iguana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά Παρασκευή 2 η ώρα αν δεν έχω παραλάβει ζητάω ακύρωση από crazydeals ,Inthebox, και πιστωτική και ετοιμάζω και μια αγωγούλα. Υ.Γ. Με acs έχει επικοινωνήσει κανέις να επιβεβαιώσειαν ισχύουν όλα αυτά περι παραγγελιών κτλ κτλ? Υ.Γ.2 Το έκανα μόλις τώρα μου είπαν ότι ο κωδικός ο αρχικός δεν βγάζει αποτέλεσμα , πιθανόν το κατάστημα να είχε δεσμέυσει κωδικούς προκειμένου να αποστείλει προιοντα αλλά αφού δεν έχω προσωπικό κωδικο προφανως δεν απεσταλησαν ποτέ αυτά τα προιοντα στην acs. Η acs κάνει maximum 2 μερες να παραδόσει από την στιγμή που παραλάβει το προιον.
bigN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος εδω περα, ας μας ενημερώσει τι πρεπει να κάνουμε για μια μαζική αγωγη....
ThanosA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερωτηση..Υπαρχει περιπτωση να γραφει καπου στους ορους συγκεκριμενο χρονικο διαστημα για ακυρωση και αποζημιωση? Γιατι προσπαθω να σκεφτω αν ειναι απατη τι προσπαθουν να κερδισουν με το να μας ενημερωνουν ωστε να μην παμε σε μαζικη ακυρωση....
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απατη δεν ειναι, θα τις παρετε ολοι (η εστω οι περισσοτεροι), το ζητημα ειναι πως πριν 30 μερες ο προμηθευτης μπορει να ειχε τιμη Α και τωρα να εχει τιμη Β οποτε ολη αυτη η καθυστερηση να οφειλεται σε αυτο....Ολα πιθανα ειναι, οπως ειπε ενας φιλος καποιες σελιδες πριν οι εταιρειες πανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι.
axidousgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα απάντηση απο golden deals ότι έχει δεσμευτεί το inthebox σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλιώς θα επιστραφεί το πόσο στην κάρτα που είχα δηλώσει Για να δούμε Ανεξάρτητα πάντως αν το μαγαζί το έκανε για διαφήμιση , τελικά κατάφερε να κάνει το αντίθετο και μάλιστα σε τέτοιες εποχές Τεσπα θα δούμε μεχρι Παρασκευή πρωί όπου θα κοιτάξω να πάω απο τα γραφεία του inthebox
bigN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα απάντηση απο golden deals ότι έχει δεσμευτεί το inthebox σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλιώς θα επιστραφεί το πόσο στην κάρτα που είχα δηλώσει Αν δεν κάνω λάθος, οι ημερομηνίες έχουν ήδη παρέλθει... εκτός και αν αναφέρονται σε άλλες τις οποίες δεν γνωρίζουμε????
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, οι ημερομηνίες έχουν ήδη παρέλθει... εκτός και αν αναφέρονται σε άλλες τις οποίες δεν γνωρίζουμε???? Προφανώς αναφέρονται στις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του καταστήματος στην τελευταία δημοσίευσή της εδώ.
axidousgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως παίζει η ημερομηνία 25//5/2012 που έχει σαν λήξη της προσφοράς?
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως παίζει η ημερομηνία 25//5/2012 που έχει σαν λήξη της προσφοράς? Εδώ μπορείς να δεις την επίσημη ανακοίνωση του καταστήματος με τις καταληκτικές ημερομηνίες. 25/2 για τη φωτογραφική μηχανή http://www.insomnia.gr/topic/434701-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B9-samsung-ue32d6500-32-3d-led-399e/page__st__520__p__4584098?do=findComment&comment=4584098
axidousgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου τις ξέρω τις ημερομηνίες , αλλα αυτοί είπαν ότι το 90% θα παραδοθεί σήμερα Έχεις δει κάποιον εδω μέσα να έχει παραλάβει σήμερα κάτι? η την τηλεόραση που ήταν απο το ίδιο κατάστημα ? Για αυτο το λέω
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου τις ξέρω τις ημερομηνίες , αλλα αυτοί είπαν ότι το 90% θα παραδοθεί σήμερα Έχεις δει κάποιον εδω μέσα να έχει παραλάβει σήμερα κάτι? η την τηλεόραση που ήταν απο το ίδιο κατάστημα ? Για αυτο το λέω Πολλά έχουν πει, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει!!! Αν είχε παραδοθεί το 90% σήμερα, φαντάζομαι όλο και κάποιος θα είχε γράψει εδώ. Ή μήπως ανήκουμε όλοι στο εναπομείναν 10%;
axidousgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απλά με ενοχλεί ότι έρχεται 3ημερο και δεν ξέρω αν απο Τρίτη θα έχουμε καμία απάντηση για αυτο ανησυχώ πλέον Και αν ήταν σήμερα το 90% θα έπρεπε να είχαν παει στην acs τα πράγματα , γιατι εχουν παράδοση μεχρι 2μέρες
iguana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Περιμενω αγωνιωδως την επομενη δικαιολογια.Το "εκλεψαν το φορτηγο της μεταφορικης" παιζει 1 προς 3..
pmark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Πήρα και εγώ την εξής απάντηση από το Golden Deals Καλησπέρα κ. ************* Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταλυτική ημερομηνία για την μηχανή Panasonic Lumix είναι 25/02/12, εάν δεν έχει γίνει η παράδοση του προϊόντος θα μας στείλετε ένα e-mail από την Τρίτη για να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα από την οποία έγινε η αγορά. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.
axidousgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 απο οτι διαβασα σε αλλο section ενα παλικαρι που εχει παραγγειλει την τηλεοραση απο το inthebox πηγε απο εκει και τελικα δεν του ανοιγε κανεις ειναι λιγο υποπτο ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις