Προς το περιεχόμενο

Golden Deals - 165€ από 400€ Panasonic Lumix FT3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι το 90% θα αποσταλει μεχρι και την παρασκευη και με ρωτησαν τι ωρα με βολευειι να παραλαβω.αντε να δουμε!

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο με πήραν τηλ και μου είπαν ότι θα παραλαβω Τετάρτη η Παρασκευή.Αναμονή λοιπόν...

Και εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν 1 ώρα και μου είπαν ακριβώς το ίδιο.

Άμα δείτε τις μηχανές εμένα σφυράτε μου

Δημοσ.

Και μένα μου είπαν μέχρι την παρασκευή... Έχω βαρεθεί να περιμένω και να ασχολούμαι. Είναι απλά απαράδεκτοι. Ελπίζω να έρθει κάτι να τελειώσει αυτή η κοροιδία.

Δημοσ.

παιδιά εγώ δεν άντεξα και ακύρωσα την παραγγελιά,δεν θα παρακαλάω να μου στείλουν κάτι που έχω πληρώσει εδώ και ένα μηνά και κάθε δεύτερα να μου λένε όλο και κάτι άλλο και να παίρνει παράταση η παραδώσει.δεν ανέχομαι την κοροϊδία. εγώ προσωπικά θα ακούω το όνομα της εταιρία και θα κάνω τον σταυρό μου.μου είπαν δυο εργάσιμες για την επιστροφή των χρημάτων.την τρίτη μέρα αν δεν τα έχω πάρει έχω πάει από εκεί αφού πρώτα θα έχω κάνει καταγγελία στο ινκα και στην τράπεζα μου για απατή. όσο για την φωτογραφική δεν πιστεύω ότι της έχουν και να σας πω το γιατί, έχω πει πολλές φορές να πάω ο ίδιος να την πάρω και μου λένε διαφορά, εχτές που τους το είπα μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί τις έχουν στείλει και είναι στην acs, αλλά όμως γραφούν σήμερα στην σελίδα τους.

Δημοσ.

παιδιά εγώ δεν άντεξα και ακύρωσα την παραγγελιά,δεν θα παρακαλάω να μου στείλουν κάτι που έχω πληρώσει εδώ και ένα μηνά και κάθε δεύτερα να μου λένε όλο και κάτι άλλο και να παίρνει παράταση η παραδώσει.δεν ανέχομαι την κοροϊδία. εγώ προσωπικά θα ακούω το όνομα της εταιρία και θα κάνω τον σταυρό μου.μου είπαν δυο εργάσιμες για την επιστροφή των χρημάτων.την τρίτη μέρα αν δεν τα έχω πάρει έχω πάει από εκεί αφού πρώτα θα έχω κάνει καταγγελία στο ινκα και στην τράπεζα μου για απατή. όσο για την φωτογραφική δεν πιστεύω ότι της έχουν και να σας πω το γιατί, έχω πει πολλές φορές να πάω ο ίδιος να την πάρω και μου λένε διαφορά, εχτές που τους το είπα μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί τις έχουν στείλει και είναι στην acs, αλλά όμως γραφούν σήμερα στην σελίδα τους.

Εγώ θα περιμένω μέχρι Παρασκέυη. Από την στιγμή που έχουν μπλέξει την acs δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για καθυστέρηση.Δεν γίνεται να εχουν παει τα προιοντα στην acs και να καθυστερουν τόσο.Ας έλεγαν από την αρχή δεν έχουμε στοκ τα προιοντα , θα τα παραγγείλουμε τώρα θα έρθουν σε 1,5 μηνα. Αυτη η φαρσοκωμωδία με την acs έχει ξεφύγει.Μου είπαν για Τρίτη , τελικά έγινε Τετάρτη θα περιμένω μέχρι Παρασκευή..

Δημοσ.

υπομονη μεχρι την Παρασκευη Μετα απο Δευτερα θα πραξω αναλογα !!!

Να ξαναρωτησω

Υπαρχει καποιος εστω και ενας που να εχει παρει την φωτογραφικη μηχανη ??

Αν ειναι να φτιαξουμε μια λιστα εδω μεσα ποιοι την εχουν παρει και ποτε

Εμενα μου ειπαν μεχρι την Πρασκευη γιατι αν δεν ερθει θα παει απο την Τριτη λογο Καθαρας Δευτερας !!

Αυτα

Δημοσ.

Μέχρι παρασκευή θα έχουμε! Μην ανησυχείτε!!! :shock:

Αν ερθουν και αλλα παγακια αντι για μηχανες να μας φωναξει οποιος τα παραλαβει για κανα ουισκακι, μην πανε χαμενα :)

Δημοσ.

Αν ερθουν και αλλα παγακια αντι για μηχανες να μας φωναξει οποιος τα παραλαβει για κανα ουισκακι, μην πανε χαμενα :)

χαχαχα την ώρα που μίλαγα με την κ. πρεβεζάνου και με άλλη μια κυρία που όπως μου είπε ήταν απο το Golden Deals με πιάσαν τα γέλια, γιατι θυμήθηκα τα παγάκια :)

Δημοσ.

Δε με πειράζει τόσο ο ένας μήνας όταν η τιμή του προϊόντος είναι ακόμη και σήμερα ασυναγώνιστη.

(Φθηνότερη τιμή skroutz σήμερα 315 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, φθηνότερη τιμή ebay $279 και μάλιστα εκτός Ευρώπης, φθηνότερη τιμή Amazon.co.uk 242,49 λίρες χωρίς μεταφορικά).

Πραγματικά για 165 ευρώ λέω χαλάλι ο μήνας.

Το πρόβλημα είναι αυτή η αβεβαιότητα και οι ενδείξεις πλήρους αναξιοπιστίας του site. Απ΄οτι φαίνεται ποτέ δεν οργανώθηκαν σωστά για εξυπηρέτηση τόσο μεγάλου όγκου παραγγελιών, χωρία που ποιος ξέρει τι πατέντες/συμφωνίες έχουν γίνει για να δώσουν αυτή την τιμή.

Τέλως πάντων, με ειδοποίησαν κι εμένα για την Παρασκευή. Τελευταία ευκαιρία πριν εξαντληθεί και η δική μου υπομονή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...