Γιατι στην αρχη καταλαβα το κουτι της μηχανης με παγακια απο το super market...και λεω δεν παιζει τετοιο λαθος...οκ αντε να δουμε.

Δημοσ.

Αρχίζει να βρωμάει η υπόθεση... Απο σήμερα το πρωί ο κωδικός της ACS που μου στείλανε, δεν έμφανίζει τίποτα στο site... Κενά όλα...

Δημοσ.

Εγω ειναι σήμερα να την πάρω αλά ακόμα τίποτα

Και τους τόνισα ότι θα υπάρχει άτομο σπίτι που θα περιμένει

Βέβαια λέει στο σάιτ της acs ότι το εχουν στο κατάστημα του Πειραιά

Για να δούμε μεχρι το βράδυ

Δημοσ.

Εγω ειναι σήμερα να την πάρω αλά ακόμα τίποτα

Και τους τόνισα ότι θα υπάρχει άτομο σπίτι που θα περιμένει

Βέβαια λέει στο σάιτ της acs ότι το εχουν στο κατάστημα του Πειραιά

Για να δούμε μεχρι το βράδυ

Νομίζω η ACS δεν φέρνει σπίτι σαββατοκύριακο χωρίς έχτρα χρέωση . Για να το πάρεις σήμερα πήγαινε ο ίδιος αλλιώς θα στο φέρουν σπίτι Δευτέρα. Αν πας σήμερα περιμένω νεώτερα και ελπίζω το λάθος να ήταν μόνο σε μένα.

Δημοσ.

Με ενημερωσαν τηλεφωνικα(αυτοι με καλεσαν) οτι παραλαμβανω Τριτη κ με ρωτησαν ποιο διωρο με βολευει.Αναμενουμε

Δημοσ.

Απο το inthebox μου είπαν σήμερα αλλιώς Δευτέρα και μάλιστα τους είπα αν ειναι σίγουροι και μου είπαν ναι

Πάντως που πήγα μεχρι τον πειραιά στην acs ήταν κλειστό

Στο σάιτ γράφουν απο προχθές για παράδοση 20 την Δευτέρα ας κάνουμε υπομονής

Έτσι και αλλιώς το είχα βάλει να μου έρθει με courier και έξτρα χρέωση και καλα

Δημοσ.

ok δεκτο τετοιο λαθος παιζει να συμβει..

Γιατι στην αρχη καταλαβα το κουτι της μηχανης με παγακια απο το super market...και λεω δεν παιζει τετοιο λαθος...οκ αντε να δουμε.

Αντι για μηχανη παγακια ?

Δημοσ.

Μπορει να χαρακτηριστει σαν ανθρωπινο λαθος γιατι ηταν προιον του μαγαζιου και ισως μπερδεψαν τους παραληπτες.

Στην αρχη καταλαβα πως ειχαν ανοιξει το κουτι της καμερα και εβγαλαν τη μηχανη και εβαλαν παγακια και το εστειλαν.Αυτο δεν ειναι ανθρωπινο.

Αντι για μηχανη παγακια ?

Δημοσ.

Υπο νορμαλ συνθηκες θα συμφωνουσα, βλεποντας ομως οτι εχουν ακυρωθει ολες οι αποστολες απο τις 15και μετα ειναι καπως παραξενο.

Δημοσ.

Σας καλησπερίζω, είμαι νέο μέλος.

Έχω αγοράσει και εγώ κουπόνι απο το Crazydeals για τη lumix.

Το κουπόνι αγοράστηκε από το CRAZYDEALS στις 27/01/2012. Σχετική αίτηση αγοράς με τον κωδικό του κουπονιού από το κατάστημα INTHEBOX έγινε στις 29/01/2012 . Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση από Inthebox η φωτογραφική μηχανή θα έπρεπε να παραδοθεί στις 15/02. Αυτό δε συνέβη και η ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι η παράδοση θα γινόταν στις 16/02. Ούτε όμως τότε έγινε η παράδοση. Αντίστοιχα για αυτό το πρόβλημα η υπεύθυνη του ΙΝΤΗΕΒΟΧ επικαλέστηκε πρόβλημα με την παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία ότι έγινε κάπου αλλού η παράδοση. Τέλος κλείστηκε νέο ραντεβού για την παράδοση για σήμερα 18/02. Προφανώς ούτε σήμερα έγινε κάποια παράδοση.

Αναμένω και ανυσυχώ.

Δημοσ.

Ολοι εχετε παρει κωδικο?Γιατι εγω δεν εχω παρει αν και τους εχω στειλει προχθες και σημερα mail διχως απαντηση...

Δημοσ.

Μόλις μου έστειλαν και email από το InTheBox

Καλησπέρα σας κύριε *******.

Προφανώς μπερδεύτηκαν οι ετικέτες των παραγγελιών και λάβατε παραγγελία άλλου πελάτη.

Θα έχετε παραλάβει μέχρι την Τετάρτη το προϊόν σας.

Κρατηστε παρακαλούμε τα παγάκια ως δώρο για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη γι αυτό.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...