Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι

Το re 5 στο pc ειχε 100 φορες καλυτερα γραφικα απο οτι στις κονσολες ακομα και με την 8800 που ειχα τοτε. Τωρα με την gtx 560 ti το re 6 μπορει και να εχει ακομα και 200 φορες καλυτερα στο pc μου απο οτι στις κονσολες

Αυτό λες ή το πως γίνεται κάθε φορά να είναι και χειρότερο;

Δωστε ρε ένα κανονικό Resident στο λαο.

εγω αν και fan της σειρας δεν εχω κολληματα, ουτε ειχα τοσο προβλημα με τις αλλαγες στο 4 ή ακομα και 5

το προβλημα μου ειναι αν το θαψιμο πεφτει επειδη δε το θεωρουν κανονικο re , ή επειδη οντως ειναι ενας αχταρμας?

μαλλον θα πρεπει να το παιξω για να καταληξω

Call of resident duty καταντησε το παιχνιδι. Οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια με βαση τα gameplay κλιπακια που ειδα αλλα οσο να 'ναι δεν φτανει μονο που ειναι κακο resident evil ειναι και κακο παιχνιδι. Απλα σκεφτειτε να μην ειχε το ονομα και τους χαρακτηρες του resident evil αλλα κατι αλλο. Αυτο τα λεει ολα.

Γενικά οι μισοί το θάβουν και οι άλλοι μισοί του δίνουν καλή βαθμολογία.

joystiq - 2.5/5

Game Informer - 88/100

Eurogamer - 60/100

Edge - 60/100

Gamespot - 45/100

Destructoid - 30/100

Tο εχει παιξει κανεις το παιχνιδι να μας πει εντυπωσεις? Μου φαινεται παραξενο που παιρνει τοσο χαμηλες βαθμολογιες αλλα και το οτι τα αρνητικα σχολια που εχω διαβασει μεχρι τωρα σε πολλες μεγαλες σελιδες και forum ειναι περισσοτερα απο τα θετικα. Ολοι περιμεναμε ενα παιχνιδι τουλαχιστον τοσο καλο οσο ηταν το 5 . Ειναι οντως κακκο παιχνιδι το 6 ?

• Moderators

SPOILERS AHEAD!

ΑΝΟΙΧΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=WSCheXIaXmk

Σαν να βλέπω Devil May Cry (από τα παλιά) στο στυλ του over the top. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...