Προς το περιεχόμενο

Golden Deals - 165€ από 400€ Panasonic Lumix FT3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με πιάνουν τα γέλια όταν σκέφτομαι κάποιον που περιμένει παγάκια και ανοίγοντας το κουτί βλέπει φωτογραφική μηχανή!!! Αυτόν πως και δεν τον μνημόνευσε κανείς όλες αυτές τις μέρες? Αλήθεια τι πιστεύετε? Το κράτησε ή το επέστρεψε πίσω κι έκανε καταγγελία για λάθος προιόν? :P :P :P. Ή όλα αυτά απλά ήταν ένα καλοστημένο σενάριο?

Ως προς τα άλλα απλά παρακολουθώ τα γεγονότα να δω που θα καταλήξει η σειρά. Ούτε σήριαλ του καλύτερου κινηματογραφιστή να ήταν και μέχρι τώρα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη με τις αλλεπάληλες ανατροπές που έχει και τις αλλαγές του σκηνικού από τη μια στιγμή στην άλλη. Τρέμε Χίτσκοκ.

ΥΣ: Μήπως θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε την αναζήτηση του παραπάνω τυχερού για πολλούς και διάφορους λόγους?

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια και εγω ειμαι στην ιδια μοιρα με εσας και δεν εχω παραλαβει καν παγακια. Επρεπε να εχω παραλαβει εδω και 1,5 εβδομαδα, μεχρι που το Σαββατο 18/02/2012 μη πηραν τηλεφωνο για να μου πουν οτι παραλαμβανω Δευτερα 20/2/2012 ή Τριτη 21/02/2012 και να τους δωσω και επιθυμητο 2ωρο που μπορω για να μου στειλουν την μηχανη. Την Δευτερα με πηραν και μου ειπαν οτι παραλαμβανω Τεταρτη 22/02/2012 (δηλαδη σημερα, απο τις 11:00 εως τις 13:00) λογω του οτι εχει γινει λαθος απο την ACS και ειχε γινει καποιο μπερδεμα και επρεπε να περαστουν οι παραγγελιες στο συστημα τους παλι.

Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να γινονται τοσο πολλες συμπτωσεις...την μια εχει κακοκαιρια στην ευρωπη,την αλλη εχει καθυστερηση το φορτηγο με τα εμπορευματα,,την αλλη εχει προβλημα η ACS, την αλλη στελνονται λαθος παραγγελιες...πολλες συμπτωσεις ρε γμτ...αυτο που κανει εντυπωση ειναι, απο εδω μεσα κανει να μην εχει παραλαβει το παραμικρο (εκτος απο τα παγακια βεβαια :D ) Σημειωτεον, οτι στην διευθυνση που εχω δηλωσει για να παραλαβω εχει δηλωσει και ενα αλλο ατομο, που στο οποιο πηραν τηλεφωνο χθες και ειπαν οτι θα παραλαβει την Παρασκευη!!! Σε 7 λεπτα ξεκιναει το διωρο μου....ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!

Δημοσ.

Το δικό μου δίωρο για παραλαβή μόλις τελείωσε και μαντέψτε τι πήρα ....

Hint

Στην πρώτη παραλαβή αντί για φωτογραφική πήρα παγάκια ...

Δημοσ.
Το δικό μου δίωρο για παραλαβή μόλις τελείωσε και μαντέψτε τι πήρα ....

Hint

Στην πρώτη παραλαβή αντί για φωτογραφική πήρα παγάκια ...

Κάτι πιο στρογγυλό; :P

Δημοσ.

Ααααααα εσείς είστε καλοί ....

P.S

Κάποιοι του Harvard μάλλον μας περνάν για Αμερικανάκια ... ΕΛΕΟΣ

VasilisEEE κανε τους ενα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πουν.

εγω τους πηρα κατα τις 11μιση 12παρα και τους λεω "τι θα γινει, θα παραλαβω;" και μου απαντα η τηλεφωνητρια "εχουν φυγει απο το πρωι και γινονται διανομες απο την ASC, αφου σας ειπαν σημερα, θα παραλαβετε σημερα" σε 15' λεπτα παντως εκπνεει το δικο μου 2ωρο και περιμενω να δω τι θα γινει!!!!!

Δημοσ.

εγω δεν ξερω ποτε , μιλησα με το καταστημα inthebox και μου ειπαν οτι απο σημερα θα γινουν οι παραδοσεις και μαλιστα θα με παρουν τηλεφωνο

Τους ειπα οτι θα παω εγω ο ιδιος απο τα γραφεια της ACS

Μου ειπαν οτι θα περιμενω μεχρι την Παρασκευη που θα παραδωσουν

Εχει παρει καποιος κατι ή μπα ????

Δημοσ.

Ειναι 2:30 το μεσημερι και οπως καταλαβατε δεν παρελαβα.

Τους πηρα τηλεφωνο και τους γκαζωσα και μου λενε οτι απο την ACS τους ειπαν οτι σημερα θα εχει παραδωθει το 90% των μηχανων και το υπολοιπο μεχρι την Παρασκευη. Και γυρναω και τους κανω την ευλογη ερωτηση "ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΗΜΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;;;;; "

Γενικα παντως μεχρι τωρα δεν εχει παραδωθει καμια μηχανη...σημερα ξεκινησαν οι παραδωσεις των μηχανων και θα ολοκληρωθουν μεχρι την Παρασκευη....ετσι ειπαν οι "ανευθυνοι"!!!!!!

Δημοσ.

Και εγω είμαι στο ίδιο καράβι με όλους σας...... Η άποψή μου είνια, αν ήταν σωστή έπρεπε αντί να μας παίρνουν τηλεφωνο και να λενε τα δικά τους να μας έστελναν τους κωδικούς αποστολής της ACS. Συν τοις άλλοις θεωρώ ότι με τη συμπεριφορά τους αμαυρώνουν και μια τρίτη εταιρεία δηλ. ACS η οποία δεν φταίει σε τιπτα.

Έχω την εντύπωσh ότι δεν θα παραλάβουμε ούτε την Παρασκευή..... και ξέρεται ποιος θα φταίει γιαυτο ???? μαλλον η ACS.

Δημοσ.

Ειναι 2:30 το μεσημερι και οπως καταλαβατε δεν παρελαβα.

Τους πηρα τηλεφωνο και τους γκαζωσα και μου λενε οτι απο την ACS τους ειπαν οτι σημερα θα εχει παραδωθει το 90% των μηχανων και το υπολοιπο μεχρι την Παρασκευη. Και γυρναω και τους κανω την ευλογη ερωτηση "ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΗΜΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;;;;; "

Γενικα παντως μεχρι τωρα δεν εχει παραδωθει καμια μηχανη...σημερα ξεκινησαν οι παραδωσεις των μηχανων και θα ολοκληρωθουν μεχρι την Παρασκευη....ετσι ειπαν οι "ανευθυνοι"!!!!!!

Το "ανευθυνοι" γιατί σε εισαγωγικά; Για έμφαση να υποθέσω;

Και εγω είμαι στο ίδιο καράβι με όλους σας...... Η άποψή μου είνια, αν ήταν σωστή έπρεπε αντί να μας παίρνουν τηλεφωνο και να λενε τα δικά τους να μας έστελναν τους κωδικούς αποστολής της ACS. Συν τοις άλλοις θεωρώ ότι με τη συμπεριφορά τους αμαυρώνουν και μια τρίτη εταιρεία δηλ. ACS η οποία δεν φταίει σε τιπτα.

Έχω την εντύπωσh ότι δεν θα παραλάβουμε ούτε την Παρασκευή..... και ξέρεται ποιος θα φταίει γιαυτο ???? μαλλον η ACS.

Δεν νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαζός για να πιστέψει ότι φταίει η εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σήμερα μου παρέδωσε ένα δέμα... και να φανταστείτε ότι έβρεχε κιόλας... εξωπραγματικό;;;;;

Δημοσ.

Ξέρετε μετα την Παρασκευή έχουμε Καθαρά Δευτέρα άρα πάμε απο Τρίτη και μετα

Και μετά αλλάζουμε και μήνα... Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης... λέω εγώ τώρα!!!

Δημοσ.

Το "ανευθυνοι" γιατί σε εισαγωγικά; Για έμφαση να υποθέσω;

Δεν νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαζός για να πιστέψει ότι φταίει η εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σήμερα μου παρέδωσε ένα δέμα... και να φανταστείτε ότι έβρεχε κιόλας... εξωπραγματικό;;;;;

Ερχεσαι στα λόγια μου αλλά απλώς μαντεύω ότι αυτή θα είνια η επόμενη δικαιολογία τους. :mad:

Δημοσ.

Οσο παει και βρωμάει περισσότερο... Αν θέλουμε να ακυρώσουμε, ξέρει κανένας την διαδικασία?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...