John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ωραιο το campaing του chris τελικα ομως ρε παιδια ενταξει οσο μ αρεσε ξαφνικα σκεφτηκα οτι παιζω re και ξενερωσα απιστευτα...Πραγματικα δεν γινεται να μας δωσουν μια ατμοσφαιρα απο τα παλια με την νοσταλγια θα παμε...Το game ειναι καλο αλλα δεν ειναι RE!!!! οσο υπαρχουν ατομα που σκανε € για τετοιο game play σε RE δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε RE επιβίωσης, φοβου, τρομου, μοναξιας, αγωνιας... παρα μονο νασταλγια για τα παλια θα υπαρχει !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 βασικα αμα υπολογισεις οτι το RE με τις ποιο πολλες πωλησεις ειναι το 5(και το 6 ειχε αρκετες)τοτε η Capcom ειναι ο κακος της υποθεσης που της προτιμανε τα more action παιχνιδια????Να ναι καλα αυτο το καταραμενο Call Of duty........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος επιτέλους μετά από 25 ώρες co-op campaign. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι μόνο RE δε πρέπει να ονομάζεται. Ένα λίγο άνω του μετρίου action game με σημεία που θέλεις να σπάσεις τα πάντα λόγω κακού design-κάμερας-χειρισμού. 6/10 και αυτό μόνο λόγω co-op campaign. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τι να σας πω ρε παιδιά. Όλοι λέτε ότι δεν ήταν ωραία αλλά το RE 6 ήταν από τα αγαπημένα μου. Έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια από το ps1 και μετά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε συνδέσει εκείνο το παλιό και ξεπερασμένο gameplay με τα νέα. Εγώ προσωπικά ας πούμε πιστεύω ότι τα παλιά controls και το όλο gameplay ήταν δύσχρηστο. Επίσης απολαμβάνω άσχημα όλο αυτό το action. Και μπορώ να πω ότι το 6 είχε και κάτι που αγαπώ σε παιχνίδια 'τα finishing moves'. Τι ακριβώς δεν σας άρεσε;; Εκτός από το ότι η ιστορία σίγουρα υστερούσε σε σχέση με παλιότερους τίτλους, όλα τα άλλα είναι βελτιωμένα στο έπακρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος επιτέλους μετά από 25 ώρες co-op campaign. Φοβήθηκαν μήπως δεν χορταίναμε να παίζουμε... Τρομάρα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Φοβήθηκαν μήπως δεν χορταίναμε να παίζουμε... Τρομάρα τους. Άστα, ατελείωτο ήταν. Το χειρότερον ήταν να επισκέπτεσαι τα ίδια μέρη με άλλον χαρακτήρα. Φίλε MSSG, γούστα είναι αυτά. Ωραία και τα παλιά RE αλλά συμφωνώ πως το 4 και το 5 ήταν μια εξέλιξη και σαφώς πολύ καλύτερα (για εμένα) από το 6. Και εγώ οπαδός του action αλλά σου άρεσε πχ η φάση με Chris-Haos chapter 5 ή τα άπειρα QTEs? Είχε πολλά σημεία που ήταν κακοσχεδιασμένα, απορώ πραγματικά αν έκαναν playtest..Άσε τα unskippable credits που πρέπει να τα δεις και στα 4 campaign!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιες αποστολές είναι μονότονες κάποιες όχι. Ελάχιστα παιχνίδια μετρημένα στο ένα χέρι είναι που θα βρεις ότι η κάθε αποστολή έχει σκοπό και είναι ενδιαφέρουσα. Anyway, απλά έτσι το είπα, γιατί ακούω συχνά αρνητικά σχόλια, ενώ η δική μου εμπειρία ήταν θετικότατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι η εμπειρία σου με το Remastered που θα βγει σε ένα μήνα περίπου (αν το παίξεις), θα είναι «αρνητικότατη». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 @phanispal Τα είχα παίξει το παλιό το ένα. Δεν είναι ότι δεν έχω ξανά πιάσει τέτοιου είδους παιχνίδια με τέτοια κάμερα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσουν στους περισσότερους το παλιό gameplay και όχι τα νέα που στην ουσία το 6, είχες την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Μπορούσες να πέσεις, να σκύψεις, να κάνεις τούμπα μπρος και πίσω ..και γενικά σου έδινε άπειρες επιλογές για να αποφύγεις εχθρούς. Τη κάμερα την γύριζες όπως γούσταρες, στόχευε πολύ καλύτερα κ.τ.λ..Πρόσεχε, δεν μιλάω για σενάριο και λοιπά. Μιλάω καθαρά για το gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, αλλά αυτή ατμόσφαιρα που δεν υπάρχει στα 5 και 6.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει, ίσως τα έπαιξα κάπως νέος (στα 14 μου) και γι αυτό ίσως δεν έχω εκτιμήσει τόσο τα παλιά. Ίσως ένα remake με κάνει να αλλάξω γνώμη αν το παίξω στα 30 παρά κάτι ψιλά :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πρωτα απο ολα να στο πω πιο απλα.Να σε προβληματιζει πιο πολυ οτι τα παλια παιχνιδια τα γουσταρει πιο πολυ ο κοσμος που ειναι σαφως μικροτερα απο τα νεα. Το σημαντικοτερο που εχουν τα παλια RE εκτως ατμοσφαιρας κλπ ειναι οτι δεν εχουν Chapters,saves και βλακειες.Ειναι ολα απο την αρχη που ξεκινας μεχρι το τελος.Επισης ειδικα στο 1 το RE υπαρχουν τα Crimson Head zombies,κοινως δεν ειναι τα Zombie τοσο βαρετα οπως του RE6.Κοινως τα παλια RE καλυπτουν το ποιοτητα>ποσοτητας των καινουργιων. Αυτη ηταν και η οργη αρκετων οταν ειδαν τα Resident evil και Zero να βγαινουν μονο για GC και οχι για Playstation ,για την κονσολα που ουσιαστικα εκανε το Resident evil τοσο δημοφιλες οσο ειναι σημερα. Το Resident evil 6 για μια ενοικιαση που το εκανα εγω ή εστω αν το βρεις πολυ φθηνα ειναι ενα οκ παιχνιδι με καποια ομως πολυ βαρετα και επαναλαμβανομενα Chapters/bosses. Αυτο.Αντε και για το γνωστο Mercenaries που εχει.Αλλα μεχρι εκει.Τιποτα παραπανω. Ναι, αλλά αυτή ατμόσφαιρα που δεν υπάρχει στα 5 και 6.. Ε μα πως να υπαρχει ατμοσφαιρα οταν αρχικα δεν υπαρχουν Zombies και επισης το παιχνιδι ειναι χωρισμενο σε Chapters. Μακαρι βεβαια να ηταν οπως το Evil Within αλλα που τετοια χαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 [steam] Resident evil 6 - Δεν εχει ηχο !!! Γεια σας παιδια, πριν λιγες μερες αγορασα το παιχνιδι το περασα μεσο steam, το τρεχει κανονικα αλλα δεν εχει καθολου ηχο το παιχνιδι. Ξερετε τιποτα να με βοηθησετε;Επισης τα παιχνιδια που ειναι μεσο steam δεν γινεται να τα κανεις εγκατασταση στον σκληρο σου για να τα παιζεις; Μονο μεσου steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Από τον σκληρό σου τρέχουν τα παιχνίδια. Το Steam κάνει τις εγκαταστάσεις αυτόματα (αφού επιλέξεις να κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι που έχεις στη συλλογή σου). Όσον αφορά στο πρόβλημα σου (αν και δεν δίνεις πολλές πληροφορίες, πχ λειτουργικό, σύστημα κτλ), όταν παίζουν βίντεο εντός παιχνιδιού, έχεις ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν εχω δοκιμασει αλλο παιχνιδι, σημερα θα δοκιμασω το Tomb Raider και θα επανελθω αν ειναι. Το συστημα εχει ηχο σε windows και youtube, 1-2 μερες εχει που το εστησα. Στο resident evil 6 τιποτα, ουτε στο βιντεακι που εχει στην αρχη, ουτε μεσα στο παιχνιδι,ουτε στην αρχη στον τιτλο, απο ηχο τιποτα εντελως. Εχω βαλει τα windows 7 και δεν ξερω πως να κανω την αναβαθμιση στα windows 10. Παιρνει ηχο και εικονα απο το hdmi της μητρικης. Το συστημα μου: Intel I5 6600K Noctua NH-U12S Asrock Z170 Extreme 4 G.Skill 2X8GB 3200mhz Xfx ts 550w WD RED 1TB OCZ SSD 240GB Καρτα γραφικων δεν εχω βαλει ακομα γιατι δεν μου ηρθε, αλλα παιζει ρολο; Αφου το τρεχει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα