Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 6 [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα RE 4 και 5 ήταν ωραία παιχνίδια, τα ευχαριστήθηκα και τα 2, αλλά ΔΕΝ ήταν resident evil. απλά χρησιμοποίησαν το brand για να μην ρισκάρουν με καινούριο, καταστρέφοντας το μιας και πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να βγει παιχνίδι σαν τα πρώτα. Αυτό είναι ο κύριος λόγος που πέφτει χώσιμο στην capcom και όχι γιατί τα παιχνίδια τους απογοήτευσαν. Και εγώ θέλω να παίξω ένα καλοφτιαγμένο zombie-horror-survival-action-open ended παιχνίδι αλλά δεν χρειάζεται να είναι resident evil. Ας λέγεται και president evil δεν με νοιάζει αρκεί να μην τερματίζει μια σειρά την οποία λάτρεψα από παιδί, μόνο και μόνο για να προσελκύσει νέους σε ηλικία gamers που το resident evil δεν τους θυμίζει τίποτα. (Σαν να βγάζεις remake του dragon ball και να σου κάνουν τον sogoku emo για να έχει απήχηση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μαγεία (η ένα μέρος της έστω) στα πρώτα τρία και ειδικά στο πρώτο, ήταν η απομόνωση και η αίσθηση της μοναξιάς καθώς περιπλανώσουν από μέρος σε μέρος.

Τώρα κάτι co-op στοιχεία κ.λπ. δε βλέπω πώς ταιριάζουν στη συγκεκριμένη σειρά.

Νομίζω ότι μετά το remake του 1 στο GameCube δεν πρόκειται να δούμε κάτι παρόμοιο. Και δυστυχώς, μάλλον ισχύει το «πάλι καλά που είδαμε κι αυτό».

Το Resident Evil 4 για μένα ήταν το καλύτερο.

Από άποψη gameplay, soundtracks, video η αξιολόγηση ήταν 10/10.

O Leon Scott Kennedy είχε καλύτερο <<style>> σε σχέση με τον Chris Redfield.

Άντε και στο 7 η μια και μοναδική Milla Jovovich. :D

Μόνο τα γραφικά είχαν 8/10 ( θα μπορούσαν βέβαια να είναι πολύ καλύτερα ) σε σύγκριση με το Res 5 που είχε 10/10.

Είχαν μεγάλη διαφορά άσχετα με το αν το Res 4 ήταν game 2004.

Τέλος πάντων πιστευώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά πάνω στα videogames και στις ταινίες φυσικά!

Είσαι RE fan και σου αρέσουν οι ταινίες?!? :confused: :confused: :confused:

Προσωπικά θεωρώ τις ταινίες χειριστες όταν υπάρχει ήδη εκπληκτικό σενάριο k story στο game και χρησιμοποιούν καινούργιο δικό τους. Just mho...αλλα ξέρω μιλώ και για πολλούς άλλους.

Η πρώτη ταινία εμένα μου άρεσε, οι υπόλοιπες ήταν αίσχος.

Nαι αυτο κι εμενα ...

Ή πρωτη ειχε πιο πολυ το αισθημα του φοβου και της εκπληξης απο τις επομενες ...

Τωρα για το παιχνιδι αν δεν ειναι παλι ενα action με zombie οπως το 5 και φτιαξουν κατι σαν τα RE του 4 ( το πολυ) και πριν απλα με καλυτερα γραφικα και gameplay τοτε πιστευω θα παει πολυ καλα ...

Ετσι μου φανηκε και απο το trailer-ακι του ...

Αθανατο Resident Evil 1 και 2 ....grin.png

Μόνο τα γραφικά είχαν 8/10 ( θα μπορούσαν βέβαια να είναι πολύ καλύτερα ) σε σύγκριση με το Res 5 που είχε 10/10.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά παιχνίδια με καλύτερα γραφικά από το RE4 την εποχή που βγήκε.

Εκτός και αν μιλάς για την έκδοση για PC που δεν την έχω δει.

Δύσκολα αδελφέ περί graphs, δεν θυμάμαι πολλά αλλα 2005 που βγήκε το ΡΕ4 σίγουρα το SC:Chaos Theory και Doom 3 είχαν σαφώς καλύτερα graphs.

Καλυτερα ως προς το τι? Απο μονα τους texture resolutions δεν μου λενε και τιποτα. Animations, λεπτομερειες, particles, διαφορετικοτητα στα περιβαλλοντα και οχι μονο ηταν σαφως αρκετα πανω απο το SC3 και Doom 3. Μονο ο φωτισμος ηταν διαφορετικος σε αυτα τα παιχνιδια (και οχι απαραιτητα καλυτερος).

Το μοναδικο παιχνιδι που ειχε καλυτερα γραφικα ηταν το πρωτο Metroid Prime (το οποιο το θεωρω ως οτι καλυτερο εχει να δειξει η προηγουμενη γενια απο αποψη γραφικων τοσο στην αποδοση μιας και ετρεχε στα 60 frames οσο και στον σχεδιασμο και στην λεπτομερεια).

Classic Capcom φτιάχνουμε ένα game που γουστάρουν όλοι,αλλά οι πωλήσεις δεν μας φτάνουν,ακόμα και αν είναι πολύ καλές,οπότε το σκοτώνουμε(westernization)...

Keep walking...

Το μοναδικο παιχνιδι που ειχε καλυτερα γραφικα ηταν το πρωτο Metroid Prime (το οποιο το θεωρω ως οτι καλυτερο εχει να δειξει η προηγουμενη γενια απο αποψη γραφικων τοσο στην αποδοση μιας και ετρεχε στα 60 frames οσο και στον σχεδιασμο και στην λεπτομερεια).

Τι μου θύμησες τώρα..!

• Moderators

Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να έκανε κανείς ουάου για τα γραφικά του Resi 4.

Φωτισμός ήταν καλύτερος σε Doom III και Chaos Theory. Ειδικά το CT που είχε και νέους shaders είχε περισσότερα εφφέ νομίζω από το Resi 4.

Όσο για το Resi 4 όταν βγήκε στο PC, χρειάστηκε patch για να βρεθεί σε σωστά γραφικά και όχι console-stuff.

J2g, θες να περάσεις να δώσεις τα φώτα σου περί γραφικών; ;)

Το RE4 οταν ειχε κυκλοφορησει ειχε απιστευτα γραφικα και πολλες καινοτομιες στο gameplay.Ακομα και ο Cliff Bleszinski της Epic εχει πει πως πηρε πολλα στοιχεια για το Gears.

• Moderators

Κανένα source για αυτό;

Edit: By the way, τώρα θυμήθηκα τι άλλα παιχνίδια είχαν βγει εκείνη την χρονιά. ;)

http://www.gamespot.com/pages/features/bestof2005/index.php?day=2&page=6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...