Varus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το περιμένω πως και πως.δεν εχω παιξει το 5 αλλα το 4 το είχα λιώσει..αλλά το κλασικο resident evil 2 ειναι το αγαπημενο μου.ηταν all about zombies ενω τα 4 για παραδειγμα είχε βιομεταλαξεις κατι rave σατανιστες και εναν καρδιναλιο αρχοφατσα..ναι δεν λεω μου αρεσε τρελα αλλα εχει ξεφυγει αρκετα απο το αρχικό concept...ελπίζω το 6 να εχει κατι απο τα τα παλια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δυστυχως και παλι, not interested. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qTtlftZiM1s http://www.youtube.com/watch?v=HHtaK574YM4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qTtlftZiM1s http://www.youtube.com/watch?v=HHtaK574YM4 αυτο το trailer θα κανει χαρουμενους ολους οσους παραπονιουνται οτι το resident evil δεν ειναι πλεον horoor!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εμένα πάντως με έχει εντυπωσιάσει. Στο τραιλερ της Ε3 δεν φαινοταν τόσο καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 +1 σε privateer για τα gameplay!!!!! Ανυπομονώ να βγει!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το καινούργιο hud είναι τεράστιο και άσχημο όπως επίσης και το εικονίδιο για action στις πόρτες. Το καλό είναι ότι έχει counter attack και ότι μπορείς να κρατάς 2 πιστόλια...επιτέλους...ας ελπίσουμε το path του Leon είναι το μεγαλύτερο γιατί ο γιος του Wesker δεν με εντυπωσίασε καθόλου...και κάτι μου λέει ότι η μάνα του είναι η Jill για αυτό τα έχει πάρει ο Chris!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Η capcom ανακοινωσε οτι η εκδοση για pc αναπτυσεται στην ιαπωνια απο την ιδια ομαδα που αναπτυσει τις εκδοσεις των 360 & ps3 και οχι απο την qloc οπως εχει κανει με αλα παιχνιδια της. Θα κυκλοφορησει στο pc περιπου 1 μηνα αργοτερα απο τις εκδοσεις των 350 & ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Capcom has announced the Resident Evil 6 Collector’s Edition for Europe. It contains: *Resident Evil 6 game *Zombie Steel Book *Exclusive Resident Evil 6 hardback artbook showing concept art from the game *Resident Evil 6 Avatar DLC code for 360 owners OR an RE6 Dynamic Theme for PS3 owners *Ivy University, Tall Oaks hooded sweatshirt (one size) *‘The RE6 forces emblems’ – High quality enamelled zinc alloy emblems of the three main protagonists squad insignias, mounted and set in a limited numbered frame authenticated with signatures from Senior producer Hiroyuki Kobayashi, Producer Yoshiaki Hirabayashi and RE6 Director Eiichiro Sasaki *‘Needle Bomb’ collectors box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Τιμούλα ξέρουμε για την collector's? Αν και δεν με εντυπωσίασε. Θα ήθελα και καμιά φιγούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bqc3076Xu6s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πάντως το gameplay του Leon φαίνεται εντυπωσιακό και το μόνο κομμάτι που θυμίζει Resident Evil. Γιατι το υπόλοιπο παιχνίδι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι σαν τα 4 και 5 αν κρίνουμε από τα trailer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πάντως το gameplay του Leon φαίνεται εντυπωσιακό και το μόνο κομμάτι που θυμίζει Resident Evil. Γιατι το υπόλοιπο παιχνίδι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι σαν τα 4 και 5 αν κρίνουμε από τα trailer. Κάτσε να το παίξουμε πρώτα και θα κρίνουμε μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πάντως το gameplay του Leon φαίνεται εντυπωσιακό και το μόνο κομμάτι που θυμίζει Resident Evil. Γιατι το υπόλοιπο παιχνίδι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι σαν τα 4 και 5 αν κρίνουμε από τα trailer. το 4 δεν ήταν άσχημο. δεν ήταν ότι είχαμε συνηθίσει αλλά ήταν πολύ καλό σαν σύνολο. διαφορετικό αλλά καλό . το 5 όμως :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καθε νεο βιντεο με απογοητευει ολο και περισσοτερο. Oh well...η ελπιδα παντως πραγματι πεθανε τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα