ThanosA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 an kai δεν εχω παρει ακομα κωδικο... Μεγάλες εκπτώσεις! Γιατί; In InTheBoxΑγαπητοί φίλοι, Πολλοί από εσάς έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να "κρύβεται" πίσω από τις μεγάλες εκπτώσεις που εμφανίζουμε σε διάφορα προϊόντα μας. Σε κάποια μάλιστα, οι εκπτώσεις είναι αρκετά κάτω από το κόστος μας. Το InTheBox είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλει να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και συνηθισμένα, προωθώντας προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη, αλλά κυρίως προϊόντα που έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα. Όπως κάθε νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να διαφημιστεί για να το γνωρίσει και το κοινό, έτσι και στο InTheBox κινούμε τοInternet Marketing με λίγο διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα. Τι σημαίνει αυτό; Αντί να δαπανήσουμε x ευρώ σε διαφημιστικές καμπάνιες οι οποίες θα "ενοχλούν" τα μάτια σας στο διαδίκτυο, προτιμούμε ναδαπανήσουμε το x ποσό αυτό, προσφέροντάς σας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές! Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε άμεσα ως καταναλωτής σε μία περίοδο μεγάλης κρίσης και εμείς κερδίζουμε από το ότι άμεσα γνωρίζετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Με λίγα λόγια, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για να μας βλέπετε σε διαφημίσεις μέσω Google, Facebook ή άλλων σελίδων,προτιμούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα αυτά προσφέροντάς σας προϊόντα σε τιμές κάτω του κόστους. Θεωρούμε πως σε περίοδο μεγάλης κρίσης, η κίνησή μας αυτή εξυπηρετεί άμεσα κάθε νέο πελάτη μας και αυτή είναι η 1η μας προτεραιότητα. Η δική σας εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα στήριξή σας και προτίμησή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του InTheBox και το mail που εστειλαν Αγαπητoί GoldenDealers, Θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε ότι έχετε παραλάβει την Panasonic Lumix που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα inthebox.gr, με κουπόνι του Goldendeals, προκειμένου να προχωρήσουμε στην πληρωμή του προμηθευτή μας. Παρακαλούμε πολύ, ενημερώστε μας σχετικά, απαντώντας σε αυτό το email ή στέλνοντας την απάντησή σας στο[email protected]. Eάν δεν έχετε παραλάβει το προϊόν, παρακαλούμε πολύ, στείλτε μας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας, ώστε να σας καλέσουμε άμεσα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία καθώς και για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που δείχνετε στο GoldenDeals.gr!
papeipa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Σας διαβεβαιώνουμε και σας υποσχόμαστε πως όλες οι παραγγελίες θα εκτελεστούν και όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν, ανεξάρτητα με το αν αυτά είναι Samsung 3D με 399€ ή κούπα Keep Cup με 8€. Για εμάς οι πελάτες δε διαχωρίζονται ανάλογα με το ποσό της αγοράς τους, ούτε πρόκειται να εξυπηρετήσουμε γρηγορότερα τα μεγάλα Deals από τα μικρότερα. Μάλιστα, επειδή δε μας πτοούν τα αρνητικά δημοσιεύματα, αλλά μας δίνουν ενέργεια για ακόμη περισσότερα πράγματα, σας ενημερώνουμε πως ενδέχεται κάποιοι από τους αγοραστές της Samsung 3D να λάβετε το ίδιο μοντέλο σε περισσότερες ίντσες (37’’ ή 40’’) και κάποιοι από τους αγοραστές Lumix κάρτες μνήμης 16GB ώς 32GB ή προστατευτικές θήκες. Με βάση ποια κριτηρια , αυτοι οι "καποιοι" θα επωφεληθουν δωρα αξιας 25 έως 200 ευρό, από την στιγμή που λιγο πιο πάνω αναφέρει οτι "δεν διαχωρίζονται για αυτους οι πελατες "? Ή όλοι ή κανένας κυριοι. Όλα τα άλλα είναι διακρίσεις.
axidousgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι θα παραδοθει το Σαββατο η καμερα Ελπιζω να την παρω Τωρα οποιος ειναι τυχερος και παρει τα δωρακια του ας ειναι
iguana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ποια δωράκια?Την μηχανή να πάρουμε και ευχαριστημένοι θα είμαστε!Εμένα λέει παράδοση μέχρι 17 αλλά στο acs δεν φαίνεται ακόμα τίποτα με τον κωδικό μου..
axidousgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ας κάνουμε υπομονη μεχρι την Δευτέρα και μετα βλέπουμε Απο ότι εχω καταλάβει δεν τους έχει δώσει τα λεφτά το σάιτ των προσφορών και περιμένει απο εμάς feedback να ενημερωθεί Θα περιμένω Σάββατο θα κλειστώ μέσα να περιμένω και απο Δευτέρα θα δω τι θα πράξω
eric_in Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Και αν δεν έχουμε πάρει κωδικό απο acs ακόμα ;;;; Και τι γίνετε μ' αυτούς που ήταν με CrazyDeals και όχι με GoldenDeals ;;;; Εμένα η παραγγελία απο CrazyDeals από 28.01.2012 είναι ακόμα σε ... Κατάσταση παραγγελίας: Επιβεβαιωμένη Αριθμός παραγγελίας: 00001385 Μήπως η Κα. Μ. Πρεβεζάνου να δώσει και λίγο τα φώτα της και από δω(για τις φωτογραφικές εννοώ). Όχι τπτ άλλο αλλά ήρθε σήμερα η πιστωτική και έχει χρέωση CrazyDeals από 29.01.2012 !!
Errik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ απο crazydeals την πήρα, και έχω λάβει κωδικό ACS... Δεν έχει αποσταλεί ακόμα αλλά μάλλον θα αποστελεί την Δευτέρα... (λπίζω... )
iguana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ απο crazydeals την πήρα, και έχω λάβει κωδικό ACS... Δεν έχει αποσταλεί ακόμα αλλά μάλλον θα αποστελεί την Δευτέρα... (λπίζω... ) Παρομοίως...Περιμένουμε την Δευτέρα , χωρίς μεγάλη αισιοδοξία προσωπικά..
eric_in Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η Δευτέρα έγινε Τρίτη πριν λίγο. Αφού τους πήρα εγώ τηλ για να δω τι γίνεται μου έδωσαν και τον ομαδικό κωδικό Acs που δεν μου είχε σταλεί ποτέ και χωρίς βέβαια να έχει αλλάξει κάτι στο status της παραγγελίας μου που παραμένει απλά στο "Επιβεβαιωμένη". Έχει χαθεί λίγο η μπάλα νομίζω. Από την άλλη βέβαια τα κορίτσια στο τηλ κέντρο(μίλησα με 2 διαφορετικές) προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούν για να τα λέμε όλα.
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Η Δευτέρα έγινε Τρίτη πριν λίγο. Αφού τους πήρα εγώ τηλ για να δω τι γίνεται μου έδωσαν και τον ομαδικό κωδικό Acs που δεν μου είχε σταλεί ποτέ και χωρίς βέβαια να έχει αλλάξει κάτι στο status της παραγγελίας μου που παραμένει απλά στο "Επιβεβαιωμένη". Έχει χαθεί λίγο η μπάλα νομίζω. Από την άλλη βέβαια τα κορίτσια στο τηλ κέντρο(μίλησα με 2 διαφορετικές) προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούν για να τα λέμε όλα. Συνηθως οτι τους λενε τα αφεντικα λενε....Στο τελος το αποτελεσμα μετραει ομως. Αληθεια με τις Panasonic ποτε λιγει το χρονικο οριο του 1 μηνα ?
eric_in Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λογικό να λένε ότι τους πουν. Από crazydeals παραγγελία 28.01 αν βάλεις τις 20 εργάσιμες τότε πρέπει μέχρι 24.02 να έχουμε παραλλάβει.
VasilisEEE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τα έγραψα και στο topic της τηλεόρασης που τα διαβάζουν περισσότεροι. Εγώ έχω παραγγείλει την Φωτογραφική . Θα μου την στελναν χτές οποτε σήμερα το πρωι τσεκάρω το σιτε της ACS και βλέπω ότι έχει φτάσει Τούμπα που μένω . Super και ξεκινάω να πάω , βρίσκουν το πακέτο και μου το φέρνουν . Κάτι δεν μου άρεσε στο μέγεθος ( μικρό και στενό ) και στο βάρος ( δηλωμενο 1,6 κιλά και δεν ήταν ούτε 200 γρ. ) και παρουσία του υπαλλήλου της ACS το ανοίγω .... Τώρα τι κάνουμε ; Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν : ή ( αγαθά σκεπτόμενος ) έκαναν λάθος και περιμένω να μου στείλουν άμεσα την φωτογραφική ή πρόκειται περί απάτης και απαιτώ από το GoldenDeals με το οποίο έχω κάνει την συναλλαγή την πλήρη αποζημίωση μου. Υ.Γ 1. Δεν πίνω και αλκοόλ να χρησιμοποιούσα τουλάχιστον τα παγάκια !!! 2. Το τηλέφωνο του inthebox δεν απάντα σήμερα 3. Με πήραν μόλις τηλέφωνο από το τμήμα ασφαλείας της ACS και μου είπαν ότι το ψάχνουν και αυτοί. Και το email που έστειλα σε inthebox και GoldenDeals Καλημέρα , Ονομάζομαι Ε****** Βασίλειος και έχω αγοράσει την προσφορά «165€ για μια φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix FT3, με κάμερα 12.1MP, αδιάβροχη στα 12 μ., με ενσωματωμένο GPS και 3D Mode, freeze-proof μέχρι τους -10 βαθμούς C, από το ηλεκτρονικό κατάστημα InTheBox (τι άλλο να ζητήσει κανείς!),» από το GoldenDeals.gr με κωδικό συναλλαγής ******** και αριθμό παραγγελίας (email από το InTheBox την 23/1/2012): 00001090. Η αποστολή είχε προγραμματισθεί για τις 17/02 με αρ αποστολής ACS: ******** και πηγαίνοντας σήμερα να παραλάβω από το κατάστημα ACS Τούμπας αντιλήφθηκα ότι το μέγεθος ήταν μικρό και στενό και δεν αναλογούσε σε κουτί φωτογραφικής μηχανής και το βάρος ενώ ήταν δηλωμένο 1,6 κιλά δεν ήταν ούτε 200 γρ. και παρουσία του υπαλλήλου της ACS ( το ονοματεπώνυμο του οποίου είναι στην διάθεσή σας ) το άνοιξα οπού και διαπίστωσα ότι αντί της φωτογραφικής μηχανής Panasonic Lumix FT3 μέσα υπήρχε το προιον " Whisky Stones - Παγάκια που δε λιώνουν " της εταιρίας σας link το οποίο ουδέποτε έχω παραγγείλει . Φωτογραφία του πακέτου την στιγμή της παραλαβής σας επισυνάπτω. Απαιτώ την άμεση αποστολή της φωτογραφικής μηχανής την οποία έχω προπληρώσει διαφορετικά θα προβώ σε όλα τα απαιτούμενα νομικά μέσα . Το τηλέφωνο μου είναι 69******* στο οποίο περιμένω τυχόν νεότερα από εσάς. Με εκτίμηση, Βασίλης Ε****** Υ.Γ 1. Για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του GoldenGroup στο οποίο κοινοποιείτε το παρών ο αρχικός αριθμός του αιτήματός μου είναι TDA-***-***** 2. Η παρούσα επιστολή θα δημοσιοποιηθεί και στο forum του insomnia.gr για να λάβουν γνώση και άλλοι ενδιαφερόμενοι Μόλις επικοινώνησε μαζί η κυρία Πρεβεζάνου και μου είπε ότι είναι ανθρώπινο λάθος και ότι θα μου αποστείλουν άμεσα την φωτογραφική. Στο τηλέφωνο ακούστηκε ειλικρινής και ελπίζω όντως να είναι . Νεότερα από Δευτέρα λοιπόν .... Υ.Γ 1.Όχι τίποτα άλλο θα μου μείνει αμανάτι και η 8GB class 10 SD που παρήγγειλα ταυτόχρονα με την φωτογραφική από το ebay και έχει έρθει εδώ και 1 εβδομάδα .... 2. Το τμήμα ασφαλείας της ACS πολύ εξυπηρετικό . Μπράβο τους .
ThanosA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τα παγακια ειναι προιον το μαγαζιου ? Γιατι μονο ετσι μπορει να εγινε ανθρωπινο λαθος...Η συσκευασια ηταν της μηχανης?
eliassot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ας μην πανικοβαλλόμαστε. Υπομονή 2-3 μέρες και μετά ορμάμε
VasilisEEE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τα παγάκια ήταν αυτά : http://www.inthebox.gr/index.php/shop/home-gadgets/whiskystones . Συσκευασία υπομέτρια από ανθρωπινό χέρι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις