Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να έκανε κανείς ουάου για τα γραφικά του Resi 4.

Φωτισμός ήταν καλύτερος σε Doom III και Chaos Theory. Ειδικά το CT που είχε και νέους shaders είχε περισσότερα εφφέ νομίζω από το Resi 4.

Όσο για το Resi 4 όταν βγήκε στο PC, χρειάστηκε patch για να βρεθεί σε σωστά γραφικά και όχι console-stuff.

J2g, θες να περάσεις να δώσεις τα φώτα σου περί γραφικών; ;)

Φανταζομαι οτι κανεις πλακα. Το resi ηταν πολυ μπροστα στους περισσοτερους τομεις απο αποψη γραφικων απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορουσε στην αγορα την δεδομενη στιγμη. Ειπαμε, ενα texture resolution απο μονο του δεν αρκει για να πιστοποιησει οτι ενα παιχνιδι εχει καλυτερα γραφικα απο καποιο αλλο.

Για τον φωτισμο που λες δεν ειναι οτι ηταν καλυτερος σε chaos theory λογο shaders και λοιπα, ηταν απλα διαφορετικος αν και το καταλαβαινω οτι καποιος θα το θεωρησει και καλυτερο. Απο εκει και περα ομως particles (ως παραδειγμα τα εφε φωτιας ακομα και σε σημερινα παιχνιδια δεν τα καταφερνουν που στο Resi 4 ηταν σαν πραγματικη), animations τοσο του χαρακτηρα οσο και των δεκαδων διαφορετικων εχθρων, η ποιοτητα απο τα περιβαλλοντα, τι να σε λεω αλλο.

Οπως ειπα στα δικα μου ματια σαν συνολο μονο το Metroid Prime ηταν καλυτερο. Το resi 4 ειχε την ιδια ποιοτητα γραφικων και προσοχη στη λεπτομερεια με το Half Life 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Δεν κάνω πλάκα. Εφόσον παίζω games συνέχεια, μάλλον θα είχα ακούσει για τα πιο φοβερά γραφικά της εποχής και δεν θυμάμαι να έλεγαν για το Resi 4.

Πάντως φοβερά γραφικά από Capcom game για μένα είχε το DMC4 (μάλλον είχε το ίδιο στυλ φωτιάς, γιατί τα σπαγε), το οποίο και πανέμορφο ήταν και πολύ ελαφρύ.

Edit: Τώρα που θυμήθηκα "πραγματική" φωτιά, φλογοβόλο RTCW. ;)

Γενικά θα πάει μακριά η βαλίτσα (και το τόπικ) για κάτι που είμαι σίγουρος ότι το PC προσπερνούσε ή έφτασε και πέρασε πολύ γρήγορα.

Π.χ. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου: F.E.A.R.

Το RE4 οταν ειχε κυκλοφορησει ειχε απιστευτα γραφικα και πολλες καινοτομιες στο gameplay.Ακομα και ο Cliff Bleszinski της Epic εχει πει πως πηρε πολλα στοιχεια για το Gears.

ακόμα θυμάμαι όταν πρωτοείδα το trailer με το στόμα στο πάτωμα ! Και το ειρωνικό είναι πως εκείνη την εποχή είχα πάρει καινούριο gaming PC και έτρεχα να νοικιάσω κονσόλα.

Αυτό που λέει και ο ghostriderlsov--όχι για αυτό με τις πέτρες,πιο πριν εννοούσα.

Λίγο που έψαξα στο νετ...πουθενά στην λίστα των top παιχνιδιών για το 2004,δεν φαίνεται το re4...Ούτε στο 2005 μιας κ κυκλοφόρησε αρχές του 5..

http://webcache.goog...lient=firefox-a

από διάφορες κονσόλες!

http://uk.pc.ign.com...9/619565p1.html

• Moderators

Αφού κυκλοφόρησε το 2005, γιατί έψαξες για 2004; :P

Πάντως του στραβού το δίκιο, ψάξε (εγώ τώρα δεν μπορώ, φεύγω) για GameCube αφού εκεί ήταν η σωστή έκδοση και επίσης αφού βγήκε αρχές χρόνου, μετά βγήκαν άλλα παιχνίδια και "ξεχάστηκε".

Αφού κυκλοφόρησε το 2005, γιατί έψαξες για 2004; :P

Πάντως του στραβού το δίκιο, ψάξε (εγώ τώρα δεν μπορώ, φεύγω) για GameCube αφού εκεί ήταν η σωστή έκδοση και επίσης αφού βγήκε αρχές χρόνου, μετά βγήκαν άλλα παιχνίδια και "ξεχάστηκε".

εε είπα μήπως από καμιά Ε3 του 2004 αν είχε παρουσιαστεί.

OKO.. στο gamecube το βρήκαμε http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8pdQAcILgwQJ:www.listal.com/list/best-of-2005-drr+best-games-of-2005%2Bgamecube&cd=4&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a στην λίστα(τα links τα βάζω έτσι,γιατί αλλιώς δεν τα φορτώνει δεν ξέρω το γιατί)

The "Best Action Game" of Gamecube

The "Best Graphics Technology" of Gamecube

The "Best Artistic Design" of Gamecube

The "Best Original Score" of Gamecube

The "Best Licensed Soundtrack" of Gamecube

"Game of the Year" of Gamecube

Εγώ γιατί θυμάμαι το RΕ4 από φωτισμό απλά να είναι μια μουντιλα χωρίς sources φάση και τα textures απλά αθλια σαν τα ξύλινα τραπέζια του "σκυριμ" ένα πράγμα, oh well...κάτι να γελάσουμε!

http://www.youtube.com/watch?v=7oXx0qwe0wc

Βασικά το έπαιξα σε console πρώτα GC άμα θυμάμαι καλά και μετά σε pc που περίμενα να βγει το mouse aiming support, λογικά δεν είχε καλύτερα resolutions στο pc?!? Σοβαρά δεν θυμάμαι.

Ναι είμαι φαν του Res και μου αρέσουν και οι ταινίες.

Μια χαρά είναι σε σχέση με μερικές άλλες.

Έχουν βγει αποτυχίες και αποτυχίες μην είμαστε και τόσο κολλημένοι :shifty:

Όσο για το Res 5 περίμενα πολύ καλύτερο gameplay.

Τα γραφικά ήταν αρκετά καλά.

Βασικά το έπαιξα σε console πρώτα GC άμα θυμάμαι καλά και μετά σε pc που περίμενα να βγει το mouse aiming support, λογικά δεν είχε καλύτερα resolutions στο pc?!? Σοβαρά δεν θυμάμαι.

Το port είχε γίνει από μια εταιρία άσχετη με το χώρο και ήταν άθλιο, έλειπαν όλοι οι φωτισμοί και τα εφέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...