OROKUSAKI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το 2013 βγαινει στο pc http://store.steampowered.com/agecheck/app/221040/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnestiSafe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Από πολλούς που άκουσα είπαν ότι από τα trailer που είδαν δεν τους συγκίνησε αλλά για να δούμε. Το 4 και το 5 πάντως τα είχα λιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι Το re 5 στο pc ειχε 100 φορες καλυτερα γραφικα απο οτι στις κονσολες ακομα και με την 8800 που ειχα τοτε. Τωρα με την gtx 560 ti το re 6 μπορει και να εχει ακομα και 200 φορες καλυτερα στο pc μου απο οτι στις κονσολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πως γινεται το 5 να εχει 100 φορες καλυτερα γραφικα?το επαιξα χθες to 6 κ μου θυμισε το rage στην αρχη με τα απαισια γραφικα που ειχε.μονο οι χαρακτηρες ειναι καπως καλοι Αυτό λες ή το πως γίνεται κάθε φορά να είναι και χειρότερο; Δωστε ρε ένα κανονικό Resident στο λαο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=32uUNUypjYs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3ULOCnStcUw&list=PLE196726F02565118&index=5&feature=plcp με εχει μπερδεψει αυτο το παιχνιδι.. δε ξερω αν αξιζει ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Laughs the world. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το Gamespot του έδωσε 4.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 8.8 στο GameTrailers. Love it or hate it game νομίζω. Εγώ που δεν είμαι φαν της σειράς, μάλλον θα το κοιτάξω κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εγω αν και fan της σειρας δεν εχω κολληματα, ουτε ειχα τοσο προβλημα με τις αλλαγες στο 4 ή ακομα και 5 το προβλημα μου ειναι αν το θαψιμο πεφτει επειδη δε το θεωρουν κανονικο re , ή επειδη οντως ειναι ενας αχταρμας? μαλλον θα πρεπει να το παιξω για να καταληξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Call of resident duty καταντησε το παιχνιδι. Οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια με βαση τα gameplay κλιπακια που ειδα αλλα οσο να 'ναι δεν φτανει μονο που ειναι κακο resident evil ειναι και κακο παιχνιδι. Απλα σκεφτειτε να μην ειχε το ονομα και τους χαρακτηρες του resident evil αλλα κατι αλλο. Αυτο τα λεει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Γενικά οι μισοί το θάβουν και οι άλλοι μισοί του δίνουν καλή βαθμολογία. joystiq - 2.5/5 Game Informer - 88/100 Eurogamer - 60/100 Edge - 60/100 Gamespot - 45/100 Destructoid - 30/100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Tο εχει παιξει κανεις το παιχνιδι να μας πει εντυπωσεις? Μου φαινεται παραξενο που παιρνει τοσο χαμηλες βαθμολογιες αλλα και το οτι τα αρνητικα σχολια που εχω διαβασει μεχρι τωρα σε πολλες μεγαλες σελιδες και forum ειναι περισσοτερα απο τα θετικα. Ολοι περιμεναμε ενα παιχνιδι τουλαχιστον τοσο καλο οσο ηταν το 5 . Ειναι οντως κακκο παιχνιδι το 6 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 SPOILERS AHEAD! ΑΝΟΙΧΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! http://www.youtube.com/watch?v=WSCheXIaXmk Σαν να βλέπω Devil May Cry (από τα παλιά) στο στυλ του over the top. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα